- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
Onun dediğide yanlış sizin ki de yanlış demek istiyorum.Bu sakinleşin ya çok öfkelisiniz.Ak parti seçmeni vergi vermiyor mu ki, istediği gibi gezip dolaşmaya hakkı yok!..
Siz önce, neyi kime ne için yazmışım onun farkına varında,konuşun derim!..
Arkadaş seçimlerde aday sanırım :) çok öfkelisiniz yahu,bir sakinleşin. Burada parti yarıştırmaya değil eleştirmeye geldik. Hepsinin doğrusu olduğu gibi yanlışı da var. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.Onun dediğide yanlış sizin ki de yanlış demek istiyorum.Bu sakinleşin ya çok öfkelisiniz.
Evet ya destan gibi mesajlar yazması falan.Hiç cevap vermeyeceğim kendi kendine tartışsınArkadaş seçimlerde aday sanırım :) çok öfkelisiniz yahu,bir sakinleşin. Burada parti yarıştırmaya değil eleştirmeye geldik. Hepsinin doğrusu olduğu gibi yanlışı da var. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Ahahaha haklısınız tabiki. Hiç gerek yok tartışmaya girmeye. :)Evet ya destan gibi mesajlar yazması falan.Hiç cevap vermeyeceğim kendi kendine tartışsın
Onun dediğide yanlış sizin ki de yanlış demek istiyorum.Bu sakinleşin ya çok öfkelisiniz.
Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorumArkadaş seçimlerde aday sanırım :) çok öfkelisiniz yahu,bir sakinleşin. Burada parti yarıştırmaya değil eleştirmeye geldik. Hepsinin doğrusu olduğu gibi yanlışı da var. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Tam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)Oyunu ver chp'ye, sonra git Ak partinin hizmetlerini kullan,süper valla!
Marmaraya bin, duple yollardan geç,Hızlı trene bin,İndirimli uçak seferlerine bin, sağlık hizmetinden yararlan, sosyal yardımlaşma fonundan yararlan,sonrada çıkıp ''Ak parti yerine, chp oy ver''Pes doğrusu
Ne diyorsunuz yahu?Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorum
Ak partiye,''Hırsız''Damğasını vuranların (Ellerinde delil bile yok iken) chp'nin delilleriyle ortada olan hırsızlığını, görmezden gelmesi ve birde utanmadan ''Zenginden alıp da, fakire veriyor''Yakıştırması yapmalarını,hayretler içinde okuyorum şuandaGerçi onlarda ''Zengin'' Yakıştırması yaparak, Ak partili belediyelerin,çalıp çırpmadna hizmetler yaparak,kasalarını doldurduğunu söylemiş oluyorlar SOnuçta her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor.AK partililer,çalıp çırpmadan hizmet yapabiliyorken, bir başka belediyenin, verilen ödeneklerle ne yapıyorsa artık, çöp konteyner almaya bile para çıkaramıyor
EleştiriArkadaş seçimlerde aday sanırım :) çok öfkelisiniz yahu,bir sakinleşin. Burada parti yarıştırmaya değil eleştirmeye geldik. Hepsinin doğrusu olduğu gibi yanlışı da var. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
30 senelik antepliye mi anlatıyorsun antepiGaziantep'in neyi varmış acaba?!
Beğenemediniz mi Gaziantep'imizi
Bir konu hakkında yorum yapmadan önce, Araştırma yapmanızı öneririm!....
15yıl boyunca, chpli celal doğanın elinde olan Gaziantep ile, AK Partili belediyelerin arasındaki farkı görün!...
Gaziantep, 1 yudum suya muhtaç bir şehirdi.
Yolları, asfalttan mahrum,trafiği felç olan bir şehirdi.
Yeşil alana hasret bir şehirdi.
Gaziantep'in,tek yeşil alanı olan 100ci yıl parkı vardı ve o parkta oturup piknik yapmak, bir işkenceydi.Parkın hemen yanından geçen dereden gelen pis koku yüzünden, o parkta oturmak resmen işkenceydi.
AK parti nemi yaptı Gaziantep'e?!
Yüzüncüyıl parkının yanından geçen dereyi temizledi.O akar suyu tertemiz hala getirip, içine kayıklar koyarak halkın o dere üzerinde sandal keyfi yapmasına sebep oldu.
Şehrin her yerine yeşil alan ve spor tesisleri kurdu!
Yürüyüş alanı ve açık havada spor yapma keyfini yaptı!
Türkiyenin en büyük,dünyanın ise 3 büyük yeşil alanını, yani en büyük park,eğlence alanı olan Yeşilvadi parkını yaptı!
Yıl boyunca, ögrencilere ''Okumayı'' Aşıladı. Her ay,okullara kitaplar dagıtıldı. Her ay,o dagıtılan kitaplardan sınavlar yapılıp, dereceye giren ögrencilere ödüller dagıtıldı!
Sene sonunda, okul birincilerine LAptop dağıtıldı.
Sene içinde, başarılı olan öğrencilere, Laptop,bisiklet ve benzeri hediyeler dağıtıldı!
Binlerce öğrenci, Çanakkale ruhunu yaşasın, atalarının verdiği mücadeleyi,yerinde görsünler diyerek, her gün Gaziantep'den,Çanakkale'ye günü birlik uçak kaldırıldı.Hiç bir ücret ödemeden, konaklama ve yemek hizmeti belediye tarafından karşılandı. Halada bu seferler devam ediyor!
Yılsonun da tüm öğrencilere, kınetıx ve slazenger marka olan, spor ayakkabı dağıtıldı. (Karne ile giden tüm öğrenciler aldılar.)
Duple yollar yapıldı.
Tramvayı, Ancak tv görebilen Gaziantep'liler, Taramvaya kavuştu.
Metro inşaatı ise, hızla devam ediyor.Yıl sonunda Metro Hizmeti kavuşacak.
İhtiyaç sahibi ailelere, aylık 300tl ücret karşılığı konutlar satıldı.
Binlerce Gaziantep'li,rüyasında dahi evsahibi olmanın hayalini görememişken, şimdi evsahibi oldular. Halada bu konutlar hızla yapılıp,ihtiyaç sahiplerine veriliyor
Yani anlıyacağınız Gaziantep resmen bir ''DEVRİM'' Geçirdi!...
Bu saydığım hizmetler, devede kulak bile değil!
Sizler,bana chp'nin hizmetini sayabilir misiniz? Gaziantep'ime ne gibi hizmet yapmış acaba?!
Vallahi kusura bakmayın çoğunlukla AKP oy verenler sosyal yardımdan yararlanıp vergi vermeyenler oy veriyorAk parti seçmeni vergi vermiyor mu ki, istediği gibi gezip dolaşmaya hakkı yok!..
Siz önce, neyi kime ne için yazmışım onun farkına varında,konuşun derim!..
Peki sizce niye hiç sultangazi belediyesine kimse işi düşmeyeceğine gitmiyor da oraya gidiyorlar orada sahil mi yokTam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)
Oy verdigimiz parti sinirlarinda kalacaksak,haydin il değiştirmeye,hatta ülke degiştirmeye
Var mi böyle bir mantik ?
ünlem koymadan cevap verirsen daha itina ile okuyacaktım mesajını.küçük bi merakı ver mehreti şeklinde yorumlaman gülümsetti.teşekkür ederim cevabın için az da olsa tatmin etti cevabınTabi ki de, BinAli Yıldırım
Allah yardımcınız olsun.Bizler,chp'nin yönetimde olup da, yönetim yapamadığı ve her türlü yokluğun olduğu bir belediyeden kurtulup,AK Partinin vesilesiyle, hizmetin kralına kavuştuğumuz bir belediyeye sahibiz Elhamdülillah.Darısı Sizlere İnşallahKasaba hayatına mahkum olan bir büyük şehir, susuzluğa mahkum olan bir büyükşehir, haftanın 4 günü suların akmadığı,itfaiye araçlarının mahalle arasın da su dagıtımı yaptığı, trafiğin felç olduğu (O dönem trafik de,şimdiki gibi araç bolluğu yoktu.) Yolların,çamur deryası ve asfaltların kırık dökük olduğu,yeşil alana hasret olan,parkların olmadığı, şehrin tam ortasından geçen derenin kokusundan, halkın burnunu kapatarak geçtiği bir büyük şehir. Yani chp'li Celal Doğan'ın esaretine mahkum olan Gaziantep.Fatma Şahin ile, Mehmet Tahmazoğlu ile, bir çağı kapatıp yepyeni devrim gibi bir çağın açıldığı Gaziantep'e Kavuştuk bizler
Ağlayan kim acaba?
Bizler,Balkon konuşması ile,zafer kutlaması yaparken, birilerinin çıkıp da ''ADAM KAZANDI'' Diyerek, yas tutuyor. Parti içindeki muhalefetin sesine kulak tıkayan, Kendisine karşı gelen herkesi, bir şekilde partiden ihraç eden kim acaba?!
Bizler üzülecek bir harekette bulunmadık Elhamdülillah. Bize üzülmek yerine, neden her seçim mağlubiyet yaşamasına rağmen,koltuğu terk etmeyen bir adama güvenen sizler,kendi halinize üzülün derim.Gülüyorsunuz ağlanacak halinize vesselam
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?! Sanırım hayal aleminde yaşıyorsunuz. Çöp yığını olan,haliçten pislik akan, susuzluktan kırılan,yollarında çamur deryasının olduğu bir İstanbuldan, Marmaray gibi devrim yapılan bir şehre kavuştunuz sayemizde.
Yönetimde sol partili olup da, hizmetinden memnun olunan 1 tane dahi şehir görmedim!...
Halka Hizmet,Hakka hizmettir! Sözünü kendisine düstur edinmiş olmasından olabilir mi?!
Halka hizmet ederken, makamın mevkinin bir öneminin olmadığını,asıl gayesinin Halka hizmet olduğundan olabilir mi?! Makam ve Koltuk hırsı olmamasından olabilir mi?
Alçak gönüllü ve Mütevazi bir mizaha sahip olmasından olabilir mi?
Bir de ülkenin kurucusuna etmedik hakaret bırakmayan bir grup var onları nereye gitmeli hiç bilememTam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)
Oy verdigimiz parti sinirlarinda kalacaksak,haydin il değiştirmeye,hatta ülke degiştirmeye
Var mi böyle bir mantik ?
Aynen doğru söylüyorsunda cevap vermeye değmez valla anlamıyorlar ne yazıkki.Vallahi kusura bakmayın çoğunlukla AKP oy verenler sosyal yardımdan yararlanıp vergi vermeyenler oy veriyor
Arap ülkelerine olabilir mesela bol bol elhamdülillah derler.Bir de ülkenin kurucusuna etmedik hakaret bırakmayan bir grup var onları nereye gitmeli hiç bilemem
Oyunu ver chp'ye, sonra git Ak partinin hizmetlerini kullan,süper valla!
Marmaraya bin, duple yollardan geç,Hızlı trene bin,İndirimli uçak seferlerine bin, sağlık hizmetinden yararlan, sosyal yardımlaşma fonundan yararlan,sonrada çıkıp ''Ak parti yerine, chp oy ver''Pes doğrusu
Yahu birşey soracağım.
Bu belediye seçimlerinde sürekli adaylar taciz ediyor mesajla.
Yıldım yahu,hergün sevgilim gibi mesaj atıyorlar. "Günaydın tatlı seçmenim" falan yazarlarsa şaşırmayacağım artık. Bunu nasıl kapattırabilirim? Rahatsız oluyorum parti desteklemiyorum oy da vermiyorum. Ye ter.
Arap ülkelerine olabilir mesela bol bol elhamdülillah derler.