Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

ilk olarak bence bakışları diş dudak ve saçlar çok önemli

en önemli etken kesinlikle GÜLERYÜZLÜ OLMASI
ve ikinci en önemli etken ÖZGÜVENİNİN OLMASI

sonra,

bakımlı olmalı bir kadın eline, yüzüne, saçına ve giyim tarzına dikkat etmelizemuszemus
tabi bide kokusuda önemli sık parfüm değiştirmek çok iyi bişey değil çünkü bir kadın kokusuylada dikkat çekebilir,tanınabilir..

örneğin ''kokuyu duydumu hemen sen aklına gelirsin gibi......'' :lepi:

özgüvenli, bakımlı, temiz ve hafif mesafeli bayanların çekici olduğunu düşünüyorum. bir arkadaş demiş ya "sunuş" çok öemli diye, aynenn katılıyorum. saç, baş, boy, pos, kilo hiç önemli değil bence, kendini güzel ifade etmek önemli

Temizliği hiç saymıyorum o olmazsa zaten bence bayan erkek herkesin çekiciliği yerle bir olur...

Zerafet , kibarlık , asalet .... bunlar bende birinci sırada ...

bakımlılık...

güleryüz...

özgüven....

bunlar kesinlikle çekici yapan unsurlar, yoksa zerre kadar not alamaz benden :eek:lmaz:

bir de kimyayla alakalı biraz bazı insanların kimyasında vardır çekicilik ekstra bir şey aramazsınız şeytan tüyü yani biraz da :)

evet bu kimya olayı biraz bence de. güzellik ve çekicilik farklı şeyler gibi geliyor bana. işin sırrı kendine güvenmek, kendini sevmek

Kesinlikle gözler herşey orda başlar orda biter ..
Burnu gargamel olsada gözleriyla ortalığı ateşe veren çok gördüm ben :KK66:

işvesi cilvesi edası...nice cirkin kadınlar gordum sırf işve cilve endamıyla ben bile bir kadın olarak donup donup bakmısımdır

* İlk anda samimiyeti ve bakışları
*Sonra kokusu,ellerinin bakımlı olması
*Fiziğinin güzelliği ve tarzı

Doğallığı

Abartıdan uzak duruşu, kontrollü oluşu

Bakışlarındaki mana

Sıcak ve samimi bir gülüş

Temizlik başta olmak üzere, konuşması, gülmesi, giyimi, bakışı, duruşu.
Bunlar en önemlileri bence.
Birde fazla kırıtık olmaması.

X