Sizce kadın aldatmışmıdır?

hayır arkadas arada kaldı.karısına guvenmek ıstıyor ile istemiyor arasında cevAP arıyor esinin yapacagına ınanmıyor .bana sordu ben yapmamıstır dedım.erkek cok ısrarcı oldugunu dusunerek..kadın adamdan bır borc almıs sapık oldugunu ne bıleyim adamın dıyor.eşim sinirli başına bela gelmesin diye kendim uzaklaştırayım dedim diyor.firmacı reprezant mış adam yönetici ymiş.

Üslûbum dışı bir şey yapacağım; siz olsaydınız ne yapardınız ? fikirleriniz cok onemli....
II Aldatldm m? - aldatldm m?
III aldatıldımmı sizce? siz ne yapardınız bu durumda?
IV Sizce aldattı mı aldatmadı mı? Siz olsanız ne yapardınız? - KizlarSoruyor.com

hayır arkadas arada kaldı.karısına guvenmek ıstıyor ile istemiyor arasında cevAP arıyor esinin yapacagına ınanmıyor .bana sordu ben yapmamıstır dedım.erkek cok ısrarcı oldugunu dusunerek..kadın adamdan bır borc almıs sapık oldugunu ne bıleyim adamın dıyor.eşim sinirli başına bela gelmesin diye kendim uzaklaştırayım dedim diyor.firmacı reprezant mış adam yönetici ymiş.

yukarıda yazdıklarınız gayet açık ve net bunun sorgulanacak bir tarafı yok.
ben kadın olarak eşimin bir kadına 2 ayda 80 mesaj attığını ve üstüne birde bu kadından ''banyo yaptınmı ''diye bir mesaj geldiğini düşünemiyorum.
hiç sorgulamam ve aldatılıyorum derim.

ki bu olay bir erkeğin başına gelmiş diyorsunuz.
hiç bir erkek(heleki türk erkeği) bu olay karşısında acaba mı demez.
ve böyle bir olayı da kimseye anlatıp yardım istemez.
yani inanılacak bir konu değil bana göre.

Tebrik etmeyin beni.
Aksine iyi birşey yapmadım.
Arkadaşın konusuna bağlılığının ısrarına dayanamadım bir anlık.

neden iyi birşey yapmayasınız ki.
burda insanların kandırılmasına göz mü yummalıydınız?

arkadaşım ben anlamadım bu türk erkeği o kadar acayip sayko ki adam ruyasında gördüğü aldatma olayını gerçek kabul edip kadını doğruyor...

sen neyı sorguluyosun anlamadım...
sence bir kadının başka bir erkekle 40 defa mesajlaşması normal mı hıç mi sormadın ne konuşuyorsunuz diye merak mı etmıyorsun nedir?

amacın ne yanı?

aldatmakmı keşke gözleriniz görmeden altatılsanız birde eşiniz size bunu teklif etse ve size bunu zorla yaptırsa nedersiniz yaşadım ve yaşıyorum da nalet olsun.

neden iyi birşey yapmayasınız ki.
burda insanların kandırılmasına göz mü yummalıydınız?

Misafir umduğu ile değil bulduğu ile doyar gibi birşey demiş atalar
Tuzlu kahve sevmeyip, ikram edilen tuzlu kahveyi bitirip ey ev sahibi midemi mahvettin demek olmaz.
Seçtiğinden sorumludur insan.
Müdahil olmayı seçmem pek. Önemsiz konularda dahi seçim önemlidir.
Konuya inanmayanın yorum yapmaması, inananın isterse birşeyler yazmasını tasvip ederim.
Tavrım bu yönde olur genellikle.

Misafir umduğu ile değil bulduğu ile doyar gibi birşey demiş atalar
Tuzlu kahve sevmeyip, ikram edilen tuzlu kahveyi bitirip ey ev sahibi midemi mahvettin demek olmaz.
Seçtiğinden sorumludur insan.
Müdahil olmayı seçmem pek. Önemsiz konularda dahi seçim önemlidir.
Konuya inanmayanın yorum yapmaması, inananın isterse birşeyler yazmasını tasvip ederim.
Tavrım bu yönde olur genellikle.

canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum

canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum

Sen kimsin :S

....

Neyi zorla yaptırıyo eşiniz:26:

pardon canım yanlış yere alıntı yaptım

Arkadaş evet bir erkek bencede üzüldüm yinede durumuna...

Bence eşini çok seviyor ve kendisini aldatmadığına inandırmak istiyor o yüzden defalarca konu açıyor... Allah kimseyi böyle yanlışlara düşürmesin ne denebilir ki..

Back