Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Onlarda ak partinin bacaklarına dolanan gereksiz insanlar....itiraz sonuçları bitip kesinlesmeden saçma olmuş her nerelerdeyse

Cok guzel bir paylasim.Kim nereden ve neden paylasmis bilememem ama tam da olaylarin ozetidir bu.Maymun gozunu acti artik...

Neden sunu dusunemiyorlar artik insanlar memnun degil sizden ve oy vermiyor biz 17 senedir hicbirseyin yolunda gitmedigini gorup hala nasil oy alabiliyorlar diye sasirirken saygi duyun diyenler simdi chp kazaninca inanamiyor hile vardir su vardir bu vardir sonsuza kadar sizmi secileceksiniz herseyin sonu var

Düşünün 24 haziran secimindeki vaadleri hepsinin tam tersi oldu. Hoş her seçimde öyleydi ama halen aynı vaatler verildi ve neden gerçekleşmiyor diye sorulmadığı için aynen devam ettiler. Sanki bunca yıldır sanki ülkeyi ben yönetiyorum da benden kurtarcaklarmış gibi söylemler yapıldı ve buna da inananlar vardı. Kadının biriyle röportaj yapılıyor her şeyden şikayetçi oluyor. Oyu kime vereceksiniz diyorlsr,ben bu hükümete oy vermen oyum akepeye diyor. İste akepe secmeni.

Bahsettiğiniz kadın pazarda konuştuğu kadın değil mi?O kadının bahsettiği o ilçenin belediye başkanı,başka aday istiyor.Ben de izledim o konuşmayı.

Bahsettiğiniz kadın pazarda konuştuğu kadın değil mi?O kadının bahsettiği o ilçenin belediye başkanı,başka aday istiyor.Ben de izledim o konuşmayı.
Evet olabilir. Nerelidir bilmem. Cümlesinde hükümet var ama.

Su bir gercekki her alanda nezaket olmak zorunda.
İnce de gecen secimde nezaketini konusturdu,İmamoğlu da.
Sen devletin bası olarak insana saygı göstermezsen,insanlarda birbirine göstermiyor bu net.
Kendi adıma koca koca adamların,cıkıp kulhanbeyi gibi konusmasından iğreniyorm.
Dusununki cbnına hastalık derecesnde bağlı insanlar var bu ülkede.
Eevet sev cok guzel.
Ama senı örnek alıyor,rol modelisin onun.Özellikle eğitim seviyesi dusuk kesim birebir kopyalıyor,konusması bile aynı.
Evde karısına kızına o sekilde hitap ediyor.Bunu yapma.Koskoca cb olmussun.
Kız mıdır?Kadın mıdır?deme.

Gaziantepte bir kadın kendini yere atıyor,Fatma Sahin gecerken.Ustume bas gec diyor.
Bu normal mi simdi?Töbe hasa Allah mıdır?Hepi topu belediye baskanı yahu.
Senin oyunla gelmis oraya,belli bir kesimin artık uyanması ve sowu bırakması lazım.
Baska turlu cıkamayız biz bu dar boğazdan..

Hakkı yenmedi zaten.
Allaha şükür hala başkan kendisi :) Adam o kadar iyi niyetli ve samimi geliyor ki bana,seçim vaatlerini bir yana bırak inan ki adamın sadece esnafla konuşmasına,yaşlıları dinlemesine bile oy verebilirdim. Adam sabah 8'den itibaren çıkıp semt pazarlarını gezdi,esnafla konuştu,yaşlıların çocukların derdini dinledi. Çocuklarla yeaa bu çocuk oy kullanamaz demeden vakit geçirdi. Adam sırf bu çabası yüzünden başkan olmayı haketti,oldu da. Sayın Binali Bey'in hiçbirşey yaptığını düşünmüyorhm,mitinglerde bile isteksizdi kendisi,seçimden sonra uyumayı düşünüyorum diyen başkan adayı mı olur yahu.

E demek ki kendisi başlatmış bu işi.
Daha seçim bitmeden,sevinmeye başladı.
İmamoğlu verilerimize göre biz öndeyiz,açılmayan sandıklar var dedi.
Halk kuşkuya düştü. Haksız mıyım? Bir tarafta erkenden kutlamaa yapan Cumhur İttifakı diğer tarafta bunu yalanlayan Millet İttifakı adayı. Halk acaba hile mi var diye düşündü,daha sonra itirazlar başladı. Nedense bu olaylara kadar kimse müşahitlerin garip davrandığını ya da oyların çalındığını iddia etmemişti. Ne zaman İmamoğlu kazandı o zaman herkes itiraz etti. Küseceklerse oynamayalım ama nedir bu yani? Hem kaybedip hem itiraz ediyorlar.

Son seçimde (24 haziran) ülkenin refaha çıkacağına,ekonominin düzeleceğine dair vurguyapılmıştı.
9 ayda halk yarı yarıya fakirleşti,ilginç

Ekrem imamoğlu AA verileri durdurunca, yerlerinizi terk etmeyin dedi. Kazandığıma inanıyorum dedi. Yetkilileri göreve davet etti. Binali yıldırım teşekkür konuşmasını çoktan yapmıştı. O ise seçmeni hakkımızı yedirmemeye davet etti. Ak partililer sabah olunca mağdur oldular... Mızıkmaya başladılar

Mızıkcılık yapacaklarsa girmeyeceklerdi seçime. Sen kazandığında itiraz etme hakkı bile tanımıyorsun millete,başkası kazanınca hile,şaibe,yalan dolan mı oluyor. Hazımsızlık zor iş canım,gördüğünüz her akpartiliye bir soğuk soda ikram edin de hazımsızlıkları gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…