Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

davranışları,konuşması,ses tonu,kültürü
çirkin bir kadında bile eğer bu saydığım özellikler dört dörtlükse,
o kadın bile çekici olabilir bence..

önce bakış ve endam...
yürürken kendine güven olmalı yani bi bayanda zemuszemus
saçlar temz olmalı,yaglı yaglı görüyorum midem kalkıyo 2 dk yıkasan nolur sanki :1ninca:
dişler sarı olmamalı...
kendine yakışan kıyafetleri giymeli ki çekici olsun yerimseniben
bide kaş bıyık çıkmış dolaşmayn ltfen çok itici oluyo bence...

bir bayan, bie erkeği

ilk 15-20 dakika,saçı ,başı,göğüsleri,dolgun dudakları,makyajı,kıyafeti,poposu,ayakları

ile falan etkiler...

ömür boyu etki için, kültür,saygı,diksiyon ve kariyer şart.......

kadını cekıcı yapan tek sey "sunuş"tur..

güzel bir kadının özgüveni yoksa kendini sunamıyorsa pasif kalır,farkedilmez..

çirkin bir kadın kendini tanıyor,güzel yönlerini vurguluyor,karsısındakini hali tavrıyla güzel olduguna ikna edebiliyorsa kısacası kendi iyi sunuyorsa o kadında güzeldir..

yani kadını rezilde eden vezirde "beyni" dir.kafa calısıyorsa sunumda iyi olur,sonucta :)))))

kendine güven,bakışlar,ses tonu,davranışları ve kendini geliştirmesi yeniliklere açık olması bence :)

dawranışları we seksi hareketleri giyim yürüyüş tawır w.s. o kadını çekici kılar eğer kadın güsel olup soğuksa hiç bi özellği yoktur erkekleri en çok etkilyen bence kaş göz deildir bi kadının dişiliğidir.

kadını cekıcı yapan tek sey "sunuş"tur..

güzel bir kadının özgüveni yoksa kendini sunamıyorsa pasif kalır,farkedilmez..

çirkin bir kadın kendini tanıyor,güzel yönlerini vurguluyor,karsısındakini hali tavrıyla güzel olduguna ikna edebiliyorsa kısacası kendi iyi sunuyorsa o kadında güzeldir..

yani kadını rezilde eden vezirde "beyni" dir.kafa calısıyorsa sunumda iyi olur,sonucta :)))))

bencede kaydirigubbakcemile5

bazı çirkin kadınlar sırf "rahat" tavırlarından, duruş ve ses tonlarından, parfümlerinden vs dolayı "sexy" olarak tanımlanırlar..
oysa ondan nice güzeller vardır, onlar kadar dikkat çekmezler...

ha evlenmeye gelince erkeker güzel ama masumu seçiyorlar o çirkinleri sadece seksi bulmakla kalıyorlar o ayrı :kahve:

gerçi çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler ya neyyse :bbo:

yok be canım ben o kadar ılımlı olamayacagım cırkın kadın da var..ama su da var herkes biblo gibi degil,olamazda zaten,olmasında zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
zaten cogu kadın cogu kadını bir kaşık suda bogma egiliminde hasetinden kaydirigubbakcemile3 burnu guzel olsa estetiktir der,guzel seksi giyinse kaşar bu derler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kadının kadına ettıgını hangi erkek ediyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ortalıkta alınmamıs bıyıkları,alınmamıs kaşları,nasırlı topukları ıle gezen kadınları hıc anlamadım,hic anlamayacagım..

canım beren saatte almıyor,cunku gerek yok..ama ya gerek olupta orman gıbı bırakanlar .....????

misal boylee :)

kas.JPG

bu ısın sakası tabı dıyecegım ama ben buna yakın kaşlı ve bıyıklı gordum..ve bu kadınlar yuksek okceler ,kırmızı rujlar , terli bir vucut ustune sıkılmıs agır chanel 5 lar ıle geızyorlardı

anladım şeker ne demek istediğini bende şaka yapıorum sanayerimseniben benimde kalın ama öle tek kaşlı diilim düzgün kaşlıyım:1hug:

yok kalın kasta demıyorum ben,"kötü" kaş ..böyle orman kackını gıbı.yuzunu tuy burumus kaş kaydirigubbakcemile3

yok be canım ben o kadar ılımlı olamayacagım cırkın kadın da var..ama su da var herkes biblo gibi degil,olamazda zaten,olmasında zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
zaten cogu kadın cogu kadını bir kaşık suda bogma egiliminde hasetinden kaydirigubbakcemile3 burnu guzel olsa estetiktir der,guzel seksi giyinse kaşar bu derler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kadının kadına ettıgını hangi erkek ediyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ortalıkta alınmamıs bıyıkları,alınmamıs kaşları,nasırlı topukları ıle gezen kadınları hıc anlamadım,hic anlamayacagım..

vereliniortak

Bana gore guzel konusan kadin cok cekici gelir birde guzel ve bakimliysa tamamdir :))
erkekde olsun kadinda olsun benim ilk dikatimi ceken disler ve tirnaklar olur malesef hersey super olsun disler ve tirnaklar pisse isterse elizabeth taylor olsun :dilcikar:

X