Etmez o istifa felanEvet makamını kaybetti.
Adamdan bir yandan nefret ediyorum,bir yandan sempati besliyorum. O dil çıkarışları "onu da ben yaptım" falan demesi çok sempatikama adam çok yorgundu belliydi yani. Başkan olursanız ne yapacaksınız dendiğinde "önce 10 saat uyuyacağım" demişti. :) artık eski makamına da dönemez,dönme şansı yok yani,gerçi haklı adamda. Ordan alıp oraya ordan oraya koydular,adamda bunaldı. Aslında devlet bahçeli'ninde görevinden istifa etmesi gerekiyordu diye okudum,çünkü mhp'nin başkanı başka bir partiye oy veremez parti tüzüğüne aykırı diye biliyorum.
Yeri geliyor hepimiz burda hirslaniyoruz filan ama dedigin gibi.. o kadar dogru bir noktaya degindinki. Erdogan gitsinde yeterki, isterse ulke batsina getirenler var ne yazikki. Cok tehlikeli buluyorum bu dusunceleriİnşallah :)
Aslında parti olarak bakmasak olaya,devlet millet meselesi olarak baksak ne güzel olur dimi. A partisi B partisi o ona terörist diyor bu ona fetöcü diyorla geçiyor günümüz,ayrıştırılıyoruz. İnsanlar şunun bilincinde değil; yarın mevcut iktidar tasını tarağını toplar gider,A partisi kapanır,B partisi kapanır. Olan bize olur,onlar gitse de biz yine biz bize kalacağız,yine vatana sahip çıkması gerekenler bizleriz. Ama burada da görüyorum ki öyle insanlar var ki sanki parti değil takım tutuyorlar,sanırsın futbol maçındaymışız gibi davranıyorlar. Olan bize,gençlere,bizden sonraki nesillere oluyor farkında değiller.
O sözleri ben olsam ben yutamam,adam yuttu üstüne bir de göğsünü gere gere çıktı meydana. ŞaşırdımEtmez o istifa felan
Önce imamoğlu ilan etti, tebrik beklerim dedi. Ama bu işin içinde cok başka bişey olabilir. Chp hileyle kazanmış gösterip, akplileri kışkırtacak, tekrar seçim yapılıp akpye verilecek. Bu kez chp tarafı kızdırılacak ve bir ayaklanma cıkartılacak diye konuşuluyor. Seçimden önce darbe iması yapanlar da olmuştu. Bir şey planlıyor bunlar demiştim. Sanırım bu. Ama İnşallah değildir
Valla bana terörist vs demedikleri sürece hırslanmıyorum ben. Savunabileceğimi savunuyorum,neden Chp'yi seçtiğimi söyleyip Akp'nin hoşuma gitmeyen yanlarını anlatıp çıkıyorum aradan. Bazıları o kadar değişik davranıyor ki,sanırsın Erdoğan babası,Kılıçdaroğlu atası. Bir durun yahu,max 10 yıl sonra gidecekler,bu hükümette gidecek,bu iktidarda gidecek. Yine biz bize kalacağız. Halbuki ne güzeldi Yeni Zelanda ölen müslümanlar için başbakan dahil herkes başını kapattı,inanmadığı bir dinin duasını etti,onlar için af diledi. Ne kadar güzel bir davranış. Bizim kaybettiğimiz tek nokta bu; parti taraftarı olup benliğimizi türklüğümüzü unutuyoruz :)Yeri geliyor hepimiz burda hirslaniyoruz filan ama dedigin gibi.. o kadar dogru bir noktaya degindinki. Erdogan gitsinde yeterki, isterse ulke batsina getirenler var ne yazikki. Cok tehlikeli buluyorum bu dusunceleri
Nerelerdeydin guzum sen onca zamandirValla bana terörist vs demedikleri sürece hırslanmıyorum ben. Savunabileceğimi savunuyorum,neden Chp'yi seçtiğimi söyleyip Akp'nin hoşuma gitmeyen yanlarını anlatıp çıkıyorum aradan. Bazıları o kadar değişik davranıyor ki,sanırsın Erdoğan babası,Kılıçdaroğlu atası. Bir durun yahu,max 10 yıl sonra gidecekler,bu hükümette gidecek,bu iktidarda gidecek. Yine biz bize kalacağız. Halbuki ne güzeldi Yeni Zelanda ölen müslümanlar için başbakan dahil herkes başını kapattı,inanmadığı bir dinin duasını etti,onlar için af diledi. Ne kadar güzel bir davranış. Bizim kaybettiğimiz tek nokta bu; parti taraftarı olup benliğimizi türklüğümüzü unutuyoruz :)
Hep buralardaydım kuzum :)Nerelerdeydin guzum sen onca zamandirPolitika yalansiz olmuyormus onu anladim ben. Yuzde yuz bi partiyle uyusmak nerdeyse imkansiz.. Cunku dedigin gibi hepsinin bi yamugu var. Bizde sorun.. oncular buncular olmasi. Kendinden olmayani dislamak.. hepimiz yapiyoruzdur yeri geldigibde, Allah affetsin. Allah sonumuzu hayra getirsin
Binali yıldırım 23:20 de yaptığı açıklama.Malesef yanlış biliyorsunuz.
Seçimi canlı takip ettiyseniz ya da instagrama girdiniz mi bilmiyorum ama Ekrem İmamoğlu şuan bilmem kaç oy öndeyiz dedi,Binali Yıldırım ise o sırada İnstagram hesabında kazandığını ilan etti,hatta İstanbul'da birçok yerde pankartlar asıldı,daha sonra Ekrem İmamoğlu "karşı taraf neden seviniyor anlamıyorum,ıslak imzalara göre şuan biz öndeyiz açılmayan sandıklar var" falan dedi.
Bence de başka bir iş var,olay çok başka yerlere gidiyor.
A haber konuşuyomuş şimdi öğrendim tv lere çıkın bağırın bangır bangır yazmışım.. a habere göre zaten akp melek.. yalan dolan herşeyiniz.. tüm ülke tv kanalları polisi askeri haber ajansları herşey sizin.. biz geçmişteki oylarımıza sahip bile çıkamamışken nasıl olmuşta 1 değil 2 değil hemde tüm sandıklardan oy çalmışız vay anasını bee.. nasıl izin vermişsiniz siz buna acaba..? Biz neymişiz böylee.. bırakın allah aşkına yaa seçimi iptal edip tekrar seçim yapsın.. ozamanda görelim..Ya allah aşkına bana gece gece gelen bi ses kaydı var.. neymiş seçimlerde tüm sandıklarda bi oyun söz konusuymuş bütün oylar kaydırılmış özellikle istanbuldaki sandıklarda büyük oyun varmış hırsızlık varmışmışş.. yapmayın allah aşkına bunlara inananıyomusunuz gercekten.. sırf kaybetmeyi hazmedememektir bu.. yalanla dolanla iftiralarla imamoğlunu indirmeye çalışmaktır bu.. öyle olsaydı gerçekten bu olay böyle ses kayıtlarıyla herkese gizli gizli gönderilmez tv lere çıkar bangır bangır bağırırdınız bee..!!! El altından hala insan kandırmaya çalışıyosunuz.. sanki hiç görmedik önceki seçimlerde akp nin kamyon kamyon mühürsüz oyları sandıklara koymaya çalıştığını bu seçimdede öyle oldu ama engel olduk herzaman ki gibi.. ekrem imamoğlu nededi? Hak yemedim hakkımıda yedirmem dedi kaçkere çıktı konuşma yaptı sizinkiler naptı? Sus pus oldular erkenden kazandık diyip afiş hazıp kendilerini motive etmeye çalıştılar resmen kendilerine inanan insanların aklıyla dalga geçiyo bunlar ve hala akp yi savunan var gerçekten şaşırıyorum gerçektenn..
kabullenin artık kaybettiniz.. nekadar suriyelide getirseniz onlara nekadar tc. vatandaşlığıda verseniz uyanan kesim çoğunlukta.. şuan seçimi iptal de etseniz birdahaki seçimde chp açık ara önde gider.. türlü türlü oyunlar çeviren sizsiniz her kıytı köşeye adamlarınızı yerleştiren sizsiniz.. bu sonuçlar akp için geçerli olsaydı ortada ne oyun lafı dönerdi nede hırsızlık.. hadi çıkın tv lerde bangır bangır bağırın hırsızlık yapıldı diyin ne gerek var el altı ses kayıtları göndermeye..??
Ekrem İmamoğlunun da dediği gibi hak yemeyiz hakkımızıda yedirtmeyiz biz... söyleyeceklerim bu kadar..
Oylar yeniden sayılacak, sandıkta oyumuz 0 yazılmış, CHP oy çalmış bunlar hep Ak parti' nin seçmenine, kaybetmedik algısı yaratma çabası. Başarıya gölge düşüremeyeceksiniz. Kendinizi de kandırmayı bırakın.
HanimKelesimiGetir koş koş buralar değerlenmiş
Alıntılamadım uzun uzun yazacak zaman bulamayabilirim cevap veremedi olmasın :)
Bu seçimin kaybedeni hdp ve iyi parti
Chp önemli büyük şehirleri aldı
Başarısını artırdı
Akp büyükşehirleri kaybetti ama ilçeler onda
Bkz Ankara chp nin sadece 4 ilçesi var
İlçede akp ye büyükşehirde chp ye verdi halk
Çünkü artık görmek istiyor
Akp den beklenti daha büyük olduğu için
Her parti ve sempati duyanları dahil
Şimdi başarısız gibi gözüküyor ama diğer partilerin genel toplamı kadar belediye başkanı çıkardı yine
@lamelifAmine bence sende uzatma :)
İtirazlar yapışılmış dönerse döner dönmezse hayırlı uğurlu olsun yine
Ben şahsen büyük şehirlerde görmek istiyorum chp yi
Belki batıracak belki kendini kanıtlayacak ama bu firsat gerekliydi
Bekleyelim görelim
Boşuna sinir stres sahibi oluyorsunuz
Aynen öyle nasılsa biz kazanıcaz dediler rahat takıldılar sonuç karşısında dumur oldular neye uğradıklarını şaşırdılar.. bunca zamandır her seçimde yendik yendik diyenler şimdi oyumuz çalındı oyumuz çalındı diye geziniyolar.. tekrar sayılsın bencede sonucun doğruluğundan benimde hiç şüphem yok..Düşününce çekinecek bir şeyimiz yok. Tekrar saysınlar benim kabulüm, tekrar seçin yapılsın ona da kabulüm. Ama bu kadar mimli bir partinin iş çevirmeyeceğine güvenmiyorum. Hangi seçimde görmedik seri oy basılan pusulaları, mühürsüz oyları.
Çekincemiz bu başka bir şey değil.
AA sonuçları nereden alıyormuş hala bilmiyorum mesela, kime hizmet ettiklerini biliyorum sadece. E buradan takip ediyoruz teorik olarak, simülasyon gibi her şey.
Bana kalırsa ak parti bu seçimlerde "zaten bize veriyorlar" rehavetine kapıldı ve herhangi bir şey yapmadı.
Sonucun doğruluğundan şüphem kesinlikle yok.
Ohhh hele şükür benim gibi düşünen birini görmek güzel. Eğer bir şaibe varsa bunu akepe yapmıştır. Seçimin sonucuna göre kullanmak için. 24 haziran seçimlerini biliyoruz. 2.5 milyon mühürsüz zarfları. onlar sayesinde kazandılar.Ben hile olduğuna inanmıyorum,eğer bir hile varsa bence Ak Parti yapmıştır. Çünkü erken sevinmesi bunu gösteriyor,bana öyle geldi. Ayrıca AA'nın neden saatlerce veri girişi yapmadığını da anlayamadım,insanı resmen şaibeye düşürüyorlar,milletin yskya olan güvenini kırıyorlar. Ekrem İmamoğlu en az 6-7 defa çıkıp açıklamada bulundu,yetkilelere göreve davet etti. Biz kazandık ıslak imzalara göre az bir oy farkıyla ben kazandım dedi ama kimse veri girişi yapmadı. Bence o an herkes ne olacağını ne diyeceğini düşünüyordu.sanmıyorum bir yerde satılmış olur 2 yerde olur ama her yerde mi olur? Ayrıca o sandık müşahitleri ne yapıyordu o ara merak ediyorum,imkansız gibi birşey hile olması Chp Akp kadar güçlü değil,medya Akp'nin elinde dolayısıyla hile olduğunu zannetmiyorum,biri tamam der ama hepsi mi tamam der müşahitlerin. İşin içinde başka bir iş var,ne yalan söyleyeyim daha seçim bitmeden pankart astırmaları,köprülere afiş astırmaları beni çok düşündürüyor.
Evet o kadar eminlerdi ki Yıldırım mitinge çıktı Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak dedi ve kenara çekildi. Kazansa Istanbulu nasıl yöneteceği (yada yönetemeyeceği) ortadaydı.Düşününce çekinecek bir şeyimiz yok. Tekrar saysınlar benim kabulüm, tekrar seçin yapılsın ona da kabulüm. Ama bu kadar mimli bir partinin iş çevirmeyeceğine güvenmiyorum. Hangi seçimde görmedik seri oy basılan pusulaları, mühürsüz oyları.
Çekincemiz bu başka bir şey değil.
AA sonuçları nereden alıyormuş hala bilmiyorum mesela, kime hizmet ettiklerini biliyorum sadece. E buradan takip ediyoruz teorik olarak, simülasyon gibi her şey.
Bana kalırsa ak parti bu seçimlerde "zaten bize veriyorlar" rehavetine kapıldı ve herhangi bir şey yapmadı.
Sonucun doğruluğundan şüphem kesinlikle yok.
Yıldırım kocasından izinsiz adım dahi atamaz kiEvet o kadar eminlerdi ki Yıldırım mitinge çıktı Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak dedi ve kenara çekildi. Kazansa Istanbulu nasıl yöneteceği (yada yönetemeyeceği) ortadaydı.
Ya allah aşkına bana gece gece gelen bi ses kaydı var.. neymiş seçimlerde tüm sandıklarda bi oyun söz konusuymuş bütün oylar kaydırılmış özellikle istanbuldaki sandıklarda büyük oyun varmış hırsızlık varmışmışş.. yapmayın allah aşkına bunlara inananıyomusunuz gercekten.. sırf kaybetmeyi hazmedememektir bu.. yalanla dolanla iftiralarla imamoğlunu indirmeye çalışmaktır bu.. öyle olsaydı gerçekten bu olay böyle ses kayıtlarıyla herkese gizli gizli gönderilmez tv lere çıkar bangır bangır bağırırdınız bee..!!! El altından hala insan kandırmaya çalışıyosunuz.. sanki hiç görmedik önceki seçimlerde akp nin kamyon kamyon mühürsüz oyları sandıklara koymaya çalıştığını bu seçimdede öyle oldu ama engel olduk herzaman ki gibi.. ekrem imamoğlu nededi? Hak yemedim hakkımıda yedirmem dedi kaçkere çıktı konuşma yaptı sizinkiler naptı? Sus pus oldular erkenden kazandık diyip afiş hazıp kendilerini motive etmeye çalıştılar resmen kendilerine inanan insanların aklıyla dalga geçiyo bunlar ve hala akp yi savunan var gerçekten şaşırıyorum gerçektenn..
kabullenin artık kaybettiniz.. nekadar suriyelide getirseniz onlara nekadar tc. vatandaşlığıda verseniz uyanan kesim çoğunlukta.. şuan seçimi iptal de etseniz birdahaki seçimde chp açık ara önde gider.. türlü türlü oyunlar çeviren sizsiniz her kıytı köşeye adamlarınızı yerleştiren sizsiniz.. bu sonuçlar akp için geçerli olsaydı ortada ne oyun lafı dönerdi nede hırsızlık.. hadi çıkın tv lerde bangır bangır bağırın hırsızlık yapıldı diyin ne gerek var el altı ses kayıtları göndermeye..??
Ekrem İmamoğlunun da dediği gibi hak yemeyiz hakkımızıda yedirtmeyiz biz... söyleyeceklerim bu kadar..
Evet o kadar eminlerdi ki Yıldırım mitinge çıktı Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak dedi ve kenara çekildi. Kazansa Istanbulu nasıl yöneteceği (yada yönetemeyeceği) ortadaydı.