Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

gözler, bakımlı dişler uzun saçlar,güzel koku,ince bel vs.... bir sürü vvarrr....bayanssulusmile

En önemlisi ve 1. bakislar yani gözler bana göre ama bazen yetmiyor.Kadinin yüzü anlamli,canli,mimikleri acik yani cok yumusak yüzü olmayacak acik yüz hatlari olmasi lazim bana göre..

Bence insan bir bütündür kaşlar gözler dudaklar diye yada konuşması bakışı hareketleri hepsi etkili güzellikte çok bakımlı olupta patavatsız insanlarda görüyoruz...

bence koku. kokudan kastım da parfüm değil. ten kokusu. kimya. bazı kadınların teni rezalet kokuyor. ve bu tanıdığım kadınlar hep esmer tenli. oysa bronzluğu çok severim hoş bulurum ama neden böyle burnum fazlaca keskindir benim açık tenli bir kadında hiç böyle bi kokuya rastlamadım ömrü hayatım boyunca töbe yarabbim. ne kadar yıkansa da gün için de tekrar ortaya çıkan birşey bu.

onun dışında sırasıyla kalça, göğüs, boy: 1.63-1.73 arasındaysa ideal bana göre, gülüş ve saçlar.

kadini kadin yapan bakislardir (gözler) durusudur konusmasidir tipki emel sayin gibi opuyorumnanaktan
kadin dogalikdan uzak olmamali(makjayda abartiya kacmamali).. tipki $Ik bir elbise yada cuval icinde ayni güzelikde olabilcegi gibi.kadin kadinligni her alanda gösterebilmesidir..

bakış yürüyüş duruş.balık etli olsan da yürüyüş ve giyinişin bütün dikkatleri üstüne çeker.bende bu olay oluyo.çok güzel değilim ama bakış alıyo.balıketli fizikliler de çok ilgi görüyo.ince olmak mesele değil bence.haksız mıyım

bence haklısın ben inceyim ama dolgun hatlar hoşuma gidiyor şahsen

Saclar bir kadinda en dikkat ceken yerdir bence, ama ben daha cok bir kadinin kendine olan güveninin dikkat cektigine inaniyorum. Kas, göz, sac, makyaj bunlarin hepsi anlik dikkat ceker. Cok bakimli bir bayan görürsünüz yolda, sac ,bas fizik 10 numaradir, dikkatinizi ceker, sonra o kisiyle muhabbet ettikten sonra aslinda o kadarda cekici olmadigini düsünürsünüz. Konusma tarzi, ses tonu mimikler. Iste en önemlisi bunlar.

bence gözler...erkektede bayandada ilk önce gözler önemli...gözler kalbin aynasıdır diyeceğim konuyla saçma olacak ama bağlantılı olan gözlerimizle bazı şeyleri belli edebiliyor,anlatabiliyor olmamız..erkeklerde bayanların gözlerine bakmayı severler.azıcık rimelle bakışlarınıza ifade katabilirsiniz.bu daha çekici olur:)

Tekrar ve tekrar anladım ki,

temizliği ve kokusu...

Fırçalanmamış dişler üzerine sürülmüş ruj ve ter kokusunun üzerine sıkılmış ağır bir parfümlü kız vardı geçen üniversitede. Off çok kötü...

bencede temizligi güzel kokusu hos görüntüsü hihoyyyt

dudak çevresindeki benler oldukça çekici olabiliyorr ben çok beğeniyorum bende neden yokkkk :dilcikar:

kısaca özet olarak bır kadın her yönüyle bakımlı ve çekici olmalı tırnakları saçları durusu yürüyüşü konuşması bakışları .her yönüyle çekici olmalı . kadınların tek bır cekıcı tarafı olmamalıo yanı her yönden etkılmeli diyorum ben

bence kadınlara ve erkeklere göre farklılık gösterir bu konu :)
bize göre kadınları çekici yapan şeyler bakışı gülümsemesi samimiyeti gibi şeyler ama erkeklere göre öyle değil. benim tanıdığım erkeklerden hiçbirisi bunlara bakmıoki ben hiç görmedm yani baktıkları yerler belli göğüsler ve kalçalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…