Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ak parti seçmeni vergi vermiyor mu ki, istediği gibi gezip dolaşmaya hakkı yok!..
Siz önce, neyi kime ne için yazmışım onun farkına varında,konuşun derim!..
Onun dediğide yanlış sizin ki de yanlış demek istiyorum.Bu sakinleşin ya çok öfkelisiniz.

Onun dediğide yanlış sizin ki de yanlış demek istiyorum.Bu sakinleşin ya çok öfkelisiniz.
Arkadaş seçimlerde aday sanırım :) çok öfkelisiniz yahu,bir sakinleşin. Burada parti yarıştırmaya değil eleştirmeye geldik. Hepsinin doğrusu olduğu gibi yanlışı da var. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Evet ya destan gibi mesajlar yazması falan.Hiç cevap vermeyeceğim kendi kendine tartışsın

Aksine, çok sakinim. Yüzümde tebessüm ile, yapılan yorumları okuyorum
Ak partiye,''Hırsız''Damğasını vuranların (Ellerinde delil bile yok iken) chp'nin delilleriyle ortada olan hırsızlığını, görmezden gelmesi ve birde utanmadan ''Zenginden alıp da, fakire veriyor''Yakıştırması yapmalarını,hayretler içinde okuyorum şuanda Gerçi onlarda ''Zengin'' Yakıştırması yaparak, Ak partili belediyelerin,çalıp çırpmadna hizmetler yaparak,kasalarını doldurduğunu söylemiş oluyorlar SOnuçta her belediyeye aynı meblağ gönderiliyor.AK partililer,çalıp çırpmadan hizmet yapabiliyorken, bir başka belediyenin, verilen ödeneklerle ne yapıyorsa artık, çöp konteyner almaya bile para çıkaramıyor

Bana, Cevap vermeyeceğim kendi kendine yazsın diyen vatandaşın, yaptığım yorumları arkası arkasına alıntılayıp da, cevap yazması ne kadar da komik doğrusu

Tam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)

Oy verdigimiz parti sinirlarinda kalacaksak,haydin il değiştirmeye,hatta ülke degiştirmeye
Var mi böyle bir mantik ?

Ne diyorsunuz yahu?
Nedir bu kin,öfke? O kadar kinlenmişsiniz ki farklı parti tutan insanlara,inanın diyecek söz bulamıyorum.
Ben ne CHP seçmeniyim ne de AKP.
Hiçbir şekilde oy kullanmıyorum,çünkü oyumu hakedecek hiçbir parti yok (bana göre.)
Ha fakat sizinde kabul edemediğiniz şöyle bir gerçek var; nasıl diğer partilerin ve insanların hatası varsa sizin partinizin ve insanlarının hataları var/vardır/olabilir. Sorun sadece hırsızlık,zimmetine para geçirmek değil. Mesela bende geçenlerde akp'li milletvekili'nin paylaştığı "EmirErlerim" fotoğrafını doğru bulmadım. Ne bu? Vatandaşla dalga geçmek değil mi? Vatandaşın vergileriyle maaş alan bir insanın böyle yapması yanlı ve kötü birşey değil mi? Bu bir örnek mesela. Sizin desteklediğiniz partininde hataları olduğunu kabul etmeniz lazım. Tutturmuşsunuz Chp Chp diye. Ben Chp'li değilim,hiçbir partiyi/adamı/kişiyi/kuruluşları desteklemiyorum.
Bu arada;
Hiçbir şekilde bir partiyi/adamı ilahmış gibi yüceltmenize anlam veremiyorum,vermeyeceğim de. Boş yere beni alıntılayıp serzenişte bulunmayın,çünkü ortada beni ilgilendiren bir durum yok. Bir daha beni alıntılamazsanız sevinirim.

Seçim tahminlerimde genellikle noktası, virgülüne dek tutturmuşumdur pek çoğunda.
Kazanmasını istediğim kişi Ekrem İmamoğlu.
Şu nokta da var ki CHP'nin artık seçim kazanmayı haketmediğine de inanıyorum.
İstanbul'u AKP alacak hem de rahatlıkla diyorum.

Izmirde ise herşeyde rağmen yine CHP adayı kazanacaktır ama ezici bir farkla olmayacaktır bu, Izmir olmasına rağmen..

30 senelik antepliye mi anlatıyorsun antepi
Siz Celal doğanın yaptırdığı parkların ortasında bayağı dinleniyorsunuz
Yazın sıcakta kavrulur yeter artık dediğinizde şehrin ortasındaki parka gidiyorsunuz şehrin bilmem neresindeki yeşil vadiye değil
Ha sizler kocaman parkın tam ortasına otel ve avm dikilmesini gelişmekten saydığınız için bir şey diyemem
Ama kime anlatıyorum ki

Tam bunu yazacaktim,yazilmişini buldum :)

Oy verdigimiz parti sinirlarinda kalacaksak,haydin il değiştirmeye,hatta ülke degiştirmeye
Var mi böyle bir mantik ?
Peki sizce niye hiç sultangazi belediyesine kimse işi düşmeyeceğine gitmiyor da oraya gidiyorlar orada sahil mi yok
Siz diyorsunuz çok kötü hizmetler işte öyle kokardı bilmem ne diye
Hem beğenmiyorsunuz hem oralardan kendinizi alamıyorsunuz

ünlem koymadan cevap verirsen daha itina ile okuyacaktım mesajını.küçük bi merakı ver mehreti şeklinde yorumlaman gülümsetti.teşekkür ederim cevabın için az da olsa tatmin etti cevabın

Nerdeydin sen kardelen özlettin kendini,döktrmüşsün yine yazarak..

Yeni yıl mesjın gelmedimi yoksa,damattan mesaj geldi bana sana gelmedini

Arap ülkelerine olabilir mesela bol bol elhamdülillah derler.

Deme öyle deme.ben dedim mapısa tıkıldım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…