Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kizlar bugun olanlari duydunuz mu?
Butun oylarin (nedensen) bastan sayildigi maltepede tam sayım artik bitecek derken cok yüksek bir kurul olan YSK, 400 sandığın yeni bastan sayilmasina karar vermis.

Yarin 15 nisan, secimin uzerinden 15 gun geciyor ve turkiye tarihi bu gunleri kara bir leke olarak kaydediyor.
Bosuna yillardir hukuk degil guguk devleti demiyorlarmış. Şu koca koca hakimlerin işine bak.. Iki siyasi liderin birkac kabadayi kılıklı parti sözcüsünün oyuncağı olmuslar, seçimi cocuk oyuncagina cevirdiler. Yaziklar olsun.

Sonucu begenmedim bastan say. Bastan saydığını da begenmedim yeni bastan say.

Ne yazacağımı bilemiyorum artik.
Zaten saydiklari tutanaklara da imza atmiyormus AKP ve MHPli sayicilar. Niye saydiriyorlar ki madem sayilanlarin da gecersiz olmasini istiyorlarsa?
Valla ne kadar oyalarlarsa oyalasinlar, Imamoglu'nun mazbatasini almasina engel olup baskasini baskan olarak atamadiktan sonra o belediyedeki dosyalari kurtaramazlar. Mansur Ankara'da belediye ile is yapanlarin dosyalarini inceleme karari cikartti, belediye meclisinde kavga cikti.
Bunlar Imamoglunu baskan yapmaz, yapamaz. Ankara 5 milyonluk sehir ise Istanbul 20 milyonluk sehir, tasi topragi altin.. AKPnin nerdeyse en buyuk hazinesi.

Bu saatten sonra Binali de baskan olmaya korkar halkin tepkisinden sebep. Bakalim kimi atayacaklar.. YSKye de bu durumu kilifina uydurmak kaliyor.

Neden olmasın ki demi :olamaz:
Oluyor zaten.. Maltepe'nin sayimi 4 ay surebilirmis. Sandik sayicilarinin cok olmasina itiraz edip duruyorlarmis AKPliler.. Az olsun, uzun sursun hesabi.. Kabul de ediliyormus itirazlar tahmin edilecegi uzre. Sayan masalar 20den 12ye indirildi. AKP ve MHP gene itiraz etmis, sayan iki masa olsun istiyorlar. Yani mazbata filan yok... Istanbul'un sayimi bitmez.

X