Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bedrettin dalan, Nurettin sözenleri gördük
Çöp dağları, akmayan sular vs vs....

Belediye tesisleri sadece zenginler tarafından kullanılıyordu, nasıl bir yer olduğunu bile bilmiyorduk, şimdi bilmediğimiz ya da ziyaret etmediğimiz tesis çok az

Hastane kuyruklarında beklediğimiz günleri henüz unutmadım, sonrasında da ilaç kuyrukları, hemde hamile hamile
Rabbim o günleri bir daha göstermesin inşaALLAH

Daha eskisini bilmiyorum yağ kuyruklarını filan, ondan da artık yaşı daha büyük olanlar bahs eder...

Sırf oylama sonucunu görmek için oy verdim yok sa düşüncem olduğunu için değil hiç bir fikrim yok önceki seçimler de bazı adaylara çok güvenmiştik ama türlü oyunlar alt ediyor

Hiç bir şeyden umudum kalmadı hayattan anı kurtarıp anı yaşıyoruz sadece sonumuz hayrolsun ://

Merak etmeyin 18 yaşındakiler bile hastane kuyruğu yağ kuyruğu diye ağlıyor AKP geleli 16 yıl olmuşken siz söyleseniz fazla olmaz

İçimde kalmasın

Dikkat et yinede ..

Geldi hanım Abla,afilli bir mesaj yollamış bana.
Rahatsız oluyorum artık,habire mesaj atıyorlar,engelliyorum yine geliyor. Acaba partide numaram falan mı var,otomatik geliyor sanırım.

Nick değişmiş güzel olmuş..
Buluyorlar numarayı valla..

Her zamanki gbi haddini aşmışsın..
Zavallı demek sana ne kazandıracak söyleyimmi sana sadece olmayan egon şişiyor..

MaazAllah İzmir gibi olmamak için tabii ki Binali Yıldırım

Kiblendiniz hanımefendi...
İzmir'e hakaret etmek haddiniz değil sizin..

İttifak çok saçma oldu zaten buda ayrı bir oyun şöyle oluyor ki kimse kendine tek başına güvenemiyor gibi oldu her seferinde bir parti ye oy vermiş olsamda genelde kararsız bir secmenim ama bu sefer işimiz daha zor sanki sandığa bile gidesim yok

Çoğu kişiden duyuyorum seçimde oy kullanmayacağım ,hiçbiri içime sinmiyor sözünü.

Fyi...

New York Times: Varlıklı ve yetenekli Türkler kitleler halinde ülkeyi terk ediyor
Telif hakkıGETTY IMAGES
Amerikan New York Times gazetesi, rekor rakamlara ulaşan "Türkiye'den yurt dışına göç" konusu ile ilgili bir haber yaptı. Gazete, göçe başlıca nedenler olarak "kayırmacılık ve artan otoriterleşmeyi" gösterdi.

"Erdoğan'ın vizyonuna hararetle karşı çıkan Türkler, yeteneklerini ve varlıklarını da alarak, kitleler halinde ülkeyi terk ediyor" başlığı ile yayımlanan haberde, ülkeden ayrılanların profillerine dikkat çekildi.

"Ülkenin kuruluşundan bu yana ilk kez, kültür ve iş hayatına yön veren üst sınıf ailelerin Türkiye'yi terk ettiği" de belirtildi.
https://www.bbc.com/turkce/46743522

According to Tejarat Farda, in the first 8 months of 2018, 8,000 #Iranian investors acquired properties in Izmir, #Turkey. As outlined in my April 2018 article on Al-Monitor, property investments are one driver of the massive capital flight in Iran.

İranlılar gecen sene 8 ay içinde sadece izmirden 8000 ev almışlar, diğer bölgeleri Allah bilir....

https://www.al-monitor.com/pulse/or...ht-hawala-foreign-exchange-jcpoa-nuclear.html

New York Times, Türkiye’den göçü inceledi: Yıkım öncesi ülkelerde görülen durum

03/01/2019 07:32

PrintPocketPinterestFlipboardGoogle+TumblrWhatsAppTelegramKindle ItTwitterFacebook2 366
Amerikan New York Times gazetesinin Türkiye’den yurt dışına başlayan göçe ilişkin yayınladığı haberde, söz konusu durumun tarihte yıkım geçiren ülkelerde görüldüğünün altı çizildi.

Fotoğraf: Reuters
Haberde ‘Erdoğan’ın vizyonuna hararetle karşı çıkan Türkler, yeteneklerini ve varlıklarını da alarak, sürüler halinde ülkeyi terk ediyor’başlığı kullanıldı.

BBC Türkçe’nin aktardığı haberdeülkeyi terk edenlerin profili ‘ülkenin kuruluşundan bu yana ilk kez, kültür ve iş hayatına yön veren üst sınıf aileler’ diye anlatıldı.

Küresel Varlık Göçü İncelemesi’nin (Global Wealth Migration Review) Türkiye’ye ilişkin verilerine da haberde yer verildi. Buna göre 2016 ile 2017 yılları arasında, Türkiye’nin varlıklı diliminin yüzde 12’sine denk gelen, en az 12 bin dolar milyoneri, servetini yurt dışına aktardı.

http://www.diken.com.tr/new-york-ti...nceledi-yikim-oncesi-ulkelerde-gorulen-durum/

Mesele şu lider, bu lider değil, mesele şu parti bu parti değil, mesele devlet-millet-ülke meselesi. Görmüyor musunuz, parası olan yurt dışına kaçırıyor, yabancı dili olan yurt dışına kaçıyor. Yatırım yapılmıyor. Kimse gelecek görmüyor. Herkes Korkuyor... Destek vermeyin artık...

Alıntı.

Son düzenleme:
Ah İzmir İzmir olalı seni görmemişler konuşuyorlar.Birde Eskişehir yemin ederim aşık olunacak ilçeler ahhh ahhhh sosyal medyadaki yalan yanlış haberlere inanmak varya işte bu çok acı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…