Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

fiziği yüzü süper, manken gibi olmasada , temiz ve bakımlı olmalı kadın dediğin.. ve davranıs ve ses tonu cok etkilidir bi erkeği kendine cekmede.
ağırdan satmalı bence kadın kendini.cok ve boş konusmamalı. sahsen ben boyleym .karakter olarak ağırım biraz.yasıtlarımdan cok farklıyım.
sadık ve zeki kadın cekicidir.erkeğini kendine bağlar..

bence ince uzun bir boyun dik omuzlar iri gozler uzun bacaklar bunlar yeterli olur gerısı ne olursa olsunzemuszemus

erkekler dekolteye bakıyo malesef. kötü bi çağdayız.keşke eski filmlerde gördüğümüz o soylu aile kızlarının göğüsten kalçaya kadar sımsıkı korse takıp üstüne bele kadar dar belden aşağısı yere kadar bol olan elbiselerini biz de giyebilseydik.. gayet çekici bence:)
ayrıca bazı arkadaşlarım kızların tırnaklarında 5-10 günlük ojeye tahammül edemediklerini söylemişti, ben de sevmem de erkekler de dikkat ediyor ellere!!
bir de bence sevimli ve neşeli kızları çekici buluyorlar, ama minikcadıya katılıyorum, erkekler çok ve boş konuşan kadın sevmez :) çok konuşuosa hadi bi derece ama boş konuşuyosa ya adriana limayla bi akrabalığı olmalı ya da adam çok daha boş olmalı.
of ne yazdm bu saatte
sabah da hastaneye gidicem, arkadaş ziyareti... herkese iyi geceler :)

güzel bir parfüm öncelikle..
sonra sağlıklı temiz taranmış saçlar
bakımlı eller
doğal bir makyaj

bence saçlar çok önemli herzaman bakımlı saç bir bayanı çekici yapar bide düzgün fizik tabiiki de çok önemli bence opuyorumnanaktan

dik durmayı bi türlü beceremeyen bana göre :))
duruş
dudaklar
gözler
çok aşırı zayıf yada çok aşırı kilolu olmamak :)
veee özgüveeeeeen (o da pek yok bende malesef:))

bence en önemli şey fizik:) bakşilar kucuk burun beyaz dişler mimikler gülümseme:))ve kalkık popo:)))))

bana hoş gelen kadınları düşündüm de hiçbir genellemeye varamadım
ne sarışınlık esmerlik, ne uzunluk kısalık, ne kaşı gözü, ne ağzı burnu
tek bir genellemeye varabildim,

bir kadını güzel ve çekici kılan herşeyden önce temiz, zarif ve bakımlı görüntüsüdür,
kendine güveni, dik duran omzu, anaç tavırları, yüzündeki sıcak gülümseyişidir.
yerine uygun ve aşırıya kaçılmamış kendine özgü giyim tarzı,
ben bu işi biliyorum diyen hoş bir makyajı,
düzenli bir şekil verilmiş saçları da güzelliğine güzellik katar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…