Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

O zaman dans

Zaten onu kanunlaştırmaya çalışıyorlar
Stepne seçim bitmeden onun teklifini yaptı

kızlar o kadar sinir bozucuki şuan durum.
yıllardır yeniden sayılmayan 30 dk da sonuçlanan seçim günlerdir çocuk oyuncagına döndü.
o kadar eminlerdiki yine kazanacaklarından şuanda hazmedemiyorlar..
inanın korkuyorum bi şekilde binali yıldırım başkan olacak diye..
hayırlı cumalar herkese umarımm hayırlısı ne ise o olur vatanımız için ..

chp’li adana büyükşehir belediye başkanı zeydan karalar'ın valilik aracılığıyla içişleri bakanlığına müracaat ederek, müfettiş talebinde bulundu.

-mhp’li hüseyin sözlü döneminde, büyükşehir, aski ve diğer şirketlerde, sgk kayıtlarında 33 bin civarında personel çalıştırıldı, yaklaşık 6 bin kişi bankamatikçi olarak tabir edilen, işe gidip gelmeden 5 yıldır maaş aldılar.

-aski’de 100’lerce ihaleyi parçalayarak, doğrudan temin yöntemiyle, meclis üyeleri ve yakınlarının da içinde olduğu kişilere verdikleri, naylon faturalarla devleti zarara uğratıp, ücretleri paylaştılar.

-büyükşehir belediyesindeki bazı dairelere uzman çavuş ve astsubaylıktan geçen şahısları para karşılığında, işe aldılar.

-ihale yoluyla asmki için kiralanan araçlar, yakıtları da yine aski’den karşılanmak suretiyle adana ülkü ocaklarına tahsis edildi, seçim kaybedilince, gövde gösterisiyle iade edildi.

-adana kent merkezi ve ilçelerdeki yeni imar aş ve diğer şirketlere ait menkul ve gayrimenkulleri ucuz fiyata satıp, kiraladılar.

-büyükşehir ve aski’ye veya iş yapan müteahitlere ait iş makinalarını, aski ve belediye’ye ait yakıtları verip, kendi tarlalarında kullandılar.

-büyükşehir ve aski araçlarına alınan kamyon, otobüs, ve iş makinaları lastik ve motor yağları, dışarıda yarı fiyatına satıldı.

-büyükşehir, aski ve yeni imar aş’de naylon faturalarla devlet zarara uğratıldı.

-çalışan işçilere ait banka promosyon paraları alınarak, işçilere verilmedi.

bankamatikçiye maaş var işçiye yok

büyükşehirde çalışanların bir bölümünün 3 maaş, aski’de çalışanların ise, halen içeride 2 maaş alacağı olduğunu belirten çalışanlar şunları kaydettiler:

” müdürlere, şeflere, özel sekreterlerine, sözleşmeli kendi adamlarına, hiç işe gelmeyen bankamatikçilere, yıllarca tıkır tıkır maaş ödediler, gecesini gündüzüne katan, yağmurda, çamurda sahada çalışanları rezil rusva ettiler. seçime 2 ay kala aski’de çalışan araçlar mazot olmadığı için işe çıkamadı. tüm personeli izinli gösterip, hüseyin sözlü’nün seçim kampanyalarında, adeta insanları işiyle tehdit ederek, aç, susuz, yol parası, kumanya olmadan, sokak sokak, ev ev gezdirdiler, hakkımızı helal etmiyoruz. ”

Son düzenleme:

17 yıldır chp açısından böyle bir video gördünmü ben görmedim gören varsa insanlık adına çıkarsın ortaya o zaman.
İstanbul aşıklarıya neden sence rant burası ver yandaşa gitsin.

Bunlarin menfaatleri tehlikeye girdi mi zalim yuzlerini cikartiyorlar ortaya.. Umarim Istanbul elden gitmesin diye sokaklari karistirip insanlari birbirine kirdirtmazlar. Ben bunlardan her turlusunu bekliyorum, daha once yaptiklari yapabileceklerinin teminatidir.

Bahçeli demedimi halkı sokaklara dökmeyin diye,nedir bu korku sokağa ancak sizler salarsınız halkı.

Kesinlikle yaptıkları ya da yapacakları hiçbir şey beni şaşırtmıyor ama bu seçimlerde hesap edemedikleri şey istanbulda chpnin iyi örgütlenmiş olması. Secim gecesi defalarca gördük oylar akp lehine açılmaya başlar fark giderek daralır ama ibrenin maksimum seviyesinde duraklama olur ve zafer ilan edilir muhalefet veri yetersizliği nedeniyle çaresiz kalır sonra YSK verileri de AA'ninkilere uyumlu hale gelir konu kapanir. Ama simdi ben de hayretle takip ediyorum Ekrem imamoglu takımı her yönüyle çok başarılı strateji izliyor.

Ben isin bu yonunden bahsediyorum:

Bahçeli demedimi halkı sokaklara dökmeyin diye,nedir bu korku sokağa ancak sizler salarsınız halkı.
Hala mi Bahceli? Onun ne dedigini hala takan var mi sahi? En son dinledigimde namuzsuzum filan diyordu, baktim kanki olmuslar aleni.. Tayyip izin vermeden tuvalete gidemiyor adam.

Ben de birsey hatirlatayim. Anayasa referandumu ile biliyorsunuz bu ulkede rejim degisti. Artik Anayasal olarak da yurutme, yargi ve yasama tek bir adamin iki dudagi arasinda. O isterse "tamam, bu kadar tantana yeter" deyip bir oldu bitti ile mazbatayi Binaliye verebilir. Kim kimi nereye sikayet edecek? Adam yarginin da basi, ordunun da basi. Adam tek basina devlet bugun. Ona karsi gelmek devlete karsi gelmek sayiliyor. Protesto etmek icin sokaklara cikmaniz bile yasak. Adam onun icin de kanun cikartti gecen yil. Kendine, AKPye, (artik eskisi gibi bir partiyi, baskanini veya hukumeti degil devleti temsil ettikleri icin) karsit goruste bir insan eylem yaptiginda devlete bas kaldirmis vatan haini sayilacagindan yandas olan baska sivil bir insan onu oldururse ceza almayacak.. Bitti..

Ben isin bu yonunden bahsediyorum:

Herkesin sakin olması gerekiyor. Son video beni çok rahatsız etti yaralanan biri var ilkyardım bilmiyorsan yakınına gidip kalabalık yapmazsın, insanlar yaralıyı sakinlestirip yardım etmeye çalşyor, videoyu çeken kız gitmis bir de adamın başında bağırıyor. Okulu bastıklarına dair bir görüntü olsa anlıycam en azından emniyete sikayet ederken bir ise yarardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…