- Konu Sahibi yasemin7878
-
Yok, önemli değil. Rica ederim.
canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum
aldatmakmı keşke gözleriniz görmeden altatılsanız birde eşiniz size bunu teklif etse ve size bunu zorla yaptırsa nedersiniz yaşadım ve yaşıyorum da nalet olsun.
Tmr sen kimsin :))) Yusuf efe googlede konuların dolanıyormuş ? inanalım mı sana ?
ister inanın ister inanmayın yetti artık canıma yaşadıklarımı sadece ben bilirim allah canımı alsada kurtulsam nalet olsun
ister inanın ister inanmayın yetti artık canıma yaşadıklarımı sadece ben bilirim allah canımı alsada kurtulsam nalet olsun
her defasından tatlı sözler her defasında çiçekler sen benim paylaşılmazımsın sen benim herseyimsin sadece istedigi olana kadar olduktan sonra birdaha canı nezaman isterse ozman güzel sözler hayvan hayvan dayanamıyorum artık cuma gecesi bogazda yemek yedik niyeti belli adi herifin
elim ayağım titriyor zaten su an sanki itiraf etsem anlatsam üsütümdeki yük kalkacak gibi
Tmr sen kimsin :))) Yusuf efe googlede konuların dolanıyormuş ? inanalım mı sana ?
dalgamı geçiyorusunuz lütfen ya içim yanıyor diyorum siz bana erkekmisiniz diyorsunuz yok böyle bir saçmalık kocanız tarafından size birşey yapan yok nalet olsun ya nalet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?