Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

Derdiniz nedir benimle?

Estagfurullah, sizinle tabiki bir derdim yok, yanlış anladınız fakat sürekli boy konusunda sanki insanları asagılıyomussunuz gibi geldi, yazmak istedim. Bu arada bende uzun boyluyum ama bence bu bir ayrıcalık degil, olmamalı... Neyse, kusura bakmayın bos bulundum, size iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Yanlış anlamak isteyen ,üzerine alınan nedense bunu der ediyor.Ben uzun boyu seviyorum,beğeniyorum ,derken kimsenin boyuna bir şey demiyorum.Boyum uzun diye övündüğümü sanıyorsunuz herhalde.Hadi ordan öyle görüyorsunuz da,benim bu yazdığım yorumla boyun ne alakası var da ısıtıp ısıtıp boy konusunu ortaya atıyorsunuz?Ben bunda art niyet ararım artık kimse kusura bakmasın.Sadece uzun bacaklara uzun boylular sahip olmaz,boyu kısa olup da uzun bacaklara sahip nice insan var.O zaman bu başlıkta herkes birbirine hakaret etmiş oluyor,beğenisini yazınca !

Kesinlikle gözlerrr Ama gözlerin şekli ya da rengi değil tabiki, bakışlar.
Bön bakan gözler kadar itici bir şey yoktur bence Sonra hoş bir
tebessüm

güzellik ve çekicilik çok farklı kavramlar bence.Burnu, gözleri vs.çirkin yada kilolu olupta çekici olan bi çok bayan tanıyorum.
Bence bi kadını çekici yapan kendine güveni , bakışları ve cilveli oluşudur.

her şeyden önce çirkef olmasın

ve bu tüm insanlar için geçerli..

ayrıca inci gibi dişler,sıcak bir gülüş,tatlı ve içten bakışlar

bakımlılık,tertemiz olmak.kendine özen göstermek.kiloya,temizliğe felan.bide konuşma şekli

tüm bunlar yeterlidir

Son düzenleme:
Tuba Ekinci ve Hülya Avşar güzel kadınlar fakat davranışlarından ötürü bir çok kişiye çekici hatta güzel gelmiyorlar... bence bir kadının ağzından çıkan sözler, davranış biçimi çekici gözükmesine veya gözükmemesine neden oluyor... sizinde etrafınızda yok mu böyle insanlar görünce güzel dersiniz ama kişiliği hakkında bilgi sahibi olunca gözünüze güzel gelmemeye başlar.

bakımli uzun güzel renk saçlar ve çok iyi düzgün alınmış kaşlar ciltte önemli tabi ama makyajla kapatılabilir

Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir tartısalım opuyorumnanaktan?

uzun bacaklar, iri göğüsler veya kusursuz vücut değil bence... ben bir erkeği düşünceleriyle, bakışlarıyla ve davranışlarıyla çekici bulabiliyorsam o da beni aynı sebeplerden çekici bulmalı diye düşünüyorum aynaya baktığımda güzelim diyorsam zaten bu özgüvenime yansır özgüven de çekicidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…