Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimde kalmasınNerdeydin sen kardelen özlettin kendini,döktrmüşsün yine yazarak..
Yeni yıl mesjın gelmedimi yoksa,damattan mesaj geldi bana sana gelmedini
Deme öyle deme.ben dedim mapısa tıkıldım sonra.
Yalnız bu işten siz zararlı çıkarsınız. Ülke kurucusuna edilen laflardan sonraTam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)
Oy verdigimiz parti sinirlarinda kalacaksak,haydin il değiştirmeye,hatta ülke degiştirmeye
Var mi böyle bir mantik ?
Geldi hanım Abla,afilli bir mesaj yollamış bana.Nerdeydin sen kardelen özlettin kendini,döktrmüşsün yine yazarak..
Yeni yıl mesjın gelmedimi yoksa,damattan mesaj geldi bana sana gelmedini
Deme öyle deme.ben dedim mapısa tıkıldım sonra.
Bunu maalesef siz de yanlış anlamışsınızHanımlar,
bilgilerinizi tazeleyelim "siyaset bölümüne özel" hakaret, aşağılama gibi kurallara ve kanunlara aykırı olmadığı sürece polemiğe giren yorumlarınıza işlem yapmıyoruz, yani bölümde belli bir seviyeyi koruyarak girdiğiniz polemikler serbest, lakin sitenin diğer bölümlerinde geçerli tüm kurallar burası içinde aynen geçerli.
İstanbul'u ilçelere mi böldünüz? Chp yönetimindeki ilçelere Akp'liler giremez, Akp yönetimindeki ilçelere Chp'liler giremez diye, bence direkt ilçelerinize duvar örün, oy pusulasında akpye oy gösterdiğini kanıtlayan akp bölgesine, chp'ye oy verenler chp bölgesine.
Ama bizim gibi şehirdışından geleceklere de bir yöntem bulmanız lazım, tarafsız bölge olsun veya bize pasaport çıkarma izni verin, ilçelerinize turist vizesiyle giriş yapalım, zira yakında sizler bunu da yaparsınız
Sizin yazdığınız yoruma istinaden yazmadım, topikte gördüğüm bazı yorumları baz alarak genel yazdım, doğru bir noktaya temas ettim çünkü bu bölümün ritüelidir, seçim zamanı üyeler siz hayran olduğunuz Avrupa'ya gidin, siz Arabistan'a gidin demeye başlar, bu bölüme yazan üyelerin kavgalarını bildiğimden genel uyarı yaptım, Mart ayına doğru siz de göreceksiniz buradaki kapışmaları, hele yerel seçimlerle ilgili genel anket bir açılsın, o zaman canlı canlı yaşayacaksınız kovma yorumlarını, herkes birbirini başka ülkeye kovacak.Bunu maalesef siz de yanlış anlamışsınız
Her fırsatta Chp belediyelerini eleştiren koktuğunu belediyelerine hizmet getirdiklerini söyleyenlerin kendi seçtikleri belediye sınırı içinde hiç durmamış konu
Madem bu kadar memnunlar bu kadar güzel alanlar yapıldı niye bir haftasonunu orada geçirmek bile istemiyorlar
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Şu yorumunuz ile, samimi olmadığınızı ve sırf eleştirmek ve muhalefet yapmak için,yazdığınızı düşünüyorum!30 senelik antepliye mi anlatıyorsun antepi
Siz Celal doğanın yaptırdığı parkların ortasında bayağı dinleniyorsunuz
Yazın sıcakta kavrulur yeter artık dediğinizde şehrin ortasındaki parka gidiyorsunuz şehrin bilmem neresindeki yeşil vadiye değil
Ha sizler kocaman parkın tam ortasına otel ve avm dikilmesini gelişmekten saydığınız için bir şey diyemem
Ama kime anlatıyorum ki
Ben ise tam tersini düşünüyorum.Vallahi kusura bakmayın çoğunlukla AKP oy verenler sosyal yardımdan yararlanıp vergi vermeyenler oy veriyor
Güldürmeyin Allah aşkına kokuşmuş o dereyi ıslah çalışmalarını bizzat Celal Doğan başlatmıştı ayrıca o zaman yaptığı şehir planı Avrupa birliğinin örnek şehir planı seçilmiştiŞu yorumunuz ile, samimi olmadığınızı ve sırf eleştirmek ve muhalefet yapmak için,yazdığınızı düşünüyorum!
Yüzünciyıl parkın'da, yanında akan b.... derenin kokusundan,(Gaziantepli olarak, derenin isminin bile kendiyle özleşen bir isim olduğunu biliyorsunuz sanırım.Açık açık ismini yazamadım.Ama siz anlamışsınızdır sanırım)rahat bir nefes alabiliyor muydunuz? Tabiki de, Hayır.
Bomboş alanı,park diyerek halkın hizmetine sunmak mı marifet? 15 yılda yaptığı tek icraat,boş bir alanı yeşil alan ve park diyerek halkın hizmetine sundu. Yanından geçen ve kokusundan,rahat nefes alma imkanı vermeyen, b... dereyi temizlemek aklına gelmedi.
O yaptığı parkı, temizleyen ve spor alanları yapan, spor aletleri yerleştiren, halkın kilo analizi ve kilo kontrolu yaptırması için, günü birlik ölçüm yapan hocaları getiren, hocalar eşliğin de açık alan da, spor yapma imkanı sunan, en önemlisi de, kokusundan rahat nefes alamadığımız b.... dereyi temizleyerek, kokudan pisten eser bırakmayan AK parti olmuştur!...
Avm ve oteller, hanği parkın ortasına yapılmış acaba?
Sanko'dan bahsediyorsanız şayet, park alanı ile,uzaktan yakından alakasının olmadığını, biliyor olmalısınız diye düşünüyorum.
Yüzünciyıl parkı bitimin de, dere var ve dereden sonraki boşluğun bitimine açıldı Sanko Avm.
Şehrin bilmem neresi diye bahsettiğiniz yere, ulaşım var. Şehrin göbeğine, Türkiyenin 1ci, dünyanın 3ci büyük parkı inşa edilmesi mümkün mü?Sanırsınız yapılan park alanı,dünyanın öbür ucu.Düztepenin hemen yanına kurulmuş bir park. Kaldı ki, şehrin her yerine yeşil alan yapılmış vaziyette.
Ben ise tam tersini düşünüyorum.
Sen şimdi bu yorumundan banlanacaksın(normal olarak) sonra gelip burada ağlayacaksın ama beni susturmaya çalışıyorlar diye. Tepeden tırnağa tam bir Akepelisin.Rabbim, Hiç kimseyi sırf muhalefetlik yapacağım diyerek, Hizmet yapan insanı karalayacak kadar,aciz eylemesin.
Gaziantep'e hizmet yapan, bu hizmetleri yaparken inşaat alanı tehlikeli olur diyerek,dev brandalarla inşaat alanı kapatıldığın da, muhalifler ''Burada ne yapıyorlar ki, her yeri kapatmışlar''Diyerek eleştirirken,O brandaların kalktığın da,Pis kokulu derenin tertemiz yapıldığını, suyun renginin kirden görünmediği o derenin, tertemiz ve berrak suyuna sandallar konulduğunu, isteyenlerin o sandallar ile, su üzerinde gezinti yapıldığını gördük. Şuanda yapılan o hizmetlerin, bundan 15 yıl önce görevi bırakan,celal doğanın eseri olduğunu söyleyecek kadar,zavallılar Vay be, hizmet hırsızlığına da, şait olduk AK partinin yaptığı hizmetleri, chp yaptı diyecek kadar zavallılar.
Bu kadar çok savunduğuna göre kesin mıhtar adayı falanSen şimdi bu yorumundan banlanacaksın(normal olarak) sonra gelip burada ağlayacaksın ama beni susturmaya çalışıyorlar diye. Tepeden tırnağa tam bir Akepelisin.
Tabi ki de, BinAli Yıldırım
Allah yardımcınız olsun.Bizler,chp'nin yönetimde olup da, yönetim yapamadığı ve her türlü yokluğun olduğu bir belediyeden kurtulup,AK Partinin vesilesiyle, hizmetin kralına kavuştuğumuz bir belediyeye sahibiz Elhamdülillah.Darısı Sizlere İnşallah Kasaba hayatına mahkum olan bir büyük şehir, susuzluğa mahkum olan bir büyükşehir, haftanın 4 günü suların akmadığı,itfaiye araçlarının mahalle arasın da su dagıtımı yaptığı, trafiğin felç olduğu (O dönem trafik de,şimdiki gibi araç bolluğu yoktu.) Yolların,çamur deryası ve asfaltların kırık dökük olduğu,yeşil alana hasret olan,parkların olmadığı, şehrin tam ortasından geçen derenin kokusundan, halkın burnunu kapatarak geçtiği bir büyük şehir. Yani chp'li Celal Doğan'ın esaretine mahkum olan Gaziantep.Fatma Şahin ile, Mehmet Tahmazoğlu ile, bir çağı kapatıp yepyeni devrim gibi bir çağın açıldığı Gaziantep'e Kavuştuk bizler
Ağlayan kim acaba?
Bizler,Balkon konuşması ile,zafer kutlaması yaparken, birilerinin çıkıp da ''ADAM KAZANDI'' Diyerek, yas tutuyor. Parti içindeki muhalefetin sesine kulak tıkayan, Kendisine karşı gelen herkesi, bir şekilde partiden ihraç eden kim acaba?!
Bizler üzülecek bir harekette bulunmadık Elhamdülillah. Bize üzülmek yerine, neden her seçim mağlubiyet yaşamasına rağmen,koltuğu terk etmeyen bir adama güvenen sizler,kendi halinize üzülün derim.Gülüyorsunuz ağlanacak halinize vesselam
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?! Sanırım hayal aleminde yaşıyorsunuz. Çöp yığını olan,haliçten pislik akan, susuzluktan kırılan,yollarında çamur deryasının olduğu bir İstanbuldan, Marmaray gibi devrim yapılan bir şehre kavuştunuz sayemizde.
Yönetimde sol partili olup da, hizmetinden memnun olunan 1 tane dahi şehir görmedim!...
Halka Hizmet,Hakka hizmettir! Sözünü kendisine düstur edinmiş olmasından olabilir mi?!
Halka hizmet ederken, makamın mevkinin bir öneminin olmadığını,asıl gayesinin Halka hizmet olduğundan olabilir mi?! Makam ve Koltuk hırsı olmamasından olabilir mi?
Alçak gönüllü ve Mütevazi bir mizaha sahip olmasından olabilir mi?
Ve insanlardan sırf muhalif diye nefret edecek kadar kini diğer insanların yaptıklarını görmeyecek sanki Türkiye 16 sene önce kurulmuş gibi davranan bir nankör aynı zamandaSen şimdi bu yorumundan banlanacaksın(normal olarak) sonra gelip burada ağlayacaksın ama beni susturmaya çalışıyorlar diye. Tepeden tırnağa tam bir Akepelisin.
Zavallı olan kim belli oluyor mıhtar adayıRabbim, Hiç kimseyi sırf muhalefetlik yapacağım diyerek, Hizmet yapan insanı karalayacak kadar,aciz eylemesin.
Gaziantep'e hizmet yapan, bu hizmetleri yaparken inşaat alanı tehlikeli olur diyerek,dev brandalarla inşaat alanı kapatıldığın da, muhalifler ''Burada ne yapıyorlar ki, her yeri kapatmışlar''Diyerek eleştirirken,O brandaların kalktığın da,Pis kokulu derenin tertemiz yapıldığını, suyun renginin kirden görünmediği o derenin, tertemiz ve berrak suyuna sandallar konulduğunu, isteyenlerin o sandallar ile, su üzerinde gezinti yapıldığını gördük. Şuanda yapılan o hizmetlerin, bundan 15 yıl önce görevi bırakan,celal doğanın eseri olduğunu söyleyecek kadar,zavallılar Vay be, hizmet hırsızlığına da, şait olduk AK partinin yaptığı hizmetleri, chp yaptı diyecek kadar zavallılar.
Elde delil yok derken? Sayıştayın ne oldugundan Akpli belediyeler hakkında ortaya çıkardığı belgelerden haberin var mı?Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorum
Ak partiye,''Hırsız''Damğasını vuranların (Ellerinde delil bile yok iken) chp'nin delilleriyle ortada olan hırsızlığını, görmezden gelmesi ve birde utanmadan ''Zenginden alıp da, fakire veriyor''Yakıştırması yapmalarını,hayretler içinde okuyorum şuanda Gerçi onlarda ''Zengin'' Yakıştırması yaparak, Ak partili belediyelerin,çalıp çırpmadna hizmetler yaparak,kasalarını doldurduğunu söylemiş oluyorlar SOnuçta her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor.AK partililer,çalıp çırpmadan hizmet yapabiliyorken, bir başka belediyenin, verilen ödeneklerle ne yapıyorsa artık, çöp konteyner almaya bile para çıkaramıyor
Niye şaşırıyorsun kiElde delil yok derken? Sayıştayın ne oldugundan Akpli belediyeler hakkında ortaya çıkardığı belgelerden haberin var mı?