- Konu Sahibi yasemin7878
-
hayır arkadas arada kaldı.karısına guvenmek ıstıyor ile istemiyor arasında cevAP arıyor esinin yapacagına ınanmıyor .bana sordu ben yapmamıstır dedım.erkek cok ısrarcı oldugunu dusunerek..kadın adamdan bır borc almıs sapık oldugunu ne bıleyim adamın dıyor.eşim sinirli başına bela gelmesin diye kendim uzaklaştırayım dedim diyor.firmacı reprezant mış adam yönetici ymiş.
hayır arkadas arada kaldı.karısına guvenmek ıstıyor ile istemiyor arasında cevAP arıyor esinin yapacagına ınanmıyor .bana sordu ben yapmamıstır dedım.erkek cok ısrarcı oldugunu dusunerek..kadın adamdan bır borc almıs sapık oldugunu ne bıleyim adamın dıyor.eşim sinirli başına bela gelmesin diye kendim uzaklaştırayım dedim diyor.firmacı reprezant mış adam yönetici ymiş.
işte bu kadar.
tebrik ederim sizi.
Tebrik etmeyin beni.
Aksine iyi birşey yapmadım.
Arkadaşın konusuna bağlılığının ısrarına dayanamadım bir anlık.
ve aynı nikleydi.orda erkek olduğun yazıyordu sen bayan olduğuna eminmisin bizimi kandırıyorsun anlayamadım????
Yusufefe sıkılıp sıkılıp konu açıyor herhaldeYa da bulamadığı için forumun her yerine konu acacak
peki aynı konuyu neden defalarca açıyorsun??
neden iyi birşey yapmayasınız ki.
burda insanların kandırılmasına göz mü yummalıydınız?
aldatmakmı keşke gözleriniz görmeden altatılsanız birde eşiniz size bunu teklif etse ve size bunu zorla yaptırsa nedersiniz yaşadım ve yaşıyorum da nalet olsun.
Misafir umduğu ile değil bulduğu ile doyar gibi birşey demiş atalar
Tuzlu kahve sevmeyip, ikram edilen tuzlu kahveyi bitirip ey ev sahibi midemi mahvettin demek olmaz.
Seçtiğinden sorumludur insan.
Müdahil olmayı seçmem pek. Önemsiz konularda dahi seçim önemlidir.
Konuya inanmayanın yorum yapmaması, inananın isterse birşeyler yazmasını tasvip ederim.
Tavrım bu yönde olur genellikle.
canım gerçekten çok kötüyüm şimdi sadece içimden geçenleri burada anlatmak istemiyorum dün gece annemlere yemek yemege gittit ailemin yüzüne bakamadım utancımdan kötü birşey yapmaktan korkuyorum
Neyi zorla yaptırıyo eşiniz:26:
Sen kimsin :S
....
özür dilerim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?