Dul teyze diye neden vurguladınız ya oraya takıldım gereksiz bi şekilde konuya adapte olamadım..
Kocası ölmüş kadına dul deniyor diye biliyorum o yüzden yazmıştım yazmasaydım da olurmuş aslındaDul teyze diye neden vurguladınız ya oraya takıldım gereksiz bi şekilde konuya adapte olamadım..
Neyse bende gereksiz takıldımKocası ölmüş kadına dul deniyor diye biliyorum o yüzden yazmıştım yazmasaydım da olurmuş aslında
Ayy sağolasın valla kalbimden gecen buyduYani evde erkek yoktu arkadaşım teyzesinin evine geldiğinde, sonradan oğlu geldi demek istemiş
Öyle mi diyosun eşimde aynı tepkiyi verdi ama çok bağlanmış sürekli bekliyorBence acık ve net kullanmıs sıkılınca da gitmis. Bu olayla ilgili yapacak bir sey yok siz elinizden geldigince destek olursunuz ama arkadasınız bu acıyı yasayacak ve zamanla atlatacak.
Hayır kullanıp atma değil bu ,Merhaba kızlar,
Olayı kısaca anlatıyorum. İş yerinden çok samimi oldugum bir arkadaşım var. Ailesi sinopta yaşıyor. Kendisi iş imkanı fazla oldugu için izmire dul teyzesinin yanına yerleşiyor. Teyzenin oğlu da boşanıp gelince teyze kıza ikiniz aynı evde olmaz diyip kibarca git diyor. Bu arada arkadasımın da sevgilisi var. Sevgilisi aynı eve cıkmayı teklif ediyor ve çıkıyorlar. Bi kaç sonra çocuk sen beni çok sıkıyorsun bunaldım mutlu deilim diyip kızı tek mesajla bırakıyor. Kız işteyken cocuk toparlanıp anne evine dönüyor. Kızı da her yerden engelliyor. Tabi aynı evde kaldıkları için ve kıza evleneceğiz sözü verdiği için bazı şeyler yaşanmış. Arkadasımı sakin olması için uyarıyorum sürekli ama çok kötü. Ben evli oldugum için yanına da gidemiyorum kendine bişey yapmasından korkuyorum. Sizce kızlar napmalı?
Evet aslında kız arkadaşıyla çıkacaktı eve ama çocuk izin vermemiş benle çık diye tutturmuş nisan da nişan yapacaklardı yaza düğün yaparız diyorlardı çok uyardım dikkat et kendine dedim ama ateşle barut işte :-(Sevgilisi vaat vermis ve arkadasinizi kandirmis gibi gozukuyor.
Boyle olaylarda soyle dusunmek lazim yarin ne olacagi belli degil belki evlenemicez ben onunla ayni eve cikmak istiyor muyum cevaba gore hareket etmek gerekiyor
Arkadasinizi telkin edin zamanla alisir ofkesi gecer hayatina devam etmesi lazim.
Herşey o kadar hızlı yaşandı ki bende şok oldum duyunca bu arada işten ayrılmıştım ben bi süre görüşmemiştik kıştan beri sevgililer sanırım 4 5 ay oldu arkadasım 29 yaşında benden de büyük tabiki reşit kendi isteğiyle olmş ama inanmış güvenmiş çok uyardım erken dedim amaHayır kullanıp atma değil bu ,
Arkadaşınız reşit ise bile isteye yaşamış herşeyi.
Ne kadar süredir sevgililik yaşadılar da aynı eve çıkacak kadar güvendi ?
Bende sizin gibi "dul" kelimesinden sonra konuyu anlamadım. Dul evli bekar ne farkeder.Dul teyze diye neden vurguladınız ya oraya takıldım gereksiz bi şekilde konuya adapte olamadım..
Bizde buna kızıyoruz aslında böyle mi ayrılmak gerek insan gibi otur konuş kız işteyken toparlan git sonra msj at bitti ben gittim diye çok üzücüEvet kullanıp atmış gibi görünüyor.
Kız her ne kadar sevdiğinden ve istediğinden yapsada, oğlan sırf tatmin olmak için yapmış gibi geliyor bana.
Sevmiş olsaydı en azından bu şekilde ayrılmazdı.
Ayrılmanında bir edebi var. Edepsiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?