Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

bence kesinlikle zekası, zekasını kullanan kadın duruşunu bakışını makyajını herbişeyini kendine yakışan kadar uygular,ve kimin dikkatini çekmek istiyosa çeker,nothing is impossible diyorum

gözleri ama rengi değil.. hayat doluyum ve kendimi seviyorum bakışı sonra temizliği kokusu ve giyimi ve birazda abartıya kaçmadan esprili olursa bence hiçbir erkek hayır diyemez .....ben aşırı şişman olmadıktan sona zayıfmış kiloluymş bunla değil önemli olan inanın bende yılladır görünüşümle kafayı bozduktan sona acayip bi şekilde saksı düşmüş gibi oldum galiba şunu farkettim 100 lerin üzerinde değilseniz giyiminize dikkat ediyorsanız temizseniz zaten güzelsinizdir

Ses tonu...
Düzgün Türkçe...
İçtenlik...

en çok da sewimlilik erkeklere çekici geliyor... test edildi, onaylandı!

benli kadınlarımı bende kollarımda ben var diye hep o noktalara takılırım demek ki artık o kadar takılmama gerek yok

öncelikle kendine güvenli bi duruş,bakış,konuşma şekli,ses tonu..

ve de kız çocuğu modunda olmamalı yani zapzayıf çelimsiz bir beden incecik bacaklar çok kötü.. çok hafif balık etli olucak kadın dediğin.

sonra gözler,saçlar,kendine bakım,tertemiz olmak...

evi gösteren perde ve halı kadını gösterende saçıymış :) bence kesinlikle saç tabi yüzü çirkinse saçın pek önemi yok ama düz saç bi bayana çok hava katıyo bence

Bir Kadını çekici yapan en büyük unsur Fiziğidir .
Hatları belirginleştiren kıyafetlerle ilgi çekmemesi mümkün değil onun dışında bakımlı ve uzun saçlarıdır.

Kadın dediğin kendine bakmalı her zaman temiz olmalı temiz ve bakımlı bir kadın her zaman daha güzeldir .

Son düzenleme:

Evet tam da bu olay gerisi yalan.

elektrik diye tanımlanan, o ne olduğu pek bilinmeyen bişeylerdir bence bir bayanı çekici yapan..tabi hareketleri, duruşu, içtenliği ve fiziği de çekicilik katar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…