Sayım durdurulmuş rezillik resmen.
Acaba insanlari sokaga döküp birbirine kirdirip kaos yaratmayi ve bu yolla secimi yenilemeyi mi dusunuyorlar? Chp istanbul il baskani sükunet çağrısı yaptı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayım durdurulmuş rezillik resmen.
Acaba insanlari sokaga döküp birbirine kirdirip kaos yaratmayi ve bu yolla secimi yenilemeyi mi dusunuyorlar? Chp istanbul il baskani sükunet çağrısı yaptı.
Zaten saydiklari tutanaklara da imza atmiyormus AKP ve MHPli sayicilar. Niye saydiriyorlar ki madem sayilanlarin da gecersiz olmasini istiyorlarsa?Kizlar bugun olanlari duydunuz mu?
Butun oylarin (nedensen) bastan sayildigi maltepede tam sayım artik bitecek derken cok yüksek bir kurul olan YSK, 400 sandığın yeni bastan sayilmasina karar vermis.
Yarin 15 nisan, secimin uzerinden 15 gun geciyor ve turkiye tarihi bu gunleri kara bir leke olarak kaydediyor.
Bosuna yillardir hukuk degil guguk devleti demiyorlarmış. Şu koca koca hakimlerin işine bak.. Iki siyasi liderin birkac kabadayi kılıklı parti sözcüsünün oyuncağı olmuslar, seçimi cocuk oyuncagina cevirdiler. Yaziklar olsun.
Sonucu begenmedim bastan say. Bastan saydığını da begenmedim yeni bastan say.
Ne yazacağımı bilemiyorum artik.
Erdogan, belediyeye gerek yok, orayi da ben yonetirim derse hic sasmam..Herşey beklenir inşallah böyle birşey olmazda.Neyin itirazı böyle kabullenin artık kaybettiniz.
Erdogan, belediyeye gerek yok, orayi da ben yonetirim derse hic sasmam..
Oluyor zaten.. Maltepe'nin sayimi 4 ay surebilirmis. Sandik sayicilarinin cok olmasina itiraz edip duruyorlarmis AKPliler.. Az olsun, uzun sursun hesabi.. Kabul de ediliyormus itirazlar tahmin edilecegi uzre. Sayan masalar 20den 12ye indirildi. AKP ve MHP gene itiraz etmis, sayan iki masa olsun istiyorlar. Yani mazbata filan yok... Istanbul'un sayimi bitmez.Neden olmasın ki demi
Biraz bakıp kapattım sinirlendimBinali beyi dinliyor musunjz??yalaka yandas medya ve saksakcilar..igreniyorum ve utaniyorum.
Saçımı başımı yolasım var öfff be yeter artık gerçekten utanıyorum bu gidişataBinali beyi dinliyor musunjz??yalaka yandas medya ve saksakcilar..igreniyorum ve utaniyorum.
Yok, dinlemedim. Halk TVden izliyorum gundemi. Diger kanallar palavralariyla insanin sinirini oynatiyor.Binali beyi dinliyor musunjz??yalaka yandas medya ve saksakcilar..igreniyorum ve utaniyorum.
Yok, dinlemedim. Halk TVden izliyorum gundemi. Diger kanallar palavralariyla insanin sinirini oynatiyor.
Yapmaya çalıştıkları şeyBugun netlesmesi lazim akp mazbatayi bekliyor yeniden secim isteyecekmis ama olmayacak bence dun erdogan gayet ilimli konustu millet kararini verdi herkes kendindeki eksige bakmali dedi ama gercek ama yalan
Ben yeniden secime gideceklerino sanmiyorum sadece zaman kazanip temizlik yapiyorlarYapmaya çalıştıkları şey
1 ay boyunca seçimi sonuçlandırmayıp seçim tekrarlatmak