Sizce kadınları çekici yapan unsular nelerdir?

Güzel,ince,fit bir vücut,düzgün yüz hatları,asalet,masumiyet,uzun boy,temiz bir kalp ve aldığı iyi eğitim bir kadını fazlası ile çekici kılar. :içelim: Erkeklerin en beğendiği unsurlar bunlar...zemuszemus

Kadını çekici yapan uzun boy değildir bence..
ılk önce kesinlikle gözler... Gözler diyorum ama renginden bahsetmiyorum gözlerde bakışlar çok önemli...
Hafif bir makyajla gözlere anlam kazandırmak çok kolaydır ama yinede bazı kişilerde makyaj bakışları kurtarmaya yetmez... Makyajlı ama ölü balık gibi bakan göz hiçte hoş olmaz..onun için birinci kural bakışlar...
Sonra da uzun kısa farketmez ama saçlar bakımlı olmalı ışıl ışıl parlamalı...
Ve tabiki el ve ayaklar her zaman pürüzsüz görünmeli... çok uzun tırnak bana göre iticidir.. Hatta mide bulandırır.. Ama kararında uzunluk göze hoş görünür.. Ve her zaman ojeli olmalıdır..
Güzel bi parfüm...insanın içini baymayan hoş bi koku bile bi insana çekici gelebilir bu yüzden parfümde önemlidir..
Ve kıyafetlerde önemlidir... Her açık saçık giyinen kadın bana göre çekici değildir... Hatta gözümde hafif ve bayağı insan katagorisinde yer alır.. Yerine göre kıyafette insanı çekici yapar.. Mesela insan eşorfmanla bile çekici olabilir.. Ve kıyafetlerin üzerinde duruşu çok önemlidir.. Sonra dekolte de güzeldir.. Ama bi yerini açarken diğerini kapamak şartı ile ve dozunda açmak koşuluyla göze hoş görünür.. Yine fazlası zarar diyorum ve gözümde yine basit kadın olarak nitelendiririm.. Bu çoğu erkek içinde öyledir.. Ha bazıları her açık giyinen kadının üstüne atlıcak gibi dursada adam gibi erkek için aynı şeyler söz konusu değildir.. Diğerleri abaza konumunda oldukları için öyle düşünürler..
Veee bronz bir ten kesinlikle beyaz ten kadında çekici değildir.. Hafif yanmış bi ten okadar güzel duruyor ki bu bütün erkekler için böyledir bence una batırılmış gibi bembeyaz bi kadın çekici gelmez hiç bi göze.. Sadece hoş ve çocuksu gelir..
Birde tüylerine dikkat etmeli diyorum bi kadın çok fazla göze batan kol tüyleri çok kötü görünür.. Ama açık renkli ise sorun yok bence siyah siyah duran tüyler çok kötü ...
Sonra dişlerrr kesinlikle temiz olmalı..
Her zaman gülümsemeli bi kadın..Gülüşte insanı çekici kılar ama tabi ağzı kulaklarında gezinmemeli de hafif bi tebessüm olmalı yani dudakları gülerken gözlerinin içide gülmeli..
Konuşma ve hareketleride önemli kibar olmalı çan çan çan konuşmamalı ağır olmalı yani..
ışte bana göre çekici kadın böyle olur.. Tabi bunlar benim düşüncelerim:KK66:

bence bakışları çok güzel olsa bile bakışları sönükse çekici gelmez ama çirkin olupta çok güzel baka bilen kadın çekicidir

Elbette öncelikle duruşu...
daliah'ın 'sunuş' tespitine de kesinlikle katılıyorum!

oturuşu, yürüyüşü dik olmalı kadının...

bakışları ve gülüşü, çekicilik bunlarda gizlidir bana göre.
ve elbette temizlik. Eller mutlaka bakımlı olmalı.
Asla ve asla bıyık olmamalı. Çok şaşırıyorum bıyıklı gezenlere.
Düzgün görünen sağlıklı saçlar ve hoş bir doğal koku. Ter kokmaması da kafi. Parfüm şart değil, doğal kokusu gayet çekici olabilir...

gözleri birincisi
temizliği,
dişleri,
gülüşü,
bunlar geliyo benim aklıma,ama en başta gözler:KK66:

Kendine özgüven kesinlikle :hulya: Ama şımarmadan , mütevazi tavırlarla özgüvenli bayanları kastediyorum( adriana lima gibi)....
kendini bi şey sananları değil... Kasıntı tipler bana çok itici gelir isterse dünya güzeli olsun.
Fizik, görünüş vs çekicilikte sonraki unsurlardır bana göre. Burnu uzun ve yamuk olup da bana çok çekici gelen insanlar olmuştur veya kilolu olan, çarpık bacaklı olan vs vs...
Çekicilik sunumla ilgilidir diyen arkadaşı tebrik ediyorum, çok doğru söylemiş kaydirigubbakcemile5

bence çekici olmayan bi kadın bile guzel çekici bir kokuyu savurup gitse bu onu çok çekici kılar =) en onemlı sey koku bence.tabi 5 duyuya hitap etmeli.

fiziği düzgün olmayıp çekici olan bayanlarda varr
bence;
kendine özgüven düzgün bir yürüyüş anlam ifade eden bakışlar ve güzel bi koku bu özelliklere etkilenmiycek erkek tanımam ben ama ilk önce kendine güven türkan şorayın filmindeki gibi ben bu dünyanın en gözel karısıyaam:lepi:

Bence de uzun boy kadını çekici kılmaz, yani kısa boylu olup çekici bir sürü kadın var uzun boylu olup itici gelen de var çekicilik daha çok hal hareketlerle ve dış görünüşle bütünlükle ilgili bence.

bence bi kadını çekici kılan ilk özellik temizliği,giyimi kuşamı kendine olan özgüveni vee ve ve zefaretidir.bir kadının elleini kıpırdatmasındaki zariflik bile çok çekici gelebilir.otururkenki kırılganlığı yürürkenki inceliği sesindeki buğu vs.vs.bunlar bence çok önemli.

bu soruya herkes kndinden bişiyler katarak cevap vermiş uzun boy denmiş hayır kısa olupta çekici olalar var denmiş fizik denmiş hayır fiziği kötü olupta çekici olanlar var denmiş yılan hikayesi anlıcanız...bnce her kadın birazda olsa çekicidir yeterki kndine bakmayı bakımlı olmayı bilsin kndini salsın bakalım o dnyac ünlü güzel hatnlar ne hale geliolar yolda görsek yüzlerine bakmayız...kadını çekici yapan unsurlardan biride konuşma tarzıdır bnce ayyyy vaayyy yaniiiii tarzında konuşan kadınlar bana göre iticilik abidesi......

Ne ince bel ne durus ne bakis nede koku,makyaj,cilve vs vs....
hepimiz biliyoruzki erkekler DOGAL ve KENDINI SEVEN,YASAMAYI SEVEN kadinlardan hoslanirlar...
kendini sevmeyeni kimse sevmez :KK66:
bunu bana sevgilim dedi :kahve:
hakli da...

Bana göre elmacık kemikleri belirgin hafif dolgun pembemsi yanaklar, ince uzun bir vücud ince bel kalkık dolgun ama büyük olmayan düzgün bir kalça,dolgun sarkık olmayan diri göğüsler, uzun dolgun parlak saçlar, iri ve parlak gözler, anlamlı bakışlar, küçük kırmızı ve dolgun bir dudak, uzun kıvrık kiprikler, pürüzsüz bir cilt, ince parmaklar narin eller, küçük ayaklar, güzel koku, şık ve uyumlu kıyafetler, ince topuklu ayakkabılar ... (tabi bunların hepsinin bi arada olması çok zor vücud yapısı Allah vergisi sonuçta ama bakım ürünleri ve biraz azim ile değiştirebiliriz delikafadulden ) bunların dışında küçük ayrıntılara dikkat etmek de çekici ve güzel gösterebiliyor tabi ...

ilk göze çarpıp dikkat çeken ;
düzgün zarif vücut hatları ve saçlardır...

bunu farkeden erkek, içeriğe yaklaşmak ve bakmak ister ki,
yüzdeki bütünlüğü görmek için ...
güzel bir burun,güzel gözler ve tabiki dişler...

sonrasında tatmin olan erkek,
daha da derine dalıp,yanına yaklaşıp bir mazaret ve bahane ile,bu güzelliğin,
zeka ile ne derece uyumlu ve orantılı olduğunu anlamk ister!
o da tamam ise ,
işlem tamamlanır ve erkek, gerçek bir kadın ile şansını denemek ve onu yaşamak ister....:eek:yerimseniben

öncelikle temizlik ve bakım diyorum...bir bayan istediği kadar makyaj yapsın güzel giyinsin
ama sapsarı dişler,yağlı saçlar ve ter kokusu ile herkese itici gelir...
daha sonra kendine yakışan tonlarda makyaj ve kıyafet ...sırf moda uğruna yüzüne gitmeyecek tarzda abartı makyaj ve kıyafet seçimi çoğu bayanı küçük duruma düşürüyor...
daha sonraki önceliğim zerafet ve kendine güven....yerinde ve doğru şeyleri söyleme...

X