- Konu Sahibi yasemin7878
-
tamam arkadaşlar kusura bakmayın ben size birşey paylaşmak istedim siz bana aptal aptal seyler söylediniz anlayış gösterenler için teşekkür ederim demekki burada insanlar birilerin sorunları oldugu zaman erkekmisin yalancısın peki ben yalancıyım ben erkegim ama unutmayın birgün başınıza gelirse allahtan korkun
sakin ol...
geçmişi araçlar menüsündeki internet seçeneklerinden temizleyebilirsin...
anlattıklarının bir erkeğin ağzından kadınlarla dalga geçmek için yazıldığını düşünenler olacaktır, diğer mesajlarına baktım, ben öyle düşünmüyorum.anlatma...
merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim.
sizlere ailecek görüştüğümüz çok yakın bi ERKEK evli arkadaşımın hikayesini sormak istiyorum sizce ne yapmalı evli olduğu kız doğrumu söylüyor yalanmı siz erkeğin yerinde olsaydınız ne yapardınız
daha cok fikir almaya calışmak yardımcı olmak suçmu sizce?
canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum
teşekkür ederim ya gerçekten birdaha bu siteye girmek ne kelime hiç bir siteye güvenmiyorum canım dedigin gibi yaptım seçeneklerden silindigi zaman birşey gözükmez değilmi memun oldum tanıştıgımıza benim adım Tülin Meser Rizelioğlu bu rizeli oğlu hayvan eşimin soy adı
vebım de görümcem kocasını aldattı ki oğluda kocasından değil bunu eşimle annesiyle YAKALADIK AMA KIZI VE ABLALARI OLDUGU İÇİN BİŞEY YAPMADILAR ....((((( DÖRDÜMÜZ ARASINDA SIR OLARAK KALDI Kİ ÇIUKACAK REZİLLİKLERİ BİLDİĞİMİZ İÇİN HEPİMİZ SUSUTUK MALESEF... ÖNCEDEN BUNLARIN SADECE DİZİLERDE YAŞANDIGINI DÜŞÜNÜRDÜM Kİ BURNUMUN DİBİNDE BİTTİ
teşekkür ederim ya gerçekten birdaha bu siteye girmek ne kelime hiç bir siteye güvenmiyorum canım dedigin gibi yaptım seçeneklerden silindigi zaman birşey gözükmez değilmi memun oldum tanıştıgımıza benim adım ............... bu rizeli oğlu hayvan eşimin soy adı
canim sen en iyisi kendine yeni bir konu ac orda detaylica yaz biz elimizden geldigince yardimci oluruz, merak ettim simdi bukadar hayattan biktiran nedir seni:26:
teşekkür ederim ya gerçekten birdaha bu siteye girmek ne kelime hiç bir siteye güvenmiyorum canım dedigin gibi yaptım seçeneklerden silindigi zaman birşey gözükmez değilmi memun oldum tanıştıgımıza benim adım bu rizeli oğlu hayvan eşimin soy adı
vebım de görümcem kocasını aldattı ki oğluda kocasından değil bunu eşimle annesiyle YAKALADIK AMA KIZI VE ABLALARI OLDUGU İÇİN BİŞEY YAPMADILAR ....((((( DÖRDÜMÜZ ARASINDA SIR OLARAK KALDI Kİ ÇIUKACAK REZİLLİKLERİ BİLDİĞİMİZ İÇİN HEPİMİZ SUSUTUK MALESEF... ÖNCEDEN BUNLARIN SADECE DİZİLERDE YAŞANDIGINI DÜŞÜNÜRDÜM Kİ BURNUMUN DİBİNDE BİTTİ
Bak altta mesaj düzeltmeden sil onu tmr,diğer alıntılayan arkadaşlar da silerse sanırım daha iyi olur..geçmişi silince sitedeki yazın silinmez tatlım sadece bu sitede yazdıkların o bilgisayarda geçmiş sayfadan silinmiş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?