- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.250
- 60
Varsa da paralel çapraz şantaj montaj yapmıştır.Böyle birşey olacak gizliden ses kaydı yollanacak hadi canım,adamlar tv'ye çıkıp avazları çıktığı kadar bağırırlardı.
Sırf çamur atmak için bunlar ruhlarını bile satarlar satılmışlarda zaten.
Aynen ablacım bencede oylarımız çalındı algısı yaratıp kendi kesimlerini kandırmaya çalışıyolar ve hala göremiyorlar gerçeği.. bu gerçek olsa hiç bukadar sakin kalırlarmıydı yalan dolan herşeyleri hazmedemediler kaybetmeyi işte.Böyle birşey olacak gizliden ses kaydı yollanacak hadi canım,adamlar tv'ye çıkıp avazları çıktığı kadar bağırırlardı.
Sırf çamur atmak için bunlar ruhlarını bile satarlar satılmışlarda zaten.
Aynen ablacım bencede oylarımız çalındı algısı yaratıp kendi kesimlerini kandırmaya çalışıyolar ve hala göremiyorlar gerçeği.. bu gerçek olsa hiç bukadar sakin kalırlarmıydı yalan dolan herşeyleri hazmedemediler kaybetmeyi işte.
Varsa da paralel çapraz şantaj montaj yapmıştır.
Ben işte buna anlam veremiyorum abla yaa neyini savunuyolar neyine inanıyolar bu adamın Allah demesine kıldığı namaza mı? Girmiyim bu konulara diyorumda tutamıyorum kendimi namazıda kendine Allah ı da karışmam ama dini siyasete neden alet edersin ki? Özhaseki resmen karşı tarafa oy verenleri allah çarpar diye uyarıyoNasılsa ikna ederiz diye düşünüyorlar,kendi yaptıklarını yıllardır görüyoruz.
Kaybetmeyi adamca kabullenemediler hala ,,
Damat aya 4 şeritli yol yapıyoruz desek inanacaklar var diye kendi seçmenlerini bile aşağıladı ama gene anlamadı akepe seçmeni.Ayni Gaziantepteki öküz olayı gibi.Ben işte buna anlam veremiyorum abla yaa neyini savunuyolar neyine inanıyolar bu adamın Allah demesine kıldığı namaza mı? Girmiyim bu konulara diyorumda tutamıyorum kendimi namazıda kendine Allah ı da karışmam ama dini siyasete neden alet edersin ki? Özhaseki resmen karşı tarafa oy verenleri allah çarpar diye uyarıyoçocuk kandırıyo gibi ve buna alkış tutuyolar.. bazen diyorum ki bunlara inananlara herşey müstehak.. bitane fabrikamız kalmadı.. soğan patates suriyeden getiriliyo samanı bile ithal ediyoruz.. ama adam köprü yapmış yol yapmış.. sanki oturdu kendi eliyle yaptı.. yaptıda cebinden mi yaptı bizimmi o köprüler yollar tüneller hepsi satıldı.. hem bizim ödediğimiz vergilerle yapıldı hemde hala geçiş ücreti ödemeye devam ediyoruz fiyatlar da dudak uçurtuyo.. onu yaptı bunu yaptı diyolar sanki cebinden yaptı hepsini.. aman içim şişti yine ablacım ya
Bir arkadasim istanbulu kaforler alamayacak ama icindekiler kafirlesecek diye bisey paylasmis ve ben cildirdim akp oy vermeyenlere kafir diyemezsin eger muslumana kafir diyenin kendi kafir olur boyle yaptiginiz icin bu duruma dustunuz fikri garkli olani yagtaladiniz din siyasete karismamali herkesin dini imani kendine tatli atismalar guzel ama bu sozler hic hos degil sanada yakistiramadim dedim
Ben işte buna anlam veremiyorum abla yaa neyini savunuyolar neyine inanıyolar bu adamın Allah demesine kıldığı namaza mı? Girmiyim bu konulara diyorumda tutamıyorum kendimi namazıda kendine Allah ı da karışmam ama dini siyasete neden alet edersin ki? Özhaseki resmen karşı tarafa oy verenleri allah çarpar diye uyarıyoçocuk kandırıyo gibi ve buna alkış tutuyolar.. bazen diyorum ki bunlara inananlara herşey müstehak.. bitane fabrikamız kalmadı.. soğan patates suriyeden getiriliyo samanı bile ithal ediyoruz.. ama adam köprü yapmış yol yapmış.. sanki oturdu kendi eliyle yaptı.. yaptıda cebinden mi yaptı bizimmi o köprüler yollar tüneller hepsi satıldı.. hem bizim ödediğimiz vergilerle yapıldı hemde hala geçiş ücreti ödemeye devam ediyoruz fiyatlar da dudak uçurtuyo.. onu yaptı bunu yaptı diyolar sanki cebinden yaptı hepsini.. aman içim şişti yine ablacım ya
Vayyy gökçek tebrik etmiş,neler oluyor
Damat aya 4 şeritli yol yapıyoruz desek inanacaklar var diye kendi seçmenlerini bile aşağıladı ama gene anlamadı akepe seçmeni.Ayni Gaziantepteki öküz olayı gibi.
Aynen yaa resmen kendilerine inananlarla dalga geçiyolar hala da inanmaya devam ediyolar müstehak bunlara herşey gerçekten.Damat aya 4 şeritli yol yapıyoruz desek inanacaklar var diye kendi seçmenlerini bile aşağıladı ama gene anlamadı akepe seçmeni.Ayni Gaziantepteki öküz olayı gibi.
A haberin işi gücü yalan zaten..