• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kandırıldı mı yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk?

Bir daha evlilik vaadiyle erkeklere inanmasin ve yoluna baksin
Adam kullanmis atmis kenara.
Yapacal birsey yok.

Senin de yapacagin birsey yok
Ancak teselli verebilirsin

Kendi bile isteye gitmiş. Adam zorla birşey yapmamış. Velev ki adam gerçekten evlenme niyetindeydi de sonradan vazgeçti. Bu neyi değiştirir. Madem ki arkadaşın için birşeyler bu kadar önemliydi, sonrasında bu kadar üzülüp ağlayacaktı o zaman evlenmeden yaşamayacaktı bunları. Aklı başı yerinde bir insan.
Gerçekten evlenecek olan insanlar bile son anda ayrılabiliyor. Kimin neyin garantisi var ki?

niye bizde erkekler gibi düşünemiyoruz acaba ya.bu konuyu ciddi ciddi araştıracam.biz kadinlar kullandik attik diyemiyoruz da kullanıldık diyoruz.erkekler mutlu mesut yaşarken su kadsr kadinla birlikte oldum diye hava atarken biz kadinlar niye namusumuz gitti diye ağıt yakıyoruz

arkadasiniza cok uzuldum. hepimizin basina gelebilir. eminim bunu da atlatacaktir. kendini ezik, hatali gormesin sakin. kimsenin onu oyle hissettirmesine de izin vermesin.

evlilik vaadi ile cinsellik yasanmis. Kiz icin önemliymis bu demek ki.. pislik herif.. boylelerinden nefret ediyorum. Seksten sonra dönüp arkasina bakmayacak bir sürü kadin varken gidip bunu önemseyen kizlari buluyorlar ve kandiriyorlar, duygulariyla oynuyorlar cok sinir oluyorum.

ayni sekilde dusunuyorum. zor olan ilgi daha cekici geliyor sanirim bunlara. karaktersizlik gercekten. boyle tiplerl arkadas cevremde bile tutmuyorum.

Benim de anlamadığım teyze çocuklarının aynı evde yaşıyor olması neden rahatsız etmiş teyze hanımı .Biz kardeş gibi görürüz kuzenleri millet neden başka anlamlar yüklüyor anlamadım

Benim de anlamadığım teyze çocuklarının aynı evde yaşıyor olması neden rahatsız etmiş teyze hanımı .Biz kardeş gibi görürüz kuzenleri millet neden başka anlamlar yüklüyor anlamadım
Valla onu bizde anlamadık

niye bizde erkekler gibi düşünemiyoruz acaba ya.bu konuyu ciddi ciddi araştıracam.biz kadinlar kullandik attik diyemiyoruz da kullanıldık diyoruz.erkekler mutlu mesut yaşarken su kadsr kadinla birlikte oldum diye hava atarken biz kadinlar niye namusumuz gitti diye ağıt yakıyoruz
Bize bu empoze edilmiş yıllardır kadın namuslu olmak zorunda mantıgı

Kendi bile isteye gitmiş. Adam zorla birşey yapmamış. Velev ki adam gerçekten evlenme niyetindeydi de sonradan vazgeçti. Bu neyi değiştirir. Madem ki arkadaşın için birşeyler bu kadar önemliydi, sonrasında bu kadar üzülüp ağlayacaktı o zaman evlenmeden yaşamayacaktı bunları. Aklı başı yerinde bir insan.
Gerçekten evlenecek olan insanlar bile son anda ayrılabiliyor. Kimin neyin garantisi var ki?
Hiçbir şeyin garantisi yok yaşadığımız anın bile

Arkadaşınız saplantılı biri . Cocuk onu engellemis,evi de terk etmis gitmis. Benim yüzüme söylesin demesi isyerine gidicem demesi takıntılı oldugunu gösteriyor. Malesef işi cok yaş. Boyle insanları bilirim. Sizin tesellilerinizin fayda edecegini düşünmüyorum. Kimse bu sekilde terk edilmeyi hak etmez,ancak ayni ev icinde neler yaşandığını bilemeyiz. Takıntılı insanlar zaten genelde kiskancta oluyor. Adami bogmus olabilir. Ne zaman evlencez diye sorup durmus olabilir. Baski kurmus olabilir. Vs vs. Bazi seyler 2 taraflı yaşandı ve bitti. Burda bir kullanma durumu malesef yok. Ama o suan bu psikolojiyle bunu anlamaz. Zaman lazım. Üzüldüm kendisi icin
Saplantı mı bunun adı bilmiyorum ki belkide haklısınız

o hödükten kurtulduğu için 2 rekat şükür namazı kılacak sonra da hayatına devam edecek.

Adamin yaptigi hic hos degil, demek ki sevmemis ama sonucta arkadasiniza da zorla birsey yapmamis. Kimsenin namus bekciligini yapmak haddime degil ama bekareti sorun eden insanlar Allah askina evlenmeden once birliktelik yasamasin. Dilerim arkadasiniz da tez zamanda toparlar.

Adamin yaptigi hic hos degil, demek ki sevmemis ama sonucta arkadasiniza da zorla birsey yapmamis. Kimsenin namus bekciligini yapmak haddime degil ama bekareti sorun eden insanlar Allah askina evlenmeden once birliktelik yasamasin. Dilerim arkadasiniz da tez zamanda toparlar.
Teşekkür ederiz inşallah

Hayır kullanıp atma değil bu ,
Arkadaşınız reşit ise bile isteye yaşamış herşeyi.
Ne kadar süredir sevgililik yaşadılar da aynı eve çıkacak kadar güvendi ?
Çok mu gaddar gelicek bilmiyorum ama ben güven meselesi görmüyorum aynı eve çıkıpta hiç birşey yaşanmaması ihtimalini düşünücek kadar saf değil günümüz gençleri bence kızda evli olmasa da eve çıkmayı birlikte yaşamayı ve bir takım yakınlaşmaları istemiş evli değillerken evlenicez nasılsa düşüncesiyle hareket edipte ayrılınca kandırıldım demek bana çok mantıklı gelmiyo kızda istemiş ve yaşanmış bu kadar naif olamaz bence arkadaş ondan hata olarak görüyosa yüzleşicek kabullenicek ve devam edicek hayatına

Tabiki kandırmış
Yapacak birşey yok artık

Bize bu empoze edilmiş yıllardır kadın namuslu olmak zorunda mantıgı
Türk kadınlarına bunu yapıyorlar benim ilk nişanlım bakirelik diye burda höklerken 55 kilomu 47 ye düşüttürüp bana psikolojik işkence uygularken
Ben kaçtım
Küçücüktüm
Nasıl kurtuldum şükür
ABD gayet kilolu kendinden yaşlı biriyle evli
Ona der mi hiç
Sinir dışı edilir
Çok ikiyüzlüler
Nasıl işlerine gelirse

Çok mu gaddar gelicek bilmiyorum ama ben güven meselesi görmüyorum aynı eve çıkıpta hiç birşey yaşanmaması ihtimalini düşünücek kadar saf değil günümüz gençleri bence kızda evli olmasa da eve çıkmayı birlikte yaşamayı ve bir takım yakınlaşmaları istemiş evli değillerken evlenicez nasılsa düşüncesiyle hareket edipte ayrılınca kandırıldım demek bana çok mantıklı gelmiyo kızda istemiş ve yaşanmış bu kadar naif olamaz bence arkadaş ondan hata olarak görüyosa yüzleşicek kabullenicek ve devam edicek hayatına
Arkadasım zaten isteyerek yapmş herşeyi sorun o değil sorun böyle adice terkedilmek

en iyi erkeğin canı tuvalette çıksın.:KK11:

Kızlar barışmışlar gitmiş yanına cocukta bende seni bekliyordum demiş sonrası malum şimdi birlikteler yani

Back