Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Tabi ki de, BinAli Yıldırım:KK68:En Büyük TÜRKİYE

Allah yardımcınız olsun.Bizler,chp'nin yönetimde olup da, yönetim yapamadığı ve her türlü yokluğun olduğu bir belediyeden kurtulup,AK Partinin vesilesiyle, hizmetin kralına kavuştuğumuz bir belediyeye sahibiz Elhamdülillah.Darısı Sizlere İnşallah:KK5: Kasaba hayatına mahkum olan bir büyük şehir, susuzluğa mahkum olan bir büyükşehir, haftanın 4 günü suların akmadığı,itfaiye araçlarının mahalle arasın da su dagıtımı yaptığı, trafiğin felç olduğu (O dönem trafik de,şimdiki gibi araç bolluğu yoktu.) Yolların,çamur deryası ve asfaltların kırık dökük olduğu,yeşil alana hasret olan,parkların olmadığı, şehrin tam ortasından geçen derenin kokusundan, halkın burnunu kapatarak geçtiği bir büyük şehir. Yani chp'li Celal Doğan'ın esaretine mahkum olan Gaziantep.Fatma Şahin ile, Mehmet Tahmazoğlu ile, bir çağı kapatıp yepyeni devrim gibi bir çağın açıldığı Gaziantep'e Kavuştuk bizler:KK36::KK73:

Ağlayan kim acaba?
Bizler,Balkon konuşması ile,zafer kutlaması yaparken, birilerinin çıkıp da ''ADAM KAZANDI'' Diyerek, yas tutuyor. Parti içindeki muhalefetin sesine kulak tıkayan, Kendisine karşı gelen herkesi, bir şekilde partiden ihraç eden kim acaba?!
Bizler üzülecek bir harekette bulunmadık Elhamdülillah. Bize üzülmek yerine, neden her seçim mağlubiyet yaşamasına rağmen,koltuğu terk etmeyen bir adama güvenen sizler,kendi halinize üzülün derim.Gülüyorsunuz ağlanacak halinize vesselam

Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?! Sanırım hayal aleminde yaşıyorsunuz. Çöp yığını olan,haliçten pislik akan, susuzluktan kırılan,yollarında çamur deryasının olduğu bir İstanbuldan, Marmaray gibi devrim yapılan bir şehre kavuştunuz sayemizde.
Yönetimde sol partili olup da, hizmetinden memnun olunan 1 tane dahi şehir görmedim!...

Halka Hizmet,Hakka hizmettir! Sözünü kendisine düstur edinmiş olmasından olabilir mi?!
Halka hizmet ederken, makamın mevkinin bir öneminin olmadığını,asıl gayesinin Halka hizmet olduğundan olabilir mi?! Makam ve Koltuk hırsı olmamasından olabilir mi?
Alçak gönüllü ve Mütevazi bir mizaha sahip olmasından olabilir mi?
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Çalma diyince geçen gün ki haber geldi aklıma.

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla belediye çalışanları, Sancaktepe Belediyesi’ne ait 15 çöp konteynerini çaldı. Tanınmasın diye de başka renge boyadı. Belediyeye ‘nitelikli hırsızlık’tan dava açıldı. Kılıç adına yapılan açıklama herkesi güldürdü: Vatandaşlar istedi, biz de alıp onardık, hepsi bu.

Bu haber nette var. :KK66:
Akpnin kağıthanede oy hırsızlığı yaptığı kanıtlandı haberiniz var mı ? Ya da Melih Gökçek'in yaptığı yolsuzlukların sayıştay raporlarında belgelenmesinden haberiniz var mı? Diğer Akpli belediyelerin yolsuzluğunu belgelerle kanıtlayan sayıştay başkan yardımcısının görevden alındığından haberiniz var mı?
Yok tabii!
Yaşasın A haber!!!

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla belediye çalışanları, Sancaktepe Belediyesi’ne ait 15 çöp konteynerini çaldı. Tanınmasın diye de başka renge boyadı. Belediyeye ‘nitelikli hırsızlık’tan dava açıldı. Kılıç adına yapılan açıklama herkesi güldürdü: Vatandaşlar istedi, biz de alıp onardık, hepsi bu.

Deme yaa cöp konteynerini calmislar hı! Hemde 15 dene.

Bu aslında iyi bir gelişme chp belediyesi acısından. Demek daha çok çalışıp, daha çok şey çalarlarsa daha çok oy alabilirler!:KK53:

9C5BB1D9-F5E3-408E-8633-FBFAAB35DF8D.jpeg

Bu haberde nette var vay chp vay:confused: demek 15 konteyner haaa! Hala aklım akmıyor:deli:

Bu millet kül yutmaz chpeeeee, ayağa denk alll:KK45:

Bir an kendimi Norveç'te falan sandim.

Ülkemizde yolsuzluk, hukuksuzluk, kul hakkı yeme olayları hiç olmadığı için 15 çöp konteyniri olay oluyor.

Hassasiyetinizi seveyim:)

bu neyin göstergesi biliyormusun chp li belediyelere ödenek yok
adamlar hizmet götürmek için çalıyorlar
zenginden alıp fakire:KK53:veriyorlar
sorun yok
benimde vergilerimle alınıyor benim ve ailem adına helal olsun:KK70:

Son düzenleme:

Vayyy beee yolsuzluğa bak sen :KK20:

Ya bir gülesim geliyor
Chpli belediyelerin hali ortadaymış
Akpli belediyeler ve şehirler çok güzel dünya şehirleriyle yarışıyor hizmetten hizmete koşuyorsunuz çünkü:KK53::KK53:

Madem Chpli belediyeler bu kadar kötü niye haftasonları doluşup doluşup Chpli belediyelerin sahillerini doldurup etrafa memnunuyetsiz bakışlar fırlatıyorsunuz
Kadıköye geliyorsunuz gitsenize Sultanbeyli belediyesinin piknik alanlarına:ıslık:

Boşuna boşuna bütün sözler boşuna o yüzden başımıza gelecek herşeyden Hakkı'mı helal etmiyorum vatandaşlarıma

Ya bir gülesim geliyor
Chpli belediyelerin hali ortadaymış
Akpli belediyeler ve şehirler çok güzel dünya şehirleriyle yarışıyor hizmetten hizmete koşuyorsunuz çünkü:KK53::KK53:

Madem Chpli belediyeler bu kadar kötü niye haftasonları doluşup doluşup Chpli belediyelerin sahillerini doldurup etrafa memnunuyetsiz bakışlar fırlatıyorsunuz
Kadıköye geliyorsunuz gitsenize Sultanbeyli belediyesinin piknik alanlarına:ıslık:
Hepsi bizde merak etme oy verip bize gelip kirletiyorlar sadece

Allahın denizi sahili sizin bizim mi oldu şimdi ne alaka :işsiz:

Oy verdiğimiz sınır içinde mi gezelim yani?

Hayırlısı olsun inş istanbul için. Ak parti seçmeni olarak belediyeciliğin çok iyisini de gördük kötüye kullanıldığını da.

Belki diğer aday iyi bir hizmet vericek ama geçmişte olanlar çocukluğumuz da ki haliç kokusu bile yeter güvenmemeye.

Bu güvensizlik yüzünden bazen de fanatiklikten verilen oyların karşılığını göremediğimiz de oldu.

Ben kendi adıma düşünüyorum burdan şikayetlerim de var kimse dört dörtlük değil.
Ama karşıda bir seçeneğim yok.
Aynısını diğer seçmenler de düşünüyor benim gibi güvenmiyor.

Çok büyük değişimler beklemiyorum o yüzden herkes tuttuğuna yapışmaya devam edicek.

İstanbullu değilim ama orda yaşasaydım Ekrem İmamoğlunu seçerdim.

Puhahah Gaziantep örneği vermişler bir de
Yemin ediyorum bizim milletin gelişmekten tek anladığı bütün ağaçların sökülüp yerine beton dökülmesi
Gaziantep'in neyi varmış acaba?!
Beğenemediniz mi Gaziantep'imizi:sinirli:
Bir konu hakkında yorum yapmadan önce, Araştırma yapmanızı öneririm!....
15yıl boyunca, chpli celal doğanın elinde olan Gaziantep ile, AK Partili belediyelerin arasındaki farkı görün!...
Gaziantep, 1 yudum suya muhtaç bir şehirdi.
Yolları, asfalttan mahrum,trafiği felç olan bir şehirdi.
Yeşil alana hasret bir şehirdi.
Gaziantep'in,tek yeşil alanı olan 100ci yıl parkı vardı ve o parkta oturup piknik yapmak, bir işkenceydi.Parkın hemen yanından geçen dereden gelen pis koku yüzünden, o parkta oturmak resmen işkenceydi.
AK parti nemi yaptı Gaziantep'e?!
Yüzüncüyıl parkının yanından geçen dereyi temizledi.O akar suyu tertemiz hala getirip, içine kayıklar koyarak halkın o dere üzerinde sandal keyfi yapmasına sebep oldu.
Şehrin her yerine yeşil alan ve spor tesisleri kurdu!
Yürüyüş alanı ve açık havada spor yapma keyfini yaptı!
Türkiyenin en büyük,dünyanın ise 3 büyük yeşil alanını, yani en büyük park,eğlence alanı olan Yeşilvadi parkını yaptı!
Yıl boyunca, ögrencilere ''Okumayı'' Aşıladı. Her ay,okullara kitaplar dagıtıldı. Her ay,o dagıtılan kitaplardan sınavlar yapılıp, dereceye giren ögrencilere ödüller dagıtıldı!
Sene sonunda, okul birincilerine LAptop dağıtıldı.
Sene içinde, başarılı olan öğrencilere, Laptop,bisiklet ve benzeri hediyeler dağıtıldı!
Binlerce öğrenci, Çanakkale ruhunu yaşasın, atalarının verdiği mücadeleyi,yerinde görsünler diyerek, her gün Gaziantep'den,Çanakkale'ye günü birlik uçak kaldırıldı.Hiç bir ücret ödemeden, konaklama ve yemek hizmeti belediye tarafından karşılandı. Halada bu seferler devam ediyor!
Yılsonun da tüm öğrencilere, kınetıx ve slazenger marka olan, spor ayakkabı dağıtıldı. (Karne ile giden tüm öğrenciler aldılar.)
Duple yollar yapıldı.
Tramvayı, Ancak tv görebilen Gaziantep'liler, Taramvaya kavuştu.
Metro inşaatı ise, hızla devam ediyor.Yıl sonunda Metro Hizmeti kavuşacak.
İhtiyaç sahibi ailelere, aylık 300tl ücret karşılığı konutlar satıldı.
Binlerce Gaziantep'li,rüyasında dahi evsahibi olmanın hayalini görememişken, şimdi evsahibi oldular. Halada bu konutlar hızla yapılıp,ihtiyaç sahiplerine veriliyor

Yani anlıyacağınız Gaziantep resmen bir ''DEVRİM'' Geçirdi!...
Bu saydığım hizmetler, devede kulak bile değil!

Sizler,bana chp'nin hizmetini sayabilir misiniz? Gaziantep'ime ne gibi hizmet yapmış acaba?!:halay:

Oyunu ver AKP'ye sonra git CHP belediyesinin semtine süper valla
Oyunu ver chp'ye, sonra git Ak partinin hizmetlerini kullan,süper valla!
Marmaraya bin, duple yollardan geç,Hızlı trene bin,İndirimli uçak seferlerine bin, sağlık hizmetinden yararlan, sosyal yardımlaşma fonundan yararlan,sonrada çıkıp ''Ak parti yerine, chp oy ver''Pes doğrusu:işsiz:

Oyunu ver chp'ye, sonra git Ak partinin hizmetlerini kullan,süper valla!
Marmaraya bin, duple yollardan geç,Hızlı trene bin,İndirimli uçak seferlerine bin, sağlık hizmetinden yararlan, sosyal yardımlaşma fonundan yararlan,sonrada çıkıp ''Ak parti yerine, chp oy ver''Pes doğrusu:işsiz:
Vergi veriyor bu hizmetlerden yararlanabilmek için farkındamısınız?

Yahu birşey soracağım.
Bu belediye seçimlerinde sürekli adaylar taciz ediyor mesajla.
Yıldım yahu,hergün sevgilim gibi mesaj atıyorlar. "Günaydın tatlı seçmenim" falan yazarlarsa şaşırmayacağım artık. Bunu nasıl kapattırabilirim? Rahatsız oluyorum parti desteklemiyorum oy da vermiyorum. Ye ter.

X