• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kandırıldı mı yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk?

Adam karaktersizmiş ama ya....
Aralarında birşey gecsin gecmesin boyle terk edilme mi olur? Napti o kız ona...
Kim hak eder boylesini ki...adamda iş yok
Kiz toparansın biran önce
Çökmeye vhallaha değmez ya
Değmez bencede bakalım zaman ilaç olacak inşallah

Bu mesajınız daha doğru olmuş diğerinde katı geldi bana tavrınız o yüzden tabiki haklısınız hayat devam ediyor elbette unutup yoluna bakacak ama hala çocugun peşinden gidiyor iş yerine gidecekmiş şimdi konuştuk

Yanlış hareket işte
Gidip de ne elde edecek ki?

Kız çocukları aileden alamadığı ilgi ve sevgiyi ne yazık ki dışarıda arıyor. fıtrat olarak sevilmek korunmak kollanmak istiyoruz. bunu da aileden özellikle babadan alamayınca ne yazık ki art niyetli erkeklerin vaatlerine , sözlerine kanmak daha kolay hale geliyor... inanmak istiyor kızlar. sevildiğine , sevilmeye değer olduğuna .. ama ne yazık ki erkekler için önemli olan cinsellik ..
Tam olarak bu işte arkadasım bebekken evlatlık verilmiş şşmdiki ailesine 10 yaşundayken de bi akrabası söylemiş pat diye sen evlatlıksın seni şu aileden aldık diye bi bocalama yaşamış dedim ya zor bir hayatı var aslında öz annesini de tanıyor üstelik kadının 4 çocugu daha var bi arkadasıma bakamamış heralde vermiş işte o yüzden benim için kıymetlidir üzülüyorum onun için

Şu bir gerçek hiç bir erkege güvenilmez erkekler ulaşabildiği kişileri sevmiyorlar arkadasınız yoluna baksın olan olmuş

iyide tamda çocuğun terk etme sebebine uygun bir davranış olur bu.
hem kendisini kuru bir mesajla terk eden yüzüne bile söylemeye değer bulmayan birini tekrar kabul edecek mi arkadaşınız?
Ben etme diyorum uzak dur yoluna bak diyorum ama dinlemiyor

Merhaba kızlar,
Olayı kısaca anlatıyorum. İş yerinden çok samimi oldugum bir arkadaşım var. Ailesi sinopta yaşıyor. Kendisi iş imkanı fazla oldugu için izmire dul teyzesinin yanına yerleşiyor. Teyzenin oğlu da boşanıp gelince teyze kıza ikiniz aynı evde olmaz diyip kibarca git diyor. Bu arada arkadasımın da sevgilisi var. Sevgilisi aynı eve cıkmayı teklif ediyor ve çıkıyorlar. Bi kaç sonra çocuk sen beni çok sıkıyorsun bunaldım mutlu deilim diyip kızı tek mesajla bırakıyor. Kız işteyken cocuk toparlanıp anne evine dönüyor. Kızı da her yerden engelliyor. Tabi aynı evde kaldıkları için ve kıza evleneceğiz sözü verdiği için bazı şeyler yaşanmış. Arkadasımı sakin olması için uyarıyorum sürekli ama çok kötü. Ben evli oldugum için yanına da gidemiyorum kendine bişey yapmasından korkuyorum. Sizce kızlar napmalı?
Aynı eve çıkıyorlar ve kız evlilik sözü verdiği için birlikte oldum diyor.
Evlilik sözü vermesede birlikte olucaklar aynı evde kardeş kardeş yaşayacak halleri yok.
Arkadaşınız beni yüz üstü bıraktı dese daha doğru olur.
Evet erkek arkadaşı çok karaktersiz bir erkekmiş.
Böyle bir kaçış eşrefi mahlukat olan bizlerin, eşrefine hiç yakışmıyor.
Kız arkadaşınız olayın iyi yönünden baksın şerefsiz bı mahlukattan kurtulmuş.
Hiç üzülmesin iyi insanlar hala var mutlaka iyi bı insan karşısına çıkıp mutlu olacak.

Yok o anlamda yazılmadı o sizi diğer konunuzdan biliyorum yeni boşanmışsınız ama dulu başka anlamda yazdım ayrıca ayrılan kadın bekardır kocası ölmüş kadına dul denir üzülmeyin
Biliyorum ama etraf elalem mi neyse onlarda anlasa ah

Aynı eve çıkıyorlar ve kız evlilik sözü verdiği için birlikte oldum diyor.
Evlilik sözü vermesede birlikte olucaklar aynı evde kardeş kardeş yaşayacak halleri yok.
Arkadaşınız beni yüz üstü bıraktı dese daha doğru olur.
Evet erkek arkadaşı çok karaktersiz bir erkekmiş.
Böyle bir kaçış eşrefi mahlukat olan bizlerin, eşrefine hiç yakışmıyor.
Kız arkadaşınız olayın iyi yönünden baksın şerefsiz bı mahlukattan kurtulmuş.
Hiç üzülmesin iyi insanlar hala var mutlaka iyi bı insan karşısına çıkıp mutlu olacak.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Biran önce kurtulsun istiyorum o cocuktan

Yanlış anlamayın ama başlığı değiştirin bence meselâ kullanılıp atıldı mi yerine kandırıldı mı daha naif durur
Kadınların ezildiği ötekilestirdigi bir ülkede en azından biz kadınlar birşeyleri düzeltip sağ duyuldu olalım
Kusura bakmayın haddimi aştımsa

Yanlış anlamayın ama başlığı değiştirin bence meselâ kullanılıp atıldı mi yerine kandırıldı mı daha naif durur
Kadınların ezildiği ötekilestirdigi bir ülkede en azından biz kadınlar birşeyleri düzeltip sağ duyuldu olalım
Kusura bakmayın haddimi aştımsa
Estağfurullah değiştiririm tabi haklısınız becerebilirsem bakıyorum şimdi

Size bı olay anlatayım arkadaşınıza anlatın üzülmesin, komşumuzun yeğenini üniversitesite de okurken düşürüyorlar gece alemine.
Bursa da Konsomatris olarak çalıştırıyorlar.
Aile kızını kurtaramadı bu adamların ellerinden.
En sonunda kızı viyadüklerden aşşa atmak için götürüyorlar, ama kıza kendin atlayacaksın diyorlar. Allah'tan oradan geçerken olayı gören duyarlı bir kişi polisi arıyor.
Kızı kurtardılar.
Kızı önce akrabasina getirdiler.
Kızı varya gördüm şok oldum, daha önce hiç görmemiştim ama insan insanlıktan çıkar ya o durumdaydı.
Kız topladı kendini.
Aile zaten arkasında.
Okulunu bitirdi.
İşe girdi.
Ve karşısına o kadar iyi bı insan çıkmış ki evlendi.
Şu an evli mutlu ve çocuklu.
Arkadaşınız sakın sakın kendini bırakmasın.
Bakın ne vahim durumlar yaşayan insanlar var nasıl hayatları güzelleşiyor.
Arkadaşının nesi var Allah aşkına.
Bekaret hiç önemli bir konu değil onu kafasına takiyorsa hiç takmasın.

Size bı olay anlatayım arkadaşınıza anlatın üzülmesin, komşumuzun yeğenini üniversitesite de okurken düşürüyorlar gece alemine.
Bursa da Konsomatris olarak çalıştırıyorlar.
Aile kızını kurtaramadı bu adamların ellerinden.
En sonunda kızı viyadüklerden aşşa atmak için götürüyorlar, ama kıza kendin atlayacaksın diyorlar. Allah'tan oradan geçerken olayı gören duyarlı bir kişi polisi arıyor.
Kızı kurtardılar.
Kızı önce akrabasina getirdiler.
Kızı varya gördüm şok oldum, daha önce hiç görmemiştim ama insan insanlıktan çıkar ya o durumdaydı.
Kız topladı kendini.
Aile zaten arkasında.
Okulunu bitirdi.
İşe girdi.
Ve karşısına o kadar iyi bı insan çıkmış ki evlendi.
Şu an evli mutlu ve çocuklu.
Arkadaşınız sakın sakın kendini bırakmasın.
Bakın ne vahim durumlar yaşayan insanlar var nasıl hayatları güzelleşiyor.
Arkadaşının nesi var Allah aşkına.
Bekaret hiç önemli bir konu değil onu kafasına takiyorsa hiç takmasın.
Beterin beteri var Allah korusun anlatırım mutlaka inşallah toparlanacak

Back