Yapamadım bulamadım nasıl değişiyor ki buYanlış anlamayın ama başlığı değiştirin bence meselâ kullanılıp atıldı mi yerine kandırıldı mı daha naif durur
Kadınların ezildiği ötekilestirdigi bir ülkede en azından biz kadınlar birşeyleri düzeltip sağ duyuldu olalım
Kusura bakmayın haddimi aştımsa
Bakalım hafta sonu belli olacak herşeyBu saatten sonra yapacak birşey yok ,olan olmuş artık
üzmesin kendini yoluna baksın
Estağfurullah değiştiririm tabi haklısınız becerebilirsem bakıyorum şimdi
Peki teşekkür ediyorumMune ablam yardımcı olur kırılmamanıza sevindim
Aynen kadın baya bi sorunlu zaten anlaşamıyorlardı hep kavga ediyorlardı ben hep derdim bu kadın senden ne istiyo diye sonunda kibarca kovmuş kızıNikah kiyilmadigi muddetce hicbirseyin garantisi yok. Evlenmeme ihtimallerini de dusunmesi gerekirdi. Sadece sozle olacak sey degil. Her ihtimali dusunup ona gore hareket etmesi lazimdi ki simdi ahlanip vahlanmasin. Terkedilmek aci hele ki boyle kiytirik bir mesajla. Ama beni kullandi kafasina girmesin arkadasin. Iki tarafin rizasiyla olmus hersey. Teyzesi de ilginc geldi. Evde erkek var dedigi arkadasinin kuzeni olmuyor mu? Kardesi bir nevi yani? Barindiramamislar kizi evlerinde.
Aşk sevgi öyle iki günde bitiyorsa zaten onun adına sevgi demek doğru olmaz demkki sevmemiş yalan söylemiş arkadssımda ona inanmış elbette kendi kararını yaşadı ama böyle terkedilmeyi asla hak etmediBirine evlenelim dersin sonra aşkın sevgin bitebilir, ee evlenelim dedin diye sevmediğin biriyle evlenecek halin yok. ya da ölebilirdi çocuk mesela değil mi bu kandırmak mı oluyor biri bi şey vadetti diye olmuş gibi yaşamak kişilerin tercihi arkadaşınız da hiç bir ihtimali hesaba katmadan yaşamayı tercih etmiş burda bir kandırmaca yok. Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş...
Bana anlattıgı kadarıyla hersey yolunda gidiyordu taa ki çocuk fitness yarışmaları için o ilaçları kullanana kadar ilaçlardan sonra değişti tavrı dediBelki de gercekten gecimsiz biri ve cok bunaltti adami?
Kendimi dahil etmekten ziyade hem cinsim olarak bu enkazdan nasıl daha az zararla çıkarırım onu bunun için uğraşıyorum. Bizde dostluk bakidir. Aynı kaptan yemek yedik su içtik. Yeri geldi omzunda ağladım dostum o benim iyisiyle kötüsüyle yanındayım. Yaşadıgı hayat zor desteğe ihtiyacı var. Sanırım siz olsanız asla destek olmazdınız kendi haline bırakırdınız ama biz bunun adına dostluk demiyoruz işte orası başka. Kullandıgınız üslup çok yanlış bu kadar gaddarca yaklaşmak neden anlamadım. Evlenmeye söz vermiş evet ben tabiki yaptıgı doğru demiyorum. Kim olursa olsun kimse böyle terkedilmeyi haketmez. Siz bile.. .“Evlenmeye söz verdiği için” nedir ya?
Ne yapmış adama sözleşme mi imzalatmış?
İcraya versin adamı..
Sizde ne bu kadar kendinizi dahil ediyorsunuz ki konuya?
Bir iki teselli verin tamam ama çare siz değilsiniz.
Kocaman insan yani bi şekilde devam edicek hayatına.
Tecrübe ne acı bir kelime değilmi içi yaşanmışlık doluHer deneyim insana birseyler ogretir. Arkadasinizda bu deneyimden mutlaka birseyler ogrenecektir. Acı cekerekte olsa...
Aynı eve çıkıyorlar ve kız evlilik sözü verdiği için birlikte oldum diyor.
Evlilik sözü vermesede birlikte olucaklar aynı evde kardeş kardeş yaşayacak halleri yok.
Arkadaşınız beni yüz üstü bıraktı dese daha doğru olur.
Evet erkek arkadaşı çok karaktersiz bir erkekmiş.
Böyle bir kaçış eşrefi mahlukat olan bizlerin, eşrefine hiç yakışmıyor.
Kız arkadaşınız olayın iyi yönünden baksın şerefsiz bı mahlukattan kurtulmuş.
Hiç üzülmesin iyi insanlar hala var mutlaka iyi bı insan karşısına çıkıp mutlu olacak.
Bu erkek seviye olarak esrefsiz yerde kalmış. Tekamulunu tamamlayacak illaki. Once insan olacak ve once tabi "oku"mak.Aynı eve çıkıyorlar ve kız evlilik sözü verdiği için birlikte oldum diyor.
Evlilik sözü vermesede birlikte olucaklar aynı evde kardeş kardeş yaşayacak halleri yok.
Arkadaşınız beni yüz üstü bıraktı dese daha doğru olur.
Evet erkek arkadaşı çok karaktersiz bir erkekmiş.
Böyle bir kaçış eşrefi mahlukat olan bizlerin, eşrefine hiç yakışmıyor.
Kız arkadaşınız olayın iyi yönünden baksın şerefsiz bı mahlukattan kurtulmuş.
Hiç üzülmesin iyi insanlar hala var mutlaka iyi bı insan karşısına çıkıp mutlu olacak.
Zor bir hayatı varsa daha sağlam kararlar vermeli. Boşlukta bulunup inanmış galiba. Ama malesef yoluna bakmalı ve durumu kabullenmeli. Geçmiş, gitmiş. Ben bittim diyebilmesine de anlam veremiyorum çünkü kimse güvenilir değildir. Terkedilme ayrılma ihtimali hep vardır. Anlaşamayıp ayrılsalar, ya da aldatılsa devam mı edecekti ?sırf özel şeyler yaşandığı için?Çok haklısın bende çok söyledim ama sonuçta hayat onun çokta karışamıyor insan arkadasımın çok zor bi hayatı var aslında daha önce intihar etmişliği var o yüzden korkuyorum yatkın böle şeylere sürekli bittim ben falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?