Sizce kadın aldatmışmıdır?

canim sen en iyisi kendine yeni bir konu ac orda detaylica yaz biz elimizden geldigince yardimci oluruz, merak ettim simdi bukadar hayattan biktiran nedir seni:26:

yusufefe evett arkadaşın aldatılıyor... evli dürüst bir kadına sadece nasılsın diye imalı bir mesaj gelse bile eli ayağı boşalır sinir olur, beni ne sanıyor bu adam da imalı mesajlar atıyor diyerek mesajların devamınıda isterse çok kolayda kesebilir... üstüne birde banyo yaptın mı diye mesaj!!!

teşekkür ederim ya gerçekten birdaha bu siteye girmek ne kelime hiç bir siteye güvenmiyorum canım dedigin gibi yaptım seçeneklerden silindigi zaman birşey gözükmez değilmi memun oldum tanıştıgımıza benim adım Tülin Meser Rizelioğlu bu rizeli oğlu hayvan eşimin soy adı

daha cok fikir almaya calışmak yardımcı olmak suçmu sizce?

canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum

Siz aynı kişi misiniz?

vebım de görümcem kocasını aldattı ki oğluda kocasından değil bunu eşimle annesiyle YAKALADIK AMA KIZI VE ABLALARI OLDUGU İÇİN BİŞEY YAPMADILAR ....((((( DÖRDÜMÜZ ARASINDA SIR OLARAK KALDI Kİ ÇIUKACAK REZİLLİKLERİ BİLDİĞİMİZ İÇİN HEPİMİZ SUSUTUK MALESEF... ÖNCEDEN BUNLARIN SADECE DİZİLERDE YAŞANDIGINI DÜŞÜNÜRDÜM Kİ BURNUMUN DİBİNDE BİTTİ

Yusuf efe bunu bir karın bir ALLAH bir de o adi adam bilebilir biz sadece teori üretiriz..Mesajların dökümanını iste korkacak birşeyi yoksa zaten alacaktır..Yok almazsa zaten durum bellidir..Yok öyle bana guvenmek zorundasın demek..Hele hele bu devirde millet bile babasına zor guveniyorken..

bir şey gözükmez canım.hatta istersen ccleaner diye bir program var. indirirsin, gelmiş geçmiş her şey silinir...

Bu kadar çok mesaj gelse kocasına söylemesi gerekirdi baştan.Hadi diyelim kocası sinirli filan söyleyemedi hattını değiştirir ne bilym canım mutlaka bir kaçış yolu bulur.Ben daha hiçbir sapığımla mesajlaşmadım.:100: bu işte bir iş var

ALLAH korusun ama aynı şeyi gelinleri yapmış olsaydı neler olurdu neler...

Ayrıca görümcen nasıl bir kadınki çocugunu babası olmayan eşi sevdikçe içi rahat ediyor..Ben sanırım ölür ölür dirilirdim..Vicdanımdan kahrolurdum..Düşünüyorum eşim ondan olmayan bir çocuğa canının yarısı gibi davranıp benimseyecek ve acı gerçek o onun babası olmayacak...Oooooof felaket

Canım bu kadar açık yazma adını soyadını yine de ....

Son düzenleme:
canim sen en iyisi kendine yeni bir konu ac orda detaylica yaz biz elimizden geldigince yardimci oluruz, merak ettim simdi bukadar hayattan biktiran nedir seni:26:

yok canım boşver buda kendimde kalsın inşallah başka bir zamnan anlatırım ama kimsenin başına gelmesin böyle dürümlarda allahtan başka sıgınacak kimseniz yok ailenize bile gidemiyorsunuz çok acı verici birşey sanada teşkkür ederim iyi günler

bence ismini sil ne gerek var yaziyorsun..bosver yazma ismini

çok büyük bir yükün altına girmişsiniz... bu dünyanın öbür tarafıda var...

Bak altta mesaj düzeltmeden sil onu tmr,diğer alıntılayan arkadaşlar da silerse sanırım daha iyi olur..geçmişi silince sitedeki yazın silinmez tatlım sadece bu sitede yazdıkların o bilgisayarda geçmiş sayfadan silinmiş olur..

canım yarın konussak olurmu sizleri nerden bulabilirim birazdan eşim gelir artık bana yazarsanız yarın konusalım oldumu türkmen gelininede söyle oldumu öptümmm

konu içinde konumu var..ne böyle hiçbişey anlamadım..
yusufefe kim? tnr kim?
aynı kişimi biri açıklasın lütfeeennnn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…