Tabi ki de, BinAli Yıldırım
Binali yıldım tabiki.
Bu arada oturduğum yerin belediyesine chp bakıyor. Bakıyor mu dedim. Allah'tan bakıyor!!! Sadece bakıyorlar ama icraat sıfır.
Allah yardımcınız olsun.Bizler,chp'nin yönetimde olup da, yönetim yapamadığı ve her türlü yokluğun olduğu bir belediyeden kurtulup,AK Partinin vesilesiyle, hizmetin kralına kavuştuğumuz bir belediyeye sahibiz Elhamdülillah.Darısı Sizlere İnşallah
Kasaba hayatına mahkum olan bir büyük şehir, susuzluğa mahkum olan bir büyükşehir, haftanın 4 günü suların akmadığı,itfaiye araçlarının mahalle arasın da su dagıtımı yaptığı, trafiğin felç olduğu (O dönem trafik de,şimdiki gibi araç bolluğu yoktu.) Yolların,çamur deryası ve asfaltların kırık dökük olduğu,yeşil alana hasret olan,parkların olmadığı, şehrin tam ortasından geçen derenin kokusundan, halkın burnunu kapatarak geçtiği bir büyük şehir. Yani chp'li Celal Doğan'ın esaretine mahkum olan Gaziantep.Fatma Şahin ile, Mehmet Tahmazoğlu ile, bir çağı kapatıp yepyeni devrim gibi bir çağın açıldığı Gaziantep'e Kavuştuk bizler
Binali denilen sahis varken tayyib baskasi kazansin ister mi? Nasil kene gibi yapisti ise tayyib, binali de onun yolundan ilerliyor.. Hep ayni karekter.. Hem akrabasi..
Yani kisaca bu senede aglamaya devam ezikler.. Demeden gecemiyecegim.. Bunlara oy verenlere cunku hic uzulmedim allah biliyor. :))))
Ağlayan kim acaba?
Bizler,Balkon konuşması ile,zafer kutlaması yaparken, birilerinin çıkıp da ''ADAM KAZANDI'' Diyerek, yas tutuyor. Parti içindeki muhalefetin sesine kulak tıkayan, Kendisine karşı gelen herkesi, bir şekilde partiden ihraç eden kim acaba?!
Bizler üzülecek bir harekette bulunmadık Elhamdülillah. Bize üzülmek yerine, neden her seçim mağlubiyet yaşamasına rağmen,koltuğu terk etmeyen bir adama güvenen sizler,kendi halinize üzülün derim.Gülüyorsunuz ağlanacak halinize vesselam
Chp'li belediyelere laf atanlar nedense insanların hep o belediyelerin olduğu semtlerde gezmeye gelen kitleleri görmüyorlar. yani öyle acayip bir şey ki kendi semtlerinde gidecek yer bulamayanlar akın ediyorlar resmen. sonra sorsan vay chp kötü chp kaka.. zaten merkezi yönetimin chp'li belediyelere engel olma çabasını da eklemeden geçmeyeceğim. bu yüzden Ekrem İmamoğlu!
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?! Sanırım hayal aleminde yaşıyorsunuz. Çöp yığını olan,haliçten pislik akan, susuzluktan kırılan,yollarında çamur deryasının olduğu bir İstanbuldan, Marmaray gibi devrim yapılan bir şehre kavuştunuz sayemizde.
Yönetimde sol partili olup da, hizmetinden memnun olunan 1 tane dahi şehir görmedim!...
başbakanlık yapmış biri neden belediye başkalığı yapmak isterki
Halka Hizmet,Hakka hizmettir! Sözünü kendisine düstur edinmiş olmasından olabilir mi?!
Halka hizmet ederken, makamın mevkinin bir öneminin olmadığını,asıl gayesinin Halka hizmet olduğundan olabilir mi?! Makam ve Koltuk hırsı olmamasından olabilir mi?
Alçak gönüllü ve Mütevazi bir mizaha sahip olmasından olabilir mi?