Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben isin bu yonunden bahsediyorum:
Biz akplilere laf deyince uslup kotu oluyor. bu ne o halde? kendi kitlenle alay etmek resmen hakaret gibi.. uslup bu yaninda masum kaliyor
Ysk başvuruyu reddetmiş
YSK ya ne zaman başvurdular? İl seçim kurulu değil mi?Ysk başvuruyu reddetmiş
Bugün başvuruldu diye biliyorum ama ysk red cevabı vermişYSK ya ne zaman başvurdular? İl seçim kurulu değil mi?
YSK ya ne zaman başvurdular? İl seçim kurulu değil mi?
Zaten fark giderek eriyor biz aldık asil vs demiyorlar mıydı? O zaman niye secim tekrarı istiyor aldıysa?Ysk başvuruyu reddetmiş
Benim bildiğim il seçim kurulu reddetmis. Son söz yskninYani istanbuldaki tüm seçimin iptali için akp başvuru yapıyo ysk da rededdiyo.
YSK da herşey e hay hay ne demek diyor. Kabul eder kesin.Benim bildiğim il seçim kurulu reddetmis. Son söz ysknin
Korkuyorlar foyaları ortaya çıkıcak diye..Zaten fark giderek eriyor biz aldık asil vs demiyorlar mıydı? O zaman niye secim tekrarı istiyor aldıysa?
Yani istanbuldaki tüm seçimin iptali için akp başvuru yapıyo ysk da rededdiyo.
Yani istanbuldaki tüm seçimin iptali için akp başvuru yapıyo ysk da rededdiyo.
Evet benim bildiğim seçim listeleri ile ilgili başvurular Ocak ta bitti.AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Büyükçekmece'de usulsüz seçmen kaydı yapıldığını gerekçe göstererek İstanbul seçimlerinin iptali için İl Seçim Kurulu'na başvurdu. Dakikalar sonra İstanbul İl Seçim Kurulu başvuruyu reddetti. CHP'li Karabat başvuruyla ilgili 'kesinleşmiş listeler üzerinden yapılan başvuru kabul edilemez' dedi.
AKP’den başvuru “Seçimler iptal edilsin” | Son dakika haberleri
AKP’den başvuru “Seçimler iptal edilsin” | Son dakika haberleri AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Büyükçekmece'de usulsüz seçmen kaydı yapıldığını gerekçe göstererek İstanbul seçimlerinin iptali için İl Seçim Kurulu'na başvurdu. Dakikalar sonra İstanbul İl Seçim Kurulu başvuruyu reddetti. CHP'li...www.sozcu.com.tr
Az önce de açıklamasında diyor ki Yıldırım oyların hepsi sayildiginda bile farkın şu kadara düşeceğini söylemeleri manidar:) en son kapatırken de seçim bittiğinde değişecek... Burdaki çelişkiyi bulunuz:)