Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Gosterildigi gibi sahtekarlik olmasinda valla chp kazanmis ak parti su saatten sonra onemsiz bile. Resmen askida hersey.

Bütün yandaş medya taraf tutuyor. Yahut Chp'yi veya Akp'yi. Herkes olayları çekiştiriyor. Akp'liler sandık başındakiler saçma davrandı diyor,Chp'liler oylarımızı çalmaya çalışıyorlar diyor. E 2 taraf olduğu için böyle olması da gayet normal. Chp hile yapsaydı bu saate kadar çıkardı diye düşünüyorum,oy sayımı tamamen bitmiş,olaylar yatışmış,sizce Akp oyunu bırakır mıydı? Benim anlamadığım aradaki fark bu kadar az olduğu zamanda açıklanmayan %1.2 sandık olduğu zaman sayın Binali Yıldırım'ın kazandık demesi. Neye göre,kime göre? Nasıl tahmin edebilmiş bunu? Ben anlamadım. Cumhurbaşkanı dahil Ekrem İmamoğlu'nun kazandığını söyledi,aynı şekilde Mansur Yavaş'ın da. O yüzden şaibe olduğunu sanmıyorum,elbette yaşayıp göreceğiz. Ben çok sevindim İmamoğlu gibi birinin kazanmasına,Binali çok isteksiz görünüyordu.

Bir ekrem bey gibi biride keşke chp nin başına gecsede toptan rahat etsek. K.oglu beni hayattan soğutuyor

Bir ekrem bey gibi biride keşke chp nin başına gecsede toptan rahat etsek. K.oglu beni hayattan soğutuyor
Ahahaha bana daha samimi geliyor niyeyse.
En azından sayın Devlet Bahçeli gibi bir öyle bir böyle değil.
Adamın 8 yıl önce yemediği/yedirmediği laf kalmamış ama hala ittifak kurma peşinde. İşte çıkar böyle birşey demek ki. Bu arada dünya basınında büyük ilgi uyandırdı bizim seçim.İstatistiklere göre ilk kez Akp'nin seçim oy oranında düşme var yani gerilemeye başlamış.

Erken sevinmece bencede sacmaydi. Erdogan mecburen sonuclara bakarak imamoglu
Kazandi dedi. Adam bilmiyodu demek isin icinde is oldugunu. Inanmak istemiyorum ben hile olduguna cunku gercekten ne yapabilecekler gormek istiyorum..ama cok sey goruyorum nette. Buarada a habermis yandas medyaymis onlardan takip etmiyorum bile haberleri.
Binali adam yorgun bence.. koca partiyi 2-3 kisi idare etmeye calisiyolar kolay degil.ayrica egerbir hile varsada bu chp nin tek basina yapacagi sey degildir, ak parti icindede satilmislar vardir. Tabii bu benim
Senaryom okuduklarimdan sonra

Ben hile olduğuna inanmıyorum,eğer bir hile varsa bence Ak Parti yapmıştır. Çünkü erken sevinmesi bunu gösteriyor,bana öyle geldi. Ayrıca AA'nın neden saatlerce veri girişi yapmadığını da anlayamadım,insanı resmen şaibeye düşürüyorlar,milletin yskya olan güvenini kırıyorlar. Ekrem İmamoğlu en az 6-7 defa çıkıp açıklamada bulundu,yetkilelere göreve davet etti. Biz kazandık ıslak imzalara göre az bir oy farkıyla ben kazandım dedi ama kimse veri girişi yapmadı. Bence o an herkes ne olacağını ne diyeceğini düşünüyordu. sanmıyorum bir yerde satılmış olur 2 yerde olur ama her yerde mi olur? Ayrıca o sandık müşahitleri ne yapıyordu o ara merak ediyorum,imkansız gibi birşey hile olması Chp Akp kadar güçlü değil,medya Akp'nin elinde dolayısıyla hile olduğunu zannetmiyorum,biri tamam der ama hepsi mi tamam der müşahitlerin. İşin içinde başka bir iş var,ne yalan söyleyeyim daha seçim bitmeden pankart astırmaları,köprülere afiş astırmaları beni çok düşündürüyor.

Devlet beyi hiç karıştırmayalım, büyük hayal kırıklığı
K.oglu bana tam lidermiş izlenimi vermiyor. Tuttuğunu koparan biri değil. Mansur yavaş ve ekrem bey kendileri söke söke aldı. Izmır e kimi koysan alırdı zaten chp den. Ben daha kendinden emin birini görmek isterim ki imamoğlu kendini çok iyi ifade etti secimdeki oylarına sarıldı bırakmadı. O adanın kırmızıya dönmüş gözleri anlattı herşeyi.

Oyunlari ayaklarina mi dolandi diyorsun:) suanda herkesin kafada soru isareti. Neden ortalikta bu kadar cok aciklama yapan kisiler var. Yok su kadar oy var aslinda 1 oy yazilmis filan. Tekrar sayilsa nasil olacak? Tekrar sayilsa mesela yine imamoglu ciksa yine sorun degil.. ama sinek kucuk mide bulandiriyor

Kılıçdaroğlu biraz pasif.
Ama Ekrem İmamoğlunun ya da Muharrem İnce'nin parti başına geçmesini isterdim. Gerçi geçen seçimde İnce bile 2 kelime etmemişti seçimle ilgili ama Ekrem bey tuttu kopardı,hakkını yedirmedi adam geceden beri 10 defa basına çıkıp konuştu,helal olsun diyorum başka hiçbirşey demiyorum.

Evet aynen öyle diyorum.
Seçim bitmeden seçim kutlaması yapılırsa olacağı bu.
Aslında önce Yıldırım başlattı. Daha sayım tamamlanmadan ben kazandım dedi,afiş astırdı. E sonuçlarda İmamoğlu çıkınca milletin kafası karıştı. Bence bütün bu asparagas haberlerin,yalan iddiaların nedeni buradan çıktı. Erken sevinç nelere yol açtı.

Farkli bir bakis acisi, erken sevinilmesine bende anlam verememistim. Hatta dedim noluyo? Cok az bi fark vardi cunku, ya imamoglu gecse diye dusunuyordum. Oylede oldu. Bekleyip gorelim gulum

Farkli bir bakis acisi, erken sevinilmesine bende anlam verememistim. Hatta dedim noluyo? Cok az bi fark vardi cunku, ya imamoglu gecse diye dusunuyordum. Oylede oldu. Bekleyip gorelim gulum
Hayırlısı olsun vallahi ama kalbimden geçen tabiki İmamoğlu. Bizim semt pazarına gelmişti,annemle karşılaşmış adamın gözleri parlıyor diyordu Binali bu seçimde çok pasifti ama bakalım,ne olacak merakla bekliyorum.

Bu seçimin kaybedeni Binali bey, gül gibi adam makamından oldu
Yazık ettiler

O kadar icten soyledinki canim valla senin dedigin olur insallah :))

Bu seçimin kaybedeni Binali bey, gül gibi adam makamından oldu
Yazık ettiler
Evet makamını kaybetti.
Adamdan bir yandan nefret ediyorum,bir yandan sempati besliyorum. O dil çıkarışları "onu da ben yaptım" falan demesi çok sempatik ama adam çok yorgundu belliydi yani. Başkan olursanız ne yapacaksınız dendiğinde "önce 10 saat uyuyacağım" demişti. :) artık eski makamına da dönemez,dönme şansı yok yani,gerçi haklı adamda. Ordan alıp oraya ordan oraya koydular,adamda bunaldı. Aslında devlet bahçeli'ninde görevinden istifa etmesi gerekiyordu diye okudum,çünkü mhp'nin başkanı başka bir partiye oy veremez parti tüzüğüne aykırı diye biliyorum.

Önce imamoğlu ilan etti, tebrik beklerim dedi. Ama bu işin içinde cok başka bişey olabilir. Chp hileyle kazanmış gösterip, akplileri kışkırtacak, tekrar seçim yapılıp akpye verilecek. Bu kez chp tarafı kızdırılacak ve bir ayaklanma cıkartılacak diye konuşuluyor. Seçimden önce darbe iması yapanlar da olmuştu. Bir şey planlıyor bunlar demiştim. Sanırım bu. Ama İnşallah değildir

O kadar icten soyledinki canim valla senin dedigin olur insallah :))
İnşallah :)
Aslında parti olarak bakmasak olaya,devlet millet meselesi olarak baksak ne güzel olur dimi. A partisi B partisi o ona terörist diyor bu ona fetöcü diyorla geçiyor günümüz,ayrıştırılıyoruz. İnsanlar şunun bilincinde değil; yarın mevcut iktidar tasını tarağını toplar gider,A partisi kapanır,B partisi kapanır. Olan bize olur,onlar gitse de biz yine biz bize kalacağız,yine vatana sahip çıkması gerekenler bizleriz. Ama burada da görüyorum ki öyle insanlar var ki sanki parti değil takım tutuyorlar,sanırsın futbol maçındaymışız gibi davranıyorlar. Olan bize,gençlere,bizden sonraki nesillere oluyor farkında değiller.

Malesef yanlış biliyorsunuz.
Seçimi canlı takip ettiyseniz ya da instagrama girdiniz mi bilmiyorum ama Ekrem İmamoğlu şuan bilmem kaç oy öndeyiz dedi,Binali Yıldırım ise o sırada İnstagram hesabında kazandığını ilan etti,hatta İstanbul'da birçok yerde pankartlar asıldı,daha sonra Ekrem İmamoğlu "karşı taraf neden seviniyor anlamıyorum,ıslak imzalara göre şuan biz öndeyiz açılmayan sandıklar var" falan dedi.
Bence de başka bir iş var,olay çok başka yerlere gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…