Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Son dakika! AK Parti'den İstanbul için yeni açıklama
Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ''Büyükçekmece ilçemiz tarafından tüm İstanbul'un seçiminin iptaline ilişkin müracaatta bulunulduğu şeklinde bir açıklama var. Bunun doğru olmadığını ifade etmek istiyorum'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına ve itiraz sürecine ilişkin açıklama yaptı.
Yavuz'un açıklamalarından satır başları şöyle:
''Büyükçekmece ilçemiz bu seçimlere has usulsüz seçmen kaydını gerekçe göstererek Büyükçekmece ile ilgili seçimlerin iptaline ilişkin bir müracaatta bulunmuştur. İlçe nüfus müdürünün tutuklu olduğunu biliyorum. İlçe seçim kurulu bu müracaatı reddetmiştir. Büyükçekmece'nin dışında buna ilişkin bir talebimiz söz konusu değildir. Şu anda YSK'ya gidilmiş değildir. Sadece oraya ilişkin bir müracaattır, İstanbul'un tamamına ilişkin bir müracaat söz konusu değildir. Reddedilen talep Büyükçekmece için.''
YAVUZ'UN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sorana "bizim de itirazlarımız kabul olmuyor" derler. Mağduriyet çıkar. Kim bilecek.
Bütün herşey onlar da hala şaibe var diyorlar melih gökçek mansur yavaşı tebrik etmemişmiydi şimdi kalkmış ankarada da tekrar sayım yapılsın kesin özhaseki kazanır diyor.. son çırpınışlar bunlar.. büyük ihtimal pazar günü bitmiş olur bu sayım işi ondan sonra nasıl bir yol izliycekler bakalım..

İşte ayrıntılar.
Haber merkezimize ulaşan bir YSK çalışanı'nın hanımı konuyu şu şekilde özetledi.
Tabii ki bu vatansever hanımefendilerin ismi ve kendileri gizli tutulacak.
Ysk da çalışan bir beyfendinin hanımı olduğu tarafımızdan teyit edilmiştir.
Bir arkadaşı vasıtası ile bu bilgiler bize aktarıldı.

"Ben bu haksızlığı hazmedemedim.Eşimle bilgi alışverişi yapıyoruz.
Eşim, Binali bey kazanacak dedi.
Nedenini sorduğumda İSTANBUL çok önemli, diğer iller ve ilçeler normal şartlarda milletin iradesi ile şekillenecek ama İstanbul Ak partinin olması gerekiyormuş.
Bize gelen talimat bu şekilde.
Süreç şimdilik ortalığın durulması, biraz unutması, vatandaşların bu belirsizliklere alıştırılması açısından bir süre böyle devam edecek.
En son İstanbul da belirlenecek olan bir iki ilçede düğüm çok az farkla Binali beyin lehine sonuçlandırılacak karar verilecek.
Şu an tepkilerden dolayı bizler anında bir karar veremiyoruz, riskli iş yapmak istemiyoruz.
Talimat kesin.
Binali Başkan.
Sayımlardan sonra aradaki fark cüzi bir rakama indirilecek ve son hamle gelecek.
CHP li görevliler içerideki torbaları ne bilecek, neyi görecek, geçersiz oy'ların sayısı ile geçerli oy'lar yer değiştirecek, sayımda hepsi kabul edilecek.
-----------------------------------------------------------------------
İŞTE KİRLİ TEZGAHIN MANTIKLI AÇIKLAMASI.

CHP, İYİ PARTİ ;
Ne dersiniz bu habere !?
Olabilir mi?

Yalan haber inanmıyorum.

Yapar bunlar.. Ben bunlardan herseyi beklerim. Kanun filan zaten tanimiyorlar. Diger partilerden cekindikleri yok. Kendi secmenleri uyanmasin diye agirdan alip usulune uygunmus gibi gosterme cabasindalar. Akp secmeni nooluyoruz demeden durmaz bunlar.

İmamoğlu'nu kamu görevini usulsüz üstlenmek gerekçesi ile savcılığa şikayet etmişler diye bir haber gördüm.

Kizlar gunaydin
Gunlerdir twitterda her iki taraftan hesaplari takip ediyorum. En sonunda iki taraf da su anki oy farkinda ayni seyi söylüyor. 18-19 bin arasi bildiginiz gibi. Tabi soyleme sekilleri cok farkli. Akp.nin über zeki sozculeri bu fark 29 binden düştü o yuzden gecersiz oylarin tamami sayilinca biz kazanmis olacagiz diyor.

Chp tarafi bunu uzun uzun acikladi. 18 bin bandina, 21 binden düşmüş.
Bu durumda olaganustu müdahaleler hileler baskinlar olmazsa Ekrem baskan 14 nisanda en gec mazbatayi alir.

Ha bunlar her seyi ama her seyi yapabilir mi? Evet.
Bi bakmisiz birkac yerde yangın cikmis hop oylar kül olmuş..
Bi bakmisiz sabaha kanun cikmis buyuksehir belediyeleri kaldırılmış.

Günaydın,
Pozitif olacağım. Sabırla bekleyeceğim. Kaç gündür diken üstündeler. Hile var diye ağlıyorlar. Arabalar konvoylar burada dalga geçmeler yok. Bunlar bile keyifli güzel. Mutlu hafta sonları herkese

yahu yazmayayım diyorum ama duramıyorum.Bu nasıl adalet,bu nasıl savunma,bu nasıl vicdan seçmenlerine soruyorum artık.Yarın sizde adalet,hukuk aramayın lütfen biraz mantıkla bakalım olaylara.Üzülüyorum.Derdimiz CHP değil lütfetn bunu bilin ama ters giden birşeyler var görün.

Fark kapanmayacak canim orasi kesin inaallah da... Secimi yeniletme hamlesi yapacaklari soyleniyor Bu durumda imamoglunun kazanma sansi yok tahmin edersiniz.. Hayir su olanlar oylesine trajikomik ki 50 yil 100 yil sonra ulkenin tarihinin utanc sayfalari arasinda anlatiyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…