Sizce kadin esinden ne zaman bosanmali?

dese zaten sorun kalmayacak zaten(

Siz ne zamandır yurt dışındasınız neden çevreniz yok?Kayınvalideniz ne zamandır sizde Eğer kısa süre önce geldiyse vakit geçirmeleri normal.Bende yurt dışındayım Eğer annem gelse bende bütün zamanımı özlem gidermek için kullanırdım.Kayınvalideniz neden size taşındı buna neden izin verdiniz?Kayınvalideniz gelmeden önce eşiniz ilgiliymiydi?

Benim esim evden calisiyor. Isterse aksamlari veya hafta sonrali cocuklarla vakit gecirir, ama gecirmiyor.Okulda etkinlik oluyor, ama hic birisine gelmez, ben yalniz giderim.Disari bi yere cikmaz, ciksada cok nadir. Asosyel biri. HAlbuki Amerikada her hafta sonu aile disarda zaman gecirir. Esim annesinin odasinda bir bucuk saat vakit geciriyorsa, cocuklariyla da ilgilenmeye zamani vardir demektir. Annesinin yaptigini ornek alamam cunki o yalakalaniyor ogluna. Kucuk bir sinek isirdi gecenlerde , onunde egilip sinek isirigiyla ilgilendi. BEnim burnumdan siril siril kan acildi, donup bakmadi bile., halbuki o zamanlar sorunumuz yoktu annesiyle. Yalakalandigini burdan anlaya bilirsiniz. Onun disinda zaten nazik davraniyorum, saygiliyim.Ama mesela kendi fikrimi soylerim, bunu anneis hazmedemiyor, oglu yogurt siyah dese oyle de diyor. Gecenlerde oglu tabagindaki etten cocuklara teklif etti kim istiyor diye, annesi uyardi niye veriyosun diye, kendin ye. Boyle babaannemi olur?

Boşanılır bence böyle bir ilişki bir normal değil

sizin boşanma niyetiniz var mı yok mu? yoksa ne diye kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz? varsa zaten gider boşanırsınız.

ben konunun amacını anlamadım.

bir üye yazmış siz psikolojik ve fiziksel şiddet de görmüşsünüz. neyi uzatıyorsunuz ki? sizin sorununuz kayınvalide değil ki, eşiniz. sevmiyorsanız, şiddet görüyorsanız, sevilmiyorsanız boşanabilirsiniz. kim ne diyebilir?

6 yil oldu yurtdisina tasinali. Kayinvalidem geleli de 6 ay. YAni ozlem gidermek degil bu. GElmesini istemedim,ama bana soran kim. Bizden baska kimsesi yok burda, yalniz da yasamak istemiyor, o yuzden esim istersen git bosan, ama annem bizimle kalicak dedi. Kalsin tamam dedim, sadece aile islerimizi duzenimize karismasin, tek istegim bu dedim, karistirmam dedi. Ama malesef sozunu tutmadi. Simdi de annemin sana ogreticegi cok sey var diyor. Kv gelmeden once de ilgisizdi, ama ben onu boyle kabul etmisdim, demekki ilgisiz yapida biri demistim. Ama annesi gelince onunla ilgili olmasini gordum, demekki isterse ilgili olabiliyormus. 3 tane cocugu var onlarla ilgilenmiyor. BEnimle ilgilenmiyor. Annesi ne dese hakli goruyor, onunla surekli zaman geciriyor, bir yana cikalim bas basa desem istemiyor.

Siz yorumlara takılmayın.Yetişkin adam,üstelik 3 çocuk sahibi adamın annesiyle başbaşa saatler geçirmesinin ''ama o da annesi'' diye bir savunması olamaz.Bir zahmet otursun çocuklarıyla da konuşsun,hatta hepsi beraber oynayıp gülsünler.Anam canım anam tribindeki insanlar bana hastalıklı geliyor bir noktadan sonra.Çoğu insanın annesi ve annesiyle iyi ilişkisi var,düşünsenize her insan annesiyle vakit geçirmek için çocuklarını falan görmezden geliyor.Neresi doğru bunun ?

Ben su anki durumumdan dolayi dogru karar veremeye bilirim diye size akil danisiyorum. Herkes benim gibi mi dusunuyor, yoksa ben mi boyle dusunuyorum,bilmek istedim. Cunki esime gore ben durumu abartiyorum, sorun edicek bisey yok

Ben su anki durumumdan dolayi dogru karar veremeye bilirim diye size akil danisiyorum. Herkes benim gibi mi dusunuyor, yoksa ben mi boyle dusunuyorum,bilmek istedim. Cunki esime gore ben durumu abartiyorum, sorun edicek bisey yok
boşanırsanız 3 çocukla ne yapacaksınız, plan nedir=

Bu arada şunu da yazayım,babaannenin nasıl bir insan olduğu şu noktadan sonra çok önemli değil,çünkü adam kendisi sizi görmezden geliyor.

boşanırsanız 3 çocukla ne yapacaksınız, plan nedir=
Plan cocuklarla kiraya cikmak, kasiyer olarak calismak, paralel olarak onlayn bilgisayar kursu almak,sonra da kursu bitirince o iste calismak. Bilmiyorum simdilik boyle. Keske yalniz olmasaydim,akrabalarim da burda olsaydi, yalniz kalmak benim urkutuyor biraz.

ülkenize, aile yanına dönme şansınız varsa onu kullanın. hiç birikmiş vs yok mu?
kasiyerlik ile hem kira ödeyip hem 3 çocuğa bakmak biraz hayal gibi.

Bu arada şunu da yazayım,babaannenin nasıl bir insan olduğu şu noktadan sonra çok önemli değil,çünkü adam kendisi sizi görmezden geliyor.
Cok haklisin. Zaten annesinin yalnislarini da gormuyorki, savunuyor hep. Ben sunu anlamiyorum, bazilari diyorki o anne, bakti buyuttu ,minnet duyuyor, ben de ona 3 tane evlat verdim, bana da minnet duymasi gerekmiyormu? Evlat kendinden daha degerli can degilmi?O zaman kendine can veren mi evlatlarina can veren mi? Ben tabikide annesine saygisiz davransin demiyorum, ama bana da deger vermesini istiyorum. Iyi bir isi olmasina ragmen beni altinlara bogmuyor mesela, istemiyorum da . sadece ilgi, benimle cocuklarla ilgilensin istiyuorum sadece, bu kadar.

ülkenize, aile yanına dönme şansınız varsa onu kullanın. hiç birikmiş vs yok mu?
kasiyerlik ile hem kira ödeyip hem 3 çocuğa bakmak biraz hayal gibi.
Babasi zaten nafaka odeyecek. Bide memlekete donme sansim yok, esim izin vermez cocuklari goturmeme. Kanun da bosandiktan sonra cocuklari babalarindan boyle uzaklastirmama musade etmez malesef.

Doğal bir şey,siz takılmayın dediğim gibi.Kimse suratına bakmayan adamı hoş görmez sürekli,bir noktadan sonra ''ben de insanım'' demeye başlar.Konuşuyor musunuz peki eşinizle,abartıyorsun demiş mesela,zaman zaman diyor musunuz şunu istiyorum böyle yapalım istiyorum diye ? Belki konuşarak bir noktada sizi anlamasını sağlayabilirsiniz.Veya arada alın çocuklarınızı yanınıza hadi çıkalım diye emrivaki yapın,sürekli ona bırakmayın.

Umrunda olmuyor malesef, seks istediginde aliyor, o yetiyor. Konusmak istediginde annesi var. BEn emrivaki yapsam cikmaz kesinlikle, huyunu biliyorum. Anlattim kac kez, istemiyorum diyor.

Sizinle ilgilenmesini sağlayın. Ben boşanacak bir sebep göremiyorum

İyi de sizin sorununuz anne değil ki. Adam zaten hep ilgisizmiş, huyu öyle diye teselli etmişsiniz kendinizi ama annesinin gelmesiyle aslinda isteyince ilgi alaka göstermesi canınızı sıkmış.

Bu isteğiniz boşa çıkmış bundan sonrada boşa çıkacak, bu adam size her seferinde kapıyı gösteriyor sizi maliyla mülküyke tehtid ediyor, siz hala ilgi alaka diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…