16 yıl önce buzdolabı bile yoktuanlamıyorlar canım anlamıyorlar
borcam ı da unutmayalım lütfen
Sahi borcam neydibirde mr yoktu demi nasıl inanılır buna yahu
kendileri çalıp kendileri oynuyor.
inananlara diyecek laf bulamıyorum artık.
imamoğlu da kazanamazsa belediye başkanlığına devam etsin o zaman.
koltuktan olmamak için her türlü hak hukuk çiğneme var maşallah.
sahi bakara makara yı bir chp li yapsaydı ne olurdu?
egemen bağış ne oldu?
bağırlarına bastılar hemi.
kimin kazanacağı zerre umurumda değil.. umurumda olan gelecek zamlar, işten çıkarılacak asgari ücretliler, bdv de "adaleeet", "suriyelileeeeer" diye ağlayan ak tayfa.. çekirdeğimi aldım bekliyorum, haydi bakalım :)
Mutlu mesut yaşıyorlar herhalde demekki yaşam standasrtları iyiki sesleri çıkmıyor.
Nasıl bir koltukmuş böyle yaaa oturan kalkmıyor.
Egemen yok oldu artık,chp deseydi sülalelerine kadar söverlerdi..
Zaman gelsin sen gör buraları hüloğğğğ diyecekler ..
hele cumbabamız bütün suriyelilere vatandaşlık versin, onlar da asgari ücretin yarısına tamam desin bak sen buradaki şenliğe.. hadi bakalım inşallah eğlenceli günler göreceğiz
gitsin gene akp adamına versinler ülke kaosa gidiyo hala onları tutuyolar umrumda değil beter olsunlar
suriyeliler çoğalsın her yer betoon olsun ağaçlar kesilsin avm daha çok apartman yapılsın ekonomi çöksün poşet bile paralı olsun ama yeter ki reisimiz ve adamları başta olsun !!
aaa pardon ablacım şu cebimizden çıkan fazla vergilerle yapılan ve geçerken bile para alınan yollarLütfen yolu köprüyüde unutmayalım..
aaa pardon ablacım şu cebimizden çıkan fazla vergilerle yapılan ve geçerken bile para alınan yollar
Keşke şu seçimler bu pazar olsa.Yada Anadolu ajansı açıklasada nereyi alırlarsa alsınlar artık umurumda değil3 ay daha pembe gözlüklerle seçime kadar insanlar oyalanacak 3 ay sonra inşallah yanılyorumdur ama vay halimize
İnşaallah bu günleri aramayız allahım sen yanılt bizioturup köprü yemeyiz inşaallah işler okadar durgunki yemin ediyorum 1 hafta siftasız kapatıyoruz ama ne vergisi bitiyor iş yerinin nede elektriği.Fatura gelmiş 985 lira geçen kış 480 civarındaydı ev doğalgazı 690 birde merkezi sistem olmasına rağmen markete çıkıyorsun sadece deterjan lar 200 tl tutuyor off off ne diyeyim ben sanki sıkıntı sadece bizde var
Bu arada geçen yıl evimdekiyle beraber tam 12 elemanım vardı şimdi ise toplam 4 eleman var aradaki farka bakın ben istemezmiyim çalıştırayım ama olmuyor kriz var artık her işi eşimle kendimiz yapıyoruz offff içim sıkıldıKeşke şu seçimler bu pazar olsa.Yada Anadolu ajansı açıklasada nereyi alırlarsa alsınlar artık umurumda değil3 ay daha pembe gözlüklerle seçime kadar insanlar oyalanacak 3 ay sonra inşallah yanılyorumdur ama vay halimize
İnşaallah bu günleri aramayız allahım sen yanılt bizioturup köprü yemeyiz inşaallah işler okadar durgunki yemin ediyorum 1 hafta siftasız kapatıyoruz ama ne vergisi bitiyor iş yerinin nede elektriği.Fatura gelmiş 985 lira geçen kış 480 civarındaydı ev doğalgazı 690 birde merkezi sistem olmasına rağmen markete çıkıyorsun sadece deterjan lar 200 tl tutuyor off off ne diyeyim ben sanki sıkıntı sadece bizde var
Ve İstanbul halkının belediye görevleri içinde yer alan tüm hizmetleri doğru ve eksiksiz yapacak biri olur, çünkü İstanbul birkaç Anadolu yakası, birkaç Avrupa yakası ilçelerinden ibaret değil, arada derede kalmış bazı ilçelerinde hala giderilmemiş sorunları var.İnşaallah adaletli bir insan gelir