- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Aynı hisler içindeyimkimin kazanacağı zerre umurumda değil.. umurumda olan gelecek zamlar, işten çıkarılacak asgari ücretliler, bdv de "adaleeet", "suriyelileeeeer" diye ağlayan ak tayfa.. çekirdeğimi aldım bekliyorum, haydi bakalım :)
+100000gitsin gene akp adamına versinler ülke kaosa gidiyo hala onları tutuyolar umrumda değil beter olsunlar
suriyeliler çoğalsın her yer betoon olsun ağaçlar kesilsin avm daha çok apartman yapılsın ekonomi çöksün poşet bile paralı olsun ama yeter ki reisimiz ve adamları başta olsun !!
diyorum ya beter olsunlarBenim çevremde işten atılan ondokuzuncu Akpli oldu yola devam hizmete d
+100000
Benim çevremde son 3 ayda işten atılan 11 kişi var hepsi akpli
Yetmez ama evet
Gün olur devran dönmez bu düzen bu ekonomi bizi vurmaz diyorlardı
Eskiden iş bulamazsak inşaata gideriz diyorlardı artık suriyeliler daha ucuza çalıştığı için Türklere işte yok
Kısaca sen gelme ulann diyorlar
Neyse bende çekirdek cipsle bakıyorum her şeye
O isten atilanlar hala AKP'li mi? Merak ettim.Benim çevremde işten atılan ondokuzuncu Akpli oldu yola devam hizmete d
+100000
Benim çevremde son 3 ayda işten atılan 11 kişi var hepsi akpli
Yetmez ama evet
Gün olur devran dönmez bu düzen bu ekonomi bizi vurmaz diyorlardı
Eskiden iş bulamazsak inşaata gideriz diyorlardı artık suriyeliler daha ucuza çalıştığı için Türklere işte yok
Kısaca sen gelme ulann diyorlar
Neyse bende çekirdek cipsle bakıyorum her şeye
EvetO isten atilanlar hala AKP'li mi? Merak ettim.
Fstih Sultan Mehmet tahta geçtiğinde kaç yaşındaydı. Başarılı insanlar genç enerjik insanlar arasından çıkar. Bu nedenle ön yargıları yıkmak, ön yargıların bizleri esir almasından kaçınmak gerekir.Binali Yıldırım İstanbul'a yakışır Ekrem İmamoğlu çok toy.Herkes adayının geçmişini araştırsın bence
Adayları bekliyordum en kisa zamanda aktif edeceğim
Teşekkür ederim,çekişmeli geçecektir oda..
CHP İzmir adayı hala belli değil ama ? Ben mi bulamıyorum yoksa