Paylaş hadifotograf paylasayim canim sen karar ver bakarlar mi bakmazlar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaş hadifotograf paylasayim canim sen karar ver bakarlar mi bakmazlar mi
Ozelime gel fotog var orda albumlerimdePaylaş hadi
İçen içer sanane 15 yaşında bende içtimYa arkadasim ohoooo hoooo sigara ve icki icen 14 15 yasindaki sabiler diyorum sen akp diyosun yemisim akp ozgurlugu sen nerdesin be canm
Baglantilar yanlis cicim ben onun icin kotu demedim olayi birlestiren sen ve birkac arkadas ben gencleei gorunce uzuldum dedim.hizmet olayi paylasilar bende onlarin yalancisiyimİçen içer sanane 15 yaşında bende içtim
İçki içmesi biryer in kötü olması anlamına gelmez
Estetik olsada kurtarmamışOzelime gel fotog var orda albumlerimde
Ne istiyorsun kıraathane i millet bahçesimi=)Baglantilar yanlis cicim ben onun icin kotu demedim olayi birlestiren sen ve birkac arkadas ben gencleei gorunce uzuldum dedim.hizmet olayi paylasilar bende onlarin yalancisiyim
Ben sevdiğim insanlara Canım derim herkese değil o yüzden tuhaf gelmişti neyse.Gülmemin sebebini açıklayayım.YouTube videolarını referans göstermenize güldüm.Bir YouTube videosu çekmeye karar verse olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterilebilir.ajanstan parayla insan tutup ama asıl olan YouTube videoları değil halkın kararı olan seçim sandığıdır.İzmir halkı eğer memnun olmasaydı değiştirirdi belediyeyi.Siz ben memnun değilim diyorsunuz.Çoğunluğun kararına göre değişiyor. Yani anlatabildim mi ?Canim ben Kk da genel olarak canim diye konusuruz yani benim bu zaman kadar yazistiklarim hep boyleydi bilmem kac senedir ilk kez konussak bile kahkaha atmanin sebebini anlayamadim bu topik izmir ile alakali diger sehirlerinkini neden anlatayim bakip
Estetik olmadim ki canm keske deviasyon ne baksaydinevet benim ablamda orda enistemde gocmenEstetik olsada kurtarmamış
Cidden ya kötüle ek için yazma İzmir Avrupa şehridir insanlar özgür dolaşır göçmenler çoğunluktadır
Ben yapilanlara baktim tarafli degil genel soruluyorBen sevdiğim insanlara Canım derim herkese değil o yüzden tuhaf gelmişti neyse.Gülmemin sebebini açıklayayım.YouTube videolarını referans göstermenize güldüm.Bir YouTube videosu çekmeye karar verse olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterilebilir.ajanstan parayla insan tutup ama asıl olan YouTube videoları değil halkın kararı olan seçim sandığıdır.İzmir halkı eğer memnun olmasaydı değiştirirdi belediyeyi.Siz ben memnun değilim diyorsunuz.Çoğunluğun kararına göre değişiyor. Yani anlatabildim mi ?
Estagfurullah canm haddim degil sagliga zararli hicbirseyi desteklemiyorumSağol izin verdiğin için
Valla burun ameliyatı olanların %80i başka bişey olur hiç estetik olmaz=)) genelde nefes alamazEstetik olmadim ki canm keske deviasyon ne baksaydinevet benim ablamda orda enistemde gocmen
Ay hala taraflı diyorsunuz birine taraflı demek için tarafsız olmak gerekir siz tarafsız olduğunuza gerçekten inanıyormusunuz? Yapılanlara baktığınızı söylüyorsunuz.Oy veren orada yaşayan İzmir halkı memnun demek ki sandıkta böyle bir sonuç çıkıyor diyorum.Cevap veremiyorsunuzBen yapilanlara baktim tarafli degil genel soruluyor
Bence arastir sen komik duruma dusersin estetik olanlarin bolumu ayri topik he cnmValla burun ameliyatı olanların %80i başka bişey olur hiç estetik olmaz=))
Yani izmirde avına odaklanmış ayı gibi bakmazlar sanamı bakacaklar bide
Suriyeliler hariç başımıza bela ettiler zaten bunları izmirede bayıliyorlar bıktımValla burun ameliyatı olanların %80i başka bişey olur hiç estetik olmaz=)) genelde nefes alamaz
Yani izmirde avına odaklanmış ayı gibi bakmazlar sanamı bakacaklar bide
Ya insanlar memnuniyet icin degil izmir kale die veriyorlarAy hala taraflı diyorsunuz birine taraflı demek için tarafsız olmak gerekir siz tarafsız olduğunuza gerçekten inanıyormusunuz? Yapılanlara baktığınızı söylüyorsunuz.Oy veren orada yaşayan İzmir halkı memnun demek ki sandıkta böyle bir sonuç çıkıyor diyorum.Cevap veremiyorsunuz
Bu mesajınız da Kale söyleminin size saçma geldiğini söylemişsiniz ama şimdi CHP İzmir'in kalesi olduğu için oy veriliyor diyorsunuz. Size göre İzmirliler verilen hizmeti beğenmiyorlar.Peki beğenmedikleri,hizmet vermediğini düşündükleri bir partiyi kaleleri olarak görmelerinin sebebi ne ?hakikaten bu söyleme çok gülüyorum yavallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor
bilmem onlara sorbende bunu merak ediyormBu mesajınız da Kale söyleminin size saçma geldiğini söylemişsiniz ama şimdi CHP İzmir'in kalesi olduğu için oy veriliyor diyorsunuz. Size göre İzmirliler verilen hizmeti beğenmiyorlar.Peki beğenmedikleri,hizmet vermediğini düşündükleri bir partiyi kaleleri olarak görmelerinin sebebi ne ?
Tabi tabi kime sorarsam nefes alamaz ama burun hep bir düzleşir kalkarBence arastir sen komik duruma dusersin estetik olanlarin bolumu ayri topik he cnm
İşte Onlara sorulmuş cevabı sandıkta vermişler merak ediyorsanız İzmir'in seçim sonuçlarına tekrar bakınbilmem onlara sorbende bunu merak ediyorm