Sizce iyi yaptim mi neden pismanim?

Hikayede acinacak tek kisi var oda Orhan. Size yapilani aynen iade etmek istemenizi anlarim ama arada baskalarida kaynarsa sizde buna layikmissiniz derim gecerim. Siz birbirinize layiksiniz bence beraber olun ve hayat boyu birbirinize kazik atin. Orhan da rahat etsin yazik.

Orhan durumu yadirgamadi hic acik acik anlatinca onunla bir sorun olmadi o da cok takilmadi buna zaten ontakilmamisken bu kadar sizin takilmaniz garip oldu

Orhan durumu yadirgamadi hic acik acik anlatinca onunla bir sorun olmadi o da cok takilmadi buna zaten ontakilmamisken bu kadar sizin takilmaniz garip oldu
Ben Orhanin takilip takilmamasini baz almiyorum. Orhan degil baska biride olabilirdi. Bunu kisisel problem haline getirecek biride olabilirdi. Onemli olan sizin ya da herhangi baska birinin kendisine yapilanin misillemesini yapabilmek icin ayni seyo baskasina yapmaktan cekinmemesi. Ama empati de herkesin yapabilecegi bir sey degil. Yinede cok gormemek lazim dogru. Herkes kendine yakisani yapiyor bu hayatta.

Ben Orhan'i kullanmak vs icin bulusmadim.Gercekten gorusmek istedigim icin gorustum ki ikimoz de bu olay olsa dahi cok keyif aldik gorusmeden.Ayrica olayin bu kadar buyuyecegini instagramdan Orhan'i bulup mesaj atacagini da dusunmedim.Tamamen spontane gelisti durumlar.Orhan da bunu anladigi icin sorun etmedi.Olayin bu duruma gelmesinden ve onu da istemeden de olsa dahil etmemden dolayi zaten ozur diledim.Empati evet herkesin yapabilecegi bir sey degil ozellikle art niyetli biriyseniz

Arabada nasıl tokat attınız, tokat yüze atılan degil mi, darp mı ettiniz yoksa

Orhan’ı kullanmışsın. Ona karşı suçlusun evet. Diğerine de çok değer veriyorsun maalesef. Değer vermesen bu kadar oyunun içine girmezdin. Adamı sallamazdın bile. Kendini ona karşı suçlu hissetmenin sebebi de bu. Şimdi de geri dönmesini bekliyorsun. Yazık ediyorsun kendine. Ha birde! Orhan’a bir özür borcun var.

Hmm.. peki.

Ben yorumların aksine iyi yapmışsınız diyorum. Bunlara hep böyle davranmak lazım. Oh iyi olmuş. Ama bu dediğim bundan sonra asla muhattap olmazsanız geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…