- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.108
- 60
Evet benim bildiğim seçim listeleri ile ilgili başvurular Ocak ta bitti.
Öyle diyor da başta CHP'nin oylar sayilmadan fark kapanmaz demesi manidar dedikten beş dakika sonra diyor bunuGene biz alacağız diyor
Öyle diyor da başta CHP'nin oylar sayilmadan fark kapanmaz demesi manidar dedikten beş dakika sonra diyor bunu
Bütün herşey onlar da hala şaibe var diyorlar melih gökçek mansur yavaşı tebrik etmemişmiydi şimdi kalkmış ankarada da tekrar sayım yapılsın kesin özhaseki kazanır diyor.. son çırpınışlar bunlar.. büyük ihtimal pazar günü bitmiş olur bu sayım işi ondan sonra nasıl bir yol izliycekler bakalım..Sorana "bizim de itirazlarımız kabul olmuyor" derler. Mağduriyet çıkar. Kim bilecek.
Yalan haber inanmıyorum.İşte ayrıntılar.
Haber merkezimize ulaşan bir YSK çalışanı'nın hanımı konuyu şu şekilde özetledi.
Tabii ki bu vatansever hanımefendilerin ismi ve kendileri gizli tutulacak.
Ysk da çalışan bir beyfendinin hanımı olduğu tarafımızdan teyit edilmiştir.
Bir arkadaşı vasıtası ile bu bilgiler bize aktarıldı.
"Ben bu haksızlığı hazmedemedim.Eşimle bilgi alışverişi yapıyoruz.
Eşim, Binali bey kazanacak dedi.
Nedenini sorduğumda İSTANBUL çok önemli, diğer iller ve ilçeler normal şartlarda milletin iradesi ile şekillenecek ama İstanbul Ak partinin olması gerekiyormuş.
Bize gelen talimat bu şekilde.
Süreç şimdilik ortalığın durulması, biraz unutması, vatandaşların bu belirsizliklere alıştırılması açısından bir süre böyle devam edecek.
En son İstanbul da belirlenecek olan bir iki ilçede düğüm çok az farkla Binali beyin lehine sonuçlandırılacak karar verilecek.
Şu an tepkilerden dolayı bizler anında bir karar veremiyoruz, riskli iş yapmak istemiyoruz.
Talimat kesin.
Binali Başkan.
Sayımlardan sonra aradaki fark cüzi bir rakama indirilecek ve son hamle gelecek.
CHP li görevliler içerideki torbaları ne bilecek, neyi görecek, geçersiz oy'ların sayısı ile geçerli oy'lar yer değiştirecek, sayımda hepsi kabul edilecek.
-----------------------------------------------------------------------
İŞTE KİRLİ TEZGAHIN MANTIKLI AÇIKLAMASI.
CHP, İYİ PARTİ ;
Ne dersiniz bu habere !?Eki Görüntüle 2254939
Olabilir mi?
Yapar bunlar.. Ben bunlardan herseyi beklerim. Kanun filan zaten tanimiyorlar. Diger partilerden cekindikleri yok. Kendi secmenleri uyanmasin diye agirdan alip usulune uygunmus gibi gosterme cabasindalar. Akp secmeni nooluyoruz demeden durmaz bunlar.İşte ayrıntılar.
Haber merkezimize ulaşan bir YSK çalışanı'nın hanımı konuyu şu şekilde özetledi.
Tabii ki bu vatansever hanımefendilerin ismi ve kendileri gizli tutulacak.
Ysk da çalışan bir beyfendinin hanımı olduğu tarafımızdan teyit edilmiştir.
Bir arkadaşı vasıtası ile bu bilgiler bize aktarıldı.
"Ben bu haksızlığı hazmedemedim.Eşimle bilgi alışverişi yapıyoruz.
Eşim, Binali bey kazanacak dedi.
Nedenini sorduğumda İSTANBUL çok önemli, diğer iller ve ilçeler normal şartlarda milletin iradesi ile şekillenecek ama İstanbul Ak partinin olması gerekiyormuş.
Bize gelen talimat bu şekilde.
Süreç şimdilik ortalığın durulması, biraz unutması, vatandaşların bu belirsizliklere alıştırılması açısından bir süre böyle devam edecek.
En son İstanbul da belirlenecek olan bir iki ilçede düğüm çok az farkla Binali beyin lehine sonuçlandırılacak karar verilecek.
Şu an tepkilerden dolayı bizler anında bir karar veremiyoruz, riskli iş yapmak istemiyoruz.
Talimat kesin.
Binali Başkan.
Sayımlardan sonra aradaki fark cüzi bir rakama indirilecek ve son hamle gelecek.
CHP li görevliler içerideki torbaları ne bilecek, neyi görecek, geçersiz oy'ların sayısı ile geçerli oy'lar yer değiştirecek, sayımda hepsi kabul edilecek.
-----------------------------------------------------------------------
İŞTE KİRLİ TEZGAHIN MANTIKLI AÇIKLAMASI.
CHP, İYİ PARTİ ;
Ne dersiniz bu habere !?Eki Görüntüle 2254939
Olabilir mi?
Atatürk, ayyaş değilmiydi? Ne yakmış canlarını deftere İBB Başkanı yazması.İmamoğlu'nu kamu görevini usulsüz üstlenmek gerekçesi ile savcılığa şikayet etmişler diye bir haber gördüm.
Günaydın,Kizlar gunaydin
Gunlerdir twitterda her iki taraftan hesaplari takip ediyorum. En sonunda iki taraf da su anki oy farkinda ayni seyi söylüyor. 18-19 bin arasi bildiginiz gibi. Tabi soyleme sekilleri cok farkli. Akp.nin über zeki sozculeri bu fark 29 binden düştü o yuzden gecersiz oylarin tamami sayilinca biz kazanmis olacagiz diyor.
Chp tarafi bunu uzun uzun acikladi. 18 bin bandina, 21 binden düşmüş.
Bu durumda olaganustu müdahaleler hileler baskinlar olmazsa Ekrem baskan 14 nisanda en gec mazbatayi alir.
Ha bunlar her seyi ama her seyi yapabilir mi? Evet.
Bi bakmisiz birkac yerde yangın cikmis hop oylar kül olmuş..
Bi bakmisiz sabaha kanun cikmis buyuksehir belediyeleri kaldırılmış.