Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Etmez o istifa felan

Yeri geliyor hepimiz burda hirslaniyoruz filan ama dedigin gibi.. o kadar dogru bir noktaya degindinki. Erdogan gitsinde yeterki, isterse ulke batsina getirenler var ne yazikki. Cok tehlikeli buluyorum bu dusunceleri

Ya bunun siyasi bir darbe oldugunu soyleyenler bile var. Hatta bu sebeplerden insanlar sokaga dokulurse vs diye yaziliyor. Isler iyice corba oldu.

(bir şeyin) şüyuu vukuundan beter demis atalar..

bir şeyin dedikodusunun yapılması, onun gerçekleşmesinden daha kötüdür..

Yeri geliyor hepimiz burda hirslaniyoruz filan ama dedigin gibi.. o kadar dogru bir noktaya degindinki. Erdogan gitsinde yeterki, isterse ulke batsina getirenler var ne yazikki. Cok tehlikeli buluyorum bu dusunceleri
Valla bana terörist vs demedikleri sürece hırslanmıyorum ben. Savunabileceğimi savunuyorum,neden Chp'yi seçtiğimi söyleyip Akp'nin hoşuma gitmeyen yanlarını anlatıp çıkıyorum aradan. Bazıları o kadar değişik davranıyor ki,sanırsın Erdoğan babası,Kılıçdaroğlu atası. Bir durun yahu,max 10 yıl sonra gidecekler,bu hükümette gidecek,bu iktidarda gidecek. Yine biz bize kalacağız. Halbuki ne güzeldi Yeni Zelanda ölen müslümanlar için başbakan dahil herkes başını kapattı,inanmadığı bir dinin duasını etti,onlar için af diledi. Ne kadar güzel bir davranış. Bizim kaybettiğimiz tek nokta bu; parti taraftarı olup benliğimizi türklüğümüzü unutuyoruz :)

Nerelerdeydin guzum sen onca zamandir Politika yalansiz olmuyormus onu anladim ben. Yuzde yuz bi partiyle uyusmak nerdeyse imkansiz.. Cunku dedigin gibi hepsinin bi yamugu var. Bizde sorun.. oncular buncular olmasi. Kendinden olmayani dislamak.. hepimiz yapiyoruzdur yeri geldigibde, Allah affetsin. Allah sonumuzu hayra getirsin

Hep buralardaydım kuzum :)
Aynen öyle %100 kimseyle uyuşamayız,insan yeri geliyor annesiyle babasıyla ters düşüyor. Hani her fikrine katıldığın birini bulmak imkansız. O yüzden en iyisi bizim ben merkezli olmayıp ülkemizi düşünmemiz,Allah TC Türkiye Cumhuriyeti'mize zarar getirmesin,umarım bu durumlar düzelir refah içinde gelişip ilerleriz. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. :)

Ya allah aşkına bana gece gece gelen bi ses kaydı var.. neymiş seçimlerde tüm sandıklarda bi oyun söz konusuymuş bütün oylar kaydırılmış özellikle istanbuldaki sandıklarda büyük oyun varmış hırsızlık varmışmışş.. yapmayın allah aşkına bunlara inananıyomusunuz gercekten.. sırf kaybetmeyi hazmedememektir bu.. yalanla dolanla iftiralarla imamoğlunu indirmeye çalışmaktır bu.. öyle olsaydı gerçekten bu olay böyle ses kayıtlarıyla herkese gizli gizli gönderilmez tv lere çıkar bangır bangır bağırırdınız bee..!!! El altından hala insan kandırmaya çalışıyosunuz.. sanki hiç görmedik önceki seçimlerde akp nin kamyon kamyon mühürsüz oyları sandıklara koymaya çalıştığını bu seçimdede öyle oldu ama engel olduk herzaman ki gibi.. ekrem imamoğlu nededi? Hak yemedim hakkımıda yedirmem dedi kaçkere çıktı konuşma yaptı sizinkiler naptı? Sus pus oldular erkenden kazandık diyip afiş hazıp kendilerini motive etmeye çalıştılar resmen kendilerine inanan insanların aklıyla dalga geçiyo bunlar ve hala akp yi savunan var gerçekten şaşırıyorum gerçektenn..
kabullenin artık kaybettiniz.. nekadar suriyelide getirseniz onlara nekadar tc. vatandaşlığıda verseniz uyanan kesim çoğunlukta.. şuan seçimi iptal de etseniz birdahaki seçimde chp açık ara önde gider.. türlü türlü oyunlar çeviren sizsiniz her kıytı köşeye adamlarınızı yerleştiren sizsiniz.. bu sonuçlar akp için geçerli olsaydı ortada ne oyun lafı dönerdi nede hırsızlık.. hadi çıkın tv lerde bangır bangır bağırın hırsızlık yapıldı diyin ne gerek var el altı ses kayıtları göndermeye..??
Ekrem İmamoğlunun da dediği gibi hak yemeyiz hakkımızıda yedirtmeyiz biz... söyleyeceklerim bu kadar..

Binali yıldırım 23:20 de yaptığı açıklama.
Yıldırım, "Bu saat itibarıyla İstanbul seçim sayıları, gayri resmi sonuçları 31 bin 124 sandıkta tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul'da seçimi kazandık." dedi.

İstanbul halkına verdiği yetki için teşekkür eden Yıldırım, "İstanbullulardan, İstanbul'a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah İstanbul'u 15 milyonun mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz. Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, bu süreçte yoğun bir çalışma ortaya koyan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve tüm teşkilat ile Cumhur İttifakı'nın diğer kanadı olan MHP İl Başkanına ve teşkilatına teşekkür etti.

Yıldırım, "Sonuçlar İstanbul'umuz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler İstanbul." diyerek, sözlerini tamamladı.

A haber konuşuyomuş şimdi öğrendim tv lere çıkın bağırın bangır bangır yazmışım.. a habere göre zaten akp melek.. yalan dolan herşeyiniz.. tüm ülke tv kanalları polisi askeri haber ajansları herşey sizin.. biz geçmişteki oylarımıza sahip bile çıkamamışken nasıl olmuşta 1 değil 2 değil hemde tüm sandıklardan oy çalmışız vay anasını bee.. nasıl izin vermişsiniz siz buna acaba..? Biz neymişiz böylee.. bırakın allah aşkına yaa seçimi iptal edip tekrar seçim yapsın.. ozamanda görelim..

Oylar yeniden sayılacak, sandıkta oyumuz 0 yazılmış, CHP oy çalmış bunlar hep Ak parti' nin seçmenine, kaybetmedik algısı yaratma çabası. Başarıya gölge düşüremeyeceksiniz. Kendinizi de kandırmayı bırakın.

Düşününce çekinecek bir şeyimiz yok. Tekrar saysınlar benim kabulüm, tekrar seçin yapılsın ona da kabulüm. Ama bu kadar mimli bir partinin iş çevirmeyeceğine güvenmiyorum. Hangi seçimde görmedik seri oy basılan pusulaları, mühürsüz oyları.
Çekincemiz bu başka bir şey değil.

AA sonuçları nereden alıyormuş hala bilmiyorum mesela, kime hizmet ettiklerini biliyorum sadece. E buradan takip ediyoruz teorik olarak, simülasyon gibi her şey.

Bana kalırsa ak parti bu seçimlerde "zaten bize veriyorlar" rehavetine kapıldı ve herhangi bir şey yapmadı.

Sonucun doğruluğundan şüphem kesinlikle yok.

Artık göreceğiz neler olacağını,ben çok umutluyum çok güzel şeyler olacak artık.
Heleki İstanbul'da rantlaşma yapılan binalar canımıza yetti.

Aynen öyle nasılsa biz kazanıcaz dediler rahat takıldılar sonuç karşısında dumur oldular neye uğradıklarını şaşırdılar.. bunca zamandır her seçimde yendik yendik diyenler şimdi oyumuz çalındı oyumuz çalındı diye geziniyolar.. tekrar sayılsın bencede sonucun doğruluğundan benimde hiç şüphem yok..

Ohhh hele şükür benim gibi düşünen birini görmek güzel. Eğer bir şaibe varsa bunu akepe yapmıştır. Seçimin sonucuna göre kullanmak için. 24 haziran seçimlerini biliyoruz. 2.5 milyon mühürsüz zarfları. onlar sayesinde kazandılar.
Ekrem İmamoğluna bayıldım. Ne kadar naif ne kadar zarif bir adam,üstelik tuttuğunu koparan biri. Yüzde yüz eminim çok iyi işler basaracak. Insallah hakkını yemezker.

Evet o kadar eminlerdi ki Yıldırım mitinge çıktı Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak dedi ve kenara çekildi. Kazansa Istanbulu nasıl yöneteceği (yada yönetemeyeceği) ortadaydı.

Böyle birşey olacak gizliden ses kaydı yollanacak hadi canım,adamlar tv'ye çıkıp avazları çıktığı kadar bağırırlardı.
Sırf çamur atmak için bunlar ruhlarını bile satarlar satılmışlarda zaten.

Evet o kadar eminlerdi ki Yıldırım mitinge çıktı Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak dedi ve kenara çekildi. Kazansa Istanbulu nasıl yöneteceği (yada yönetemeyeceği) ortadaydı.

Proje bile hazır yani,başkan değilde cbaşkanına kalmış bunları anlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…