Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

Havası, tavrı, edası çok önemlidir. Kişiden kişiye bu konudaki zevk tabi ki değişiyor.

Öyle kızlar görüyorum ki genelgeçer güzelliğe hiç uymayan ama dünya güzeli diye adlandırılacak kadınları edalarıyla sollayıp geçecek... :97:

Minik burun falan hikaye... Olay duruşta, bakışta, gülüşte daha çok.
Yoksa bizim sınıfta da bir kız var, yüz hatları mükemmel ama çekicilikten, cazibeden eser yok. :97::97: Kimse de kafasını çevirip bakmaz yüzüne.

Bence kendine yakışanı giymek de çok önemli bir unsurdur çekicilikte.

Son düzenleme:
Havası, tavrı, edası çok önemlidir. Kişiden kişiye bu konudaki zevk tabi ki değişiyor.

Öyle kızlar görüyorum ki genelgeçer güzelliğe hiç uymayan ama dünya güzeli diye adlandırılacak kadınları edalarıyla sollayıp geçecek... :97:

Minik burun falan hikaye... Olay duruşta, bakışta, gülüşte daha çok.
Yoksa bizim sınıfta da bir kız var, yüz hatları mükemmel ama çekicilikten, cazibeden eser yok. :97::97: Kimse de kafasını çevirip bakmaz yüzüne.

Bence kendine yakışanı giymek de çok önemli bir unsurdur çekicilikte.

bence satmayı bilmek önemli olan kendine güven duruş mimikler çok önemli.

Bakımlı durması. Hani saçlar parlak, kırıksız ve yüze yakışacak bir modelde olursa, gözlerde çok hafif bir makyaj(bir kalem bir rimel),
dudaklarda nemli ve yumuşak görünüm verecek bir ruj -tabii dişler de temiz- olmalı. Bir de kıyafet önemli, insan vücudunu tanımalı ve uygun şekilde giyinmeli, giydikleri emanet gibi durmamalı. Heh ben bu dediklerime uyuyor muyum peki? Malesef hayır, evden çıktığım da yok şu sıralar, zaten ailem hariç insanlar şu halde görse beni korkarlar:KK53: hastalıklarla uğraşmaktan güzel olmak, çekici olmak 2. planda kalıyor malesef:KK59:

Çok uzun bir liste çıkar burdan..Fakat ben kısaltarak yazayım.

Kadının bakışları
Göğüsleri 80 beden ideal bence, benimkiler gibi (dik durması çok önemli, ben evde sutyen takmamıştım, komşu kızı ay ne kadar dil demişti)
Yürüyüşü

bir erkek arkadaşım bayanın temiz olup olmadığını ayaklarından anlarsın demişti. ve bence haklı :)
daha sonra en çekici yerler
beyaz ve düzgün dişler
ince bel
göğüsler
ince bilek
bacak boyu
dudaklar
kendinden emin ve dik duruşu

aslında daha çok şey yazılır ama bunlar daha önce geliyor :KK70:

İlk bakışta fiziği,özellikle ince bel,dolgun göğüs ve biçimli bir popo ve en önemlisi bu bedenin yürüyüşü,özelliklede ince topuklu ayakkabı ile yürüyen kızlar erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor.Çünkü vücutları daha dik daha havalı duruyor.

Yakınlaştıkça yüz ve bence en çok saçlara dikkat ediyorlar,ışıl ışıl bakımlı saçlar dikkat çekiyor.Aşırı olmamak kaydıyla güzel makyajlı aydınlık bir yüz ve o yüzü süsleyen mimikler önemli.

Ayrıca bakışlar,konuşma tarzı,neşeli ve güler yüzlü olması ki erkeklerin çoğu özellikle Cameron Diazın gülümsemesini çok beğenir çünkü çok hınzır,seksi bir gülümseyişi vardır.

Veee son olarak girdiği ortamlar da kendini taşıması,oturmasını kalkmasını,yerinde muhabbet etmesini bilmesi kadını çekici yapar.

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Esmer ten
Anlamlı bakışlar
İnce bel
Dolgun göğüsler
Doğal kaşlar
Gamze
İçten gülümseme
Hafif makyaj yapmaları
Esprili olmaları
Kadınlığını farkında olmaları
Bakımlı olmaları
Topuklu ayakkabı
Hafif dalgalı koyu saçlar...

aslında böle bi unsur yok ya sanmıyorum psikolojimiz düzgünse kendimize bakıosak zaten çekici oluyoruz yani ben hep öle hissediyorum sizi bilemem eğer morelim düzgünse saçımı makyajımı yaptıysam birde güzel bi kıyafet giydiysem çekici oluyorum morelim düzgün değilse çekilmez oluorum hehe :82:

Ben bir taraflarımı yırtsam da çekici olamıyorum :KK50: ne kıyafetle ,ne de ses tonu ile ilgisi var bunun . :KK50: herkes ama herkes bana çok masum ,duru bir güzelliğin var der :KK55: düne kadar hoşuma gidiyordu bu durum :KK50: fakat ben de arada seksi olmak istiyorum :KK5::KK5::KK5::KK5: Napabilirim kızlar ya :KK50:

Son düzenleme:
İyi de arkadaş çekiciliği yani seksiliği sormuş :/ güzellik dememiş .İkisi çok ayrı şeyler .:KK42:
Çekici denilince ,benim aklıma bu isimler geliyor :KK55: Eva Mendes ,Monica Belluci ,Megan Fox vesaire...Güzeller mi ,değiller mi orası ayrı mevzu ama çekici oldukları kesin .

Son düzenleme:
bence çekici olmanın en önemli fiziksel unsuru bakışlardır kim ne derse desin.. :KK1: puslu sisli bakışlar lazım..
diğer faktörlere gelince esprili ve zeki olunmalı.. sağ gösterirken sol vurmalı ayrıca da beklenilmeyen bir anda öyle bir laf etmeli ki karşıdaki afallamalı..
ha bide gizemli olmak şart.. :KK31:

X