Sizce iyi mi yapmışım kızlar?

Zeynahatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
455
133
24
Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .Son olarak e postasını gösterdi sahte hesaba dair bildirim yok ama hesap aynı e postada 🙄 Neden suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?30 yaşında yani .Bir de Allah kitap üzerine yemin ediyor.Bir de suçu diğer kıza atıp , bizi kıskandığını ve ayırmaya çalıştığını söylüyor.

Son düzenleme:
Tüm bu anlattıklarınızdan sonra bize neyi soruyorsunuz anlamadım? Doğru mu yapmışım derken ciddi olamazsınız herhalde. Yanlış yapmışssınız eski kız arkadaşının rekorunu kırmalıydınız en az 7 kişiyle aldatılana kadar bekleyip kendinizi kullandırmalıydınız üstüne evlenip çocuk yapın belki düzelir

Tüm bu anlattıklarınızdan sonra bize neyi soruyorsunuz anlamadım? Doğru mu yapmışım derken ciddi olamazsınız herhalde. Yanlış yapmışssınız eski kız arkadaşının rekorunu kırmalıydınız en az 7 kişiyle aldatılana kadar bekleyip kendinizi kullandırmalıydınız üstüne evlenip çocuk yapın belki düzelir
Yahu o yüzden değil .Cocuk bana vicdansız diyor .Ben doğruları söylüyorum sen inanmıyorsun diyor .Annesi babası üzerine yemin ediyor 😞

nasil dogru mu yapmisim??
yanlis yaptiginizi dusunuyorsaniz bir dahakine gidin aparta yatin adamla. nasilsa evleneceksiniz.
hem otekini 6 kizla aldatmis sizi sadece 1
sizi daha cok seviyor🥰🥰
Offff o yüzden demiyorum.Cocuk bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım ?
Şerefsiz adi herif, ikinizi de aldatmış, diğer kızı 6 kişiyle aldatmış, en kötüsü de özel fotolarla şantaj etmiş. Böyle birine güven olmaz zaten pislik herif. Keşke karakola ifade verseniz de şunu tehdit ve şantajdan içeri tikasalar.

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .
Asla engeli kaldırma bence

Offff o yüzden demiyorum.Cocuk bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor
etsin..dunya bir pislikten kurtulir
ne yani babasi öldü diye onu bunu aldatip kul hakki yeme hakki mi doguyor adama?
sende suc ki hala telefonlarina cevap veriyorsun hala engellememissin sana ulaşıyor. bu kafayla da cooook kandirilirsin

Niye intihar etsin ki bi eli yağda diğeri balda. Ölmüş babasını çok seviyorsa gitsin mezarına bi dua etsin. Emin ol seninle barışıp dana tuzak kuracak diğer kıza yaptığı gibi. Faydalanıp bırakacak seni. Lütfen inanma 30 yaşında olmasına güvenme insanların içinde psikopat var.

Yahu o yüzden değil .Cocuk bana vicdansız diyor .Ben doğruları söylüyorum sen inanmıyorsun diyor .Annesi babası üzerine yemin ediyor 😞
Ay kıyamam haklı o zaman çocuk ya :KK43: eski sevgilisini tehdit etmiş siz ilişki yaşamadınız diye sizi suçlu çıkarmış daha ne duymak istiyorsunuz ya? Böyle karakteri bozuk adamın yeminine mi inanacaksınız. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar hesabı bi de size vicdansız diyor siz de buna üzülüp doğru mu yaptım diye soruyorsunuz. Siz daha çok kandırır bu adam

etsin..dunya bir pislikten kurtulir
ne yani babasi öldü diye onu bunu aldatip kul hakki yeme hakki mi doguyor adama?
sende suc ki hala telefonlarina cevap veriyorsun hala engellememissin sana ulaşıyor. bu kafayla da cooook kandirilirsin
Kandırılmadım işte ona uğraşıyor hala.Engelleri kaldır diye sahte hesaptan hesaptan yazıyor .Sogudum iyice zaten.

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .
Şükür namazi kil iletişim yollarini kes

Ay kıyamam haklı o zaman çocuk ya :KK43: eski sevgilisini tehdit etmiş siz ilişki yaşamadınız diye sizi suçlu çıkarmış daha ne duymak istiyorsunuz ya? Böyle karakteri bozuk adamın yeminine mi inanacaksınız. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar hesabı bi de size vicdansız diyor siz de buna üzülüp doğru mu yaptım diye soruyorsunuz. Siz daha çok kandırır bu adam
İşte kandıramadı.Benim babam yok diyor.Bu kadar şey yaptıktan sonra istemem .Annesş yalvarıyor bu sahte hesaptan yaşıyor .

X