Öyle mi o kadar karisik ki konu . Göz kırpan kocasıysa kadın biriyle karıştırmış olabilir .Göz kırpan kadın değil. Kocası konu sahibine tanıyor musun anlamında göz kırpmış.
Ben böyle anladım en azından. Konu çok karman çorman.
Şimdi ben de gülüyorum ama o zaman bayağı etkisinde kalmıştım. Toplum baskısı sağolsun. Aynı konu sahibi gibi birileri görüp yanlış anlamış mıdır, adam yanlışlıkla bindiğime inanmış mıdır, ya beni takip ettiyse peşime takıldıysa diye diye içim içimi yemişti. Şimdi olsa kardeş kusura bakma hakkını helal et der iner geçerimKusura bakmayın güldüm ben buna ya kdkdkdk
İşleri dolandırıp çetrefilli hale getiren bizleriz değil mi? Halbu ki yanlışlık oldu arkadasım sandım de geç, ne grek var köşe kapmacalara ama yok işte o amatör ruh illa ele geçiriyor tepkilerimiziŞimdi ben de gülüyorum ama o zaman bayağı etkisinde kalmıştım. Toplum baskısı sağolsun. Aynı konu sahibi gibi birileri görüp yanlış anlamış mıdır, adam yanlışlıkla bindiğime inanmış mıdır, ya beni takip ettiyse peşime takıldıysa diye diye içim içimi yemişti. Şimdi olsa kardeş kusura bakma hakkını helal et der iner geçerim
Ek: Üniversitede de var bir vakam. İlk senem ve bir çocuğa başka biri sanıp gülümsemiştim. Bu saf da bişey sanmış heralde yarım dönem kampüste köşe kapmaca oynadık. Yani dur çocukla konuş değil mi, ben seni birine benzettim kusura bakma de. Yok, o nerede ben diğer köşede. Ne o beni durdurup hayırdır dedi ne de ben o garibanı durdurup yanlışlıkla oldu dedim. Yabanilik fena bir şey.
Benzeri durumu ben de yaptım,arkadaşımla buluşacaktık ben o esnada elimde tlf mesajlaşıyordum farketmedim rastgele tam önümde bekleyen arabaya bindim ,emniyet kemerimi takarken sola baktım tlf elimden bırakıpBirine benzetmiş yaklaşınca da o kişi olmadığını anlayıp geri gitmiş. Size de olabilirdi, hemen kötü olan mı geliyor aklınıza? Eşiniz size sormuş tanıyor musun diye. Durduk yere olay çıkarma niyetinde misiniz?
Ben yıllar önce daha bekarken yanlışlıkla bir adamın arabasına bindim. Erkek arkadaşım almaya gelecek, söylediği yerde bekliyorum, araba ileride durdu, yağmur yağıyor diye koşarak arabaya bindim, suratına bakmadan koltuk falan ıslanmasın diye hemen montumu çıkarıp arka koltuğa koyarken adamla göz göze geldik. Adam bana ben adama şaşkın şaşkın bakıyoruz. Ben hala sanıyorum ki sevgilimin işi çıktı ve beni alması için bir arkadaşını gönderdi. Araba aynı renk aynı model çünkü. Afedersiniz tanışıyor muyuz deyince jeton düştü bende. Hemen özür diledim izah ettim, binme sebebimi söyledim, tesadüf aynı model aynı renk araba olduğunu söyledim. Kibar biriymiş, kardeşimi almaya geldim ama isterseniz sizi de bırakayım gideceğiniz yere dedi, kendimi zor attım dışarı. Çok utandım ama yanlışlıkla istemeden oldu, bilerek kimsenin arabasına atlamadım, fark edince de hemen indim. İnsanlar hata yapabilir, karıştırabilir.
Benim annem de geçen babamla alışveriş yaparken birkaç saniyeliğine babam yok olmuş , annem arkasını dönmüş o sırada babamın montunun aynısını giyen bi adam varmış onun boylarında adamın koluna gülerek girmiş.Adam anneme bön bön bakmış annem çığlık atmışbelki kadın birine benzetmiştir. ben de bir kez otoparkta bizim arabanın yanında duran adamı eşim sanıp gülerek koşmuştum, biraz yaklaşınca fark ettim, ters bir ışık vardı tam seçilmiyordu.
adamın karısı kahrından ölmüştür yazıkBenim annem de geçen babamla alışveriş yaparken birkaç saniyeliğine babam yok olmuş , annem arkasını dönmüş o sırada babamın montunun aynısını giyen bi adam varmış onun boylarında adamın koluna gülerek girmiş.Adam anneme bön bön bakmış annem çığlık atmışadamın koluna giren sen bağıran da sen jshskhdk
Eşim bana göz kırptı bu ne ayak sen tanıyor musun diye o kısmı pek ifade edemem işim kadın eşim de beklediği tepkiyi göremeyince gitti yani ben ilerledikçe sandım ki bir market çalışanı mahallemizin marketi ve aile çalışanları işletiyor mesela tatile çıktıklarında yiyenleri falan bakıyor sandım öyle eşim hemen yanıma geldi zaten ama işte durum o kadar karışık ki kafam allak bullakKadın eşine doğru geldi mi ? Konuşmaya çalıştı mi ? Yani ne bileyim çok garip bir durum belki eski iş yerinden biri . Bende eski çalışma arkadaşlarımi görünce gülümseyerek selam veririm kafayla. Yani ama göz kırpmak falan bilmiyorum . Hoş değil . Keşke o sırada sorsaydi esiniz
Hayır eşime gitti eşim benim yanıma geldi net eşime gitti yani ben şok inanın kafam o kadar karışık ki herkes ne anlattın demiş haklı valla ben bile anlamlandıramadım olanları nasıl anlatayımKiziniza gelmis olabilir mi
Ya siz normal misiniz asıl siz de bir sıkıntı varYahu tamam da kadına neden saydiriyorsun bacım ?
Yani manken gibi olsa içine su mu serpilecekti ?
Cirkiniyle aldatmasın,benden guzeliyle aldatsin da içim rahat etsin çabası mi bu ?
Elin kadınını neden birden kendinize rakip yaptınız ?
Aynen doğru anlamışsınızGöz kırpan kadın değil. Kocası konu sahibine tanıyor musun anlamında göz kırpmış.
Aynen doğru anlamışsınızGöz kırpan kadın değil. Kocası konu sahibine tanıyor musun anlamında göz kırpmış.
İnşallah öyledir ama eşim niye bu kadar sinirlendi yani ben tirpleninceKendinizi doldurmayın.Gercek aldatma olsa bu kadar aleni olmaz.
Ben bundan bir kaç sene önce karşıdan gelen adamı komşumuz sanıp gülümseyip iyi günler diledim.Miyop olmanın dayanılmaz hafifliği
Hayır olmadı ama erkek bu erkekler herşeyi yaparBelki birine benzetmistir karşıdan gelen kişi,olmamaz mi ?
Daha önce kocanizin böyle bir girişimi olmusmuydu ki en kötüsünü düşündünüz ?
Ben de eşim diye bir amcanın elini tutmuştum.El iri gelince dönüp baktım,amca saf saf bana bakıyor.Kusura bakma dedim mi şaşkınlıkla onu bile hatırlamıyorum.Benim annem de geçen babamla alışveriş yaparken birkaç saniyeliğine babam yok olmuş , annem arkasını dönmüş o sırada babamın montunun aynısını giyen bi adam varmış onun boylarında adamın koluna gülerek girmiş.Adam anneme bön bön bakmış annem çığlık atmışadamın koluna giren sen bağıran da sen jshskhdk
Siz okuduklarınızı anlamakta baya zorlanmışsınız bence kadına herhangi bir lafım olmadı ayrıca sizin hayatınız daki adam ya da adamlar üzerlerine ağlanacak tipe sahip değilse bu sizin meseleniz malum kişi kendinden bilir işikadınlar sırada bekliyor eşinle görüşmek için bacım aynen öyle bu yoldan devam et. yanlış görmüş olabilir, kadın hasta olabilir, birine benzetmiş olabilir. olabilir de olabilir kim ne yapacak sizin eşinize de bu triplere giriyorsunuz?
Durduk yere trip yediği için olabilir miİnşallah öyledir ama eşim niye bu kadar sinirlendi yani ben tirplenince
benim hayatımda birinin olduğunu nereden çıkardın?Siz okuduklarınızı anlamakta baya zorlanmışsınız bence kadına herhangi bir lafım olmadı ayrıca sizin hayatınız daki adam ya da adamlar üzerlerine ağlanacak tipe sahip değilse bu sizin meseleniz malum kişi kendinden bilir işi