Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

bakımlı tırnaklar
özenle şekil verilmiş saçlar
düzeltilmiş kaşlar,alınmış bıyıklar
çok lüks,marka değil temiz kıyafetler
parfüm
he türlü kötü koku önleyiciler (ağız çalkalama suyu,el kremi,ayak kremi)

Bazıları bakımlı olmak ugruna ne kadar itici göründüklerinin farkında olmayabiliyor..Bence kadını çekici kılan ; tavırlarıdır ,bakışlarıdır, özgüvenidir..

bence gözleri saçları ve endamı tabiki kendine güveni olmayan biri çekici olamaz zaten

Havası, enerjisi. . . Bunun içine bakış, duruş, hal ve tavırlar giriyor elbet.
En başta budur. Tabi ki temizlik ve güzel koku ve kıyafet ile bütünleşmesi lazım.

Bence gülüş çok önemli bu yüzden dişler ve saç bir insanı değiştiren en büyük etken olduğu için saçları. :)

çekici olmak uğruna yaptıkları değildir..zira ya çekicidir ya değildir..güzel olmak hoş olmak başka çekici olmak başkadır kanımca.

Tepeden tırnağa baktığımızda pek çok detay söyleyebiliriz.

Gözler, dişler, saçlar, ben boyayım diye bağırmayan bir makyaj, düzgün bir fizik, tipe vücuda yakışmış bir kıyafet, kıyafeti tamamlayan çanta ayakkabı aksesuar...

Tene uymuş bir koku, kendine güvenen bir duruş, etkili bir konuşma ve düzgün bir diksiyon...

bence bir kadını çekici yapan pek çok unsur var ama öncelikli olduğunu düşündüğüm unsurlar orantılı bir vücut, saçları ,kaşı gözü veee gülümsemesi birde alımlı duruşudur bir kadın illaki çok zayıf olursa mükemmel ölçülere sahip olursa renkli gözlü olursa güzeldir diye bişi yok ben buna inanmıyorum

Son düzenleme:

Sana aynen katılıyorum.Hafif bir dekolte mini etek ve topuklu ayakkabılar da bence bir kadın için vazgeçilmez unsurlar...

Bir bakış bir gülüş hatta bir mimik bile çekiciliktir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…