Sizce kadın aldatmışmıdır?

canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum

Tmr sen kimsin :))) Yusuf efe googlede konuların dolanıyormuş ? inanalım mı sana ?

arkadaş çok zor durumda olmalı.bu kadar çok yerde çözüm aradığına göre...

ama yorum yapamayacağım kadar hassas bir konu..

düşüncem bana kalsın...

ister inanın ister inanmayın yetti artık canıma yaşadıklarımı sadece ben bilirim allah canımı alsada kurtulsam nalet olsun

her defasından tatlı sözler her defasında çiçekler sen benim paylaşılmazımsın sen benim herseyimsin sadece istedigi olana kadar olduktan sonra birdaha canı nezaman isterse ozman güzel sözler hayvan hayvan dayanamıyorum artık cuma gecesi bogazda yemek yedik niyeti belli adi herifin

her defasından tatlı sözler her defasında çiçekler sen benim paylaşılmazımsın sen benim herseyimsin sadece istedigi olana kadar olduktan sonra birdaha canı nezaman isterse ozman güzel sözler hayvan hayvan dayanamıyorum artık cuma gecesi bogazda yemek yedik niyeti belli adi herifin

?????????????????????????????????????????????????????????????????????

dalgamı geçiyorusunuz lütfen ya içim yanıyor diyorum siz bana erkekmisiniz diyorsunuz yok böyle bir saçmalık kocanız tarafından size birşey yapan yok nalet olsun ya nalet olsun

ya ismi tmr diye erkek olmak zorunda degil ki..bircok kisininde nicki erkek,ya cocugu ya kocasi ya da aklina o geldigi icin heralde

son gun yakaladıgım gun sevgılı olduk dedı nabcak bakalım sen hep yanımdasın sevgılı olsak ne yapabılecek dıye merak ettım diyor nedensevgılı oldu.?

Eğer yakalamasaymış tüm merakını gidercekmiş kadın :45:.. Dur öpimm nasıl oluyomuş dur şunu yapıyım nasıl oluyomuş :37:

Ya bu kadın bulunmaz hint kumasımı bir hata yapmış ve bunu hata olarakta görmüyor habire inatla çözmeye çalışıp savunuyor ..

Devamı gelir gelmessede ara verirr:40:

tamam arkadaşlar kusura bakmayın ben size birşey paylaşmak istedim siz bana aptal aptal seyler söylediniz anlayış gösterenler için teşekkür ederim demekki burada insanlar birilerin sorunları oldugu zaman erkekmisin yalancısın peki ben yalancıyım ben erkegim ama unutmayın birgün başınıza gelirse allahtan korkun

dalgamı geçiyorusunuz lütfen ya içim yanıyor diyorum siz bana erkekmisiniz diyorsunuz yok böyle bir saçmalık kocanız tarafından size birşey yapan yok nalet olsun ya nalet olsun

sakin ol...

geçmişi araçlar menüsündeki internet seçeneklerinden temizleyebilirsin...

anlattıklarının bir erkeğin ağzından kadınlarla dalga geçmek için yazıldığını düşünenler olacaktır, diğer mesajlarına baktım, ben öyle düşünmüyorum.anlatma...

insanları yargılamadan dinleyin..benim de samimiyetle açtığım bir çok konu bu nedenle kapatıldı.

yusufefe zor durumdadır, farklı görüşleri merak ediyordur, isterse milyon tane sitede konu açar...

tmr eşinin, kardeşinin, ya da başka bir ismin kısaltmasıdır.burada yorumları okuyunca patlamıştır o da...sindirmeyin insanı...beğenmeyen okumasın.anlatmaya çalıştığı kolay mı? karısına bunu yaptırmaya çalışan ne sapkınlar var...

önce dinlemeyi öğrenelim.

Back