• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Canim ben Kk da genel olarak canim diye konusuruz yani benim bu zaman kadar yazistiklarim hep boyleydi bilmem kac senedir ilk kez konussak bile kahkaha atmanin sebebini anlayamadim bu topik izmir ile alakali diger sehirlerinkini neden anlatayim bakip
Ben sevdiğim insanlara Canım derim herkese değil o yüzden tuhaf gelmişti neyse.Gülmemin sebebini açıklayayım.YouTube videolarını referans göstermenize güldüm.Bir YouTube videosu çekmeye karar verse olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterilebilir.ajanstan parayla insan tutup ama asıl olan YouTube videoları değil halkın kararı olan seçim sandığıdır.İzmir halkı eğer memnun olmasaydı değiştirirdi belediyeyi.Siz ben memnun değilim diyorsunuz.Çoğunluğun kararına göre değişiyor. Yani anlatabildim mi ?

Ben sevdiğim insanlara Canım derim herkese değil o yüzden tuhaf gelmişti neyse.Gülmemin sebebini açıklayayım.YouTube videolarını referans göstermenize güldüm.Bir YouTube videosu çekmeye karar verse olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterilebilir.ajanstan parayla insan tutup ama asıl olan YouTube videoları değil halkın kararı olan seçim sandığıdır.İzmir halkı eğer memnun olmasaydı değiştirirdi belediyeyi.Siz ben memnun değilim diyorsunuz.Çoğunluğun kararına göre değişiyor. Yani anlatabildim mi ?
Ben yapilanlara baktim tarafli degil genel soruluyor

Ben yapilanlara baktim tarafli degil genel soruluyor
Ay hala taraflı diyorsunuz birine taraflı demek için tarafsız olmak gerekir siz tarafsız olduğunuza gerçekten inanıyormusunuz? Yapılanlara baktığınızı söylüyorsunuz.Oy veren orada yaşayan İzmir halkı memnun demek ki sandıkta böyle bir sonuç çıkıyor diyorum.Cevap veremiyorsunuz

Ay hala taraflı diyorsunuz birine taraflı demek için tarafsız olmak gerekir siz tarafsız olduğunuza gerçekten inanıyormusunuz? Yapılanlara baktığınızı söylüyorsunuz.Oy veren orada yaşayan İzmir halkı memnun demek ki sandıkta böyle bir sonuç çıkıyor diyorum.Cevap veremiyorsunuz
Ya insanlar memnuniyet icin degil izmir kale die veriyorlar

hakikaten bu söyleme çok gülüyorum ya:KK70:vallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor
Bu mesajınız da Kale söyleminin size saçma geldiğini söylemişsiniz ama şimdi CHP İzmir'in kalesi olduğu için oy veriliyor diyorsunuz. Size göre İzmirliler verilen hizmeti beğenmiyorlar.Peki beğenmedikleri,hizmet vermediğini düşündükleri bir partiyi kaleleri olarak görmelerinin sebebi ne ?

Bu mesajınız da Kale söyleminin size saçma geldiğini söylemişsiniz ama şimdi CHP İzmir'in kalesi olduğu için oy veriliyor diyorsunuz. Size göre İzmirliler verilen hizmeti beğenmiyorlar.Peki beğenmedikleri,hizmet vermediğini düşündükleri bir partiyi kaleleri olarak görmelerinin sebebi ne ?
bilmem onlara sor:KK12:bende bunu merak ediyorm:oha:

Back