- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Onlarda ak partinin bacaklarına dolanan gereksiz insanlar....itiraz sonuçları bitip kesinlesmeden saçma olmuş her nerelerdeyseYine her yeri teşekkürler afişleriyle donatmışlar.
Ysk sonuçlarına göre İmamoğlu kazanmış gözüküyor daha itiraz sonuçlanmamış her yer kazandık afişleriyle dolu.
Şaibe her zaman olduğu gibi Akpde.
Emindi AKP demek ki sonuçtanOnlarda ak partinin bacaklarına dolanan gereksiz insanlar....itiraz sonuçları bitip kesinlesmeden saçma olmuş her nerelerdeyse
Cok guzel bir paylasim.Kim nereden ve neden paylasmis bilememem ama tam da olaylarin ozetidir bu.Maymun gozunu acti artik...Eki Görüntüle 2253302 simdi cezaevinde olanların suçlu suçsuz olduklarını bir kenara bırakarak ki çok masum yandığında hem fikiriz........bu resmi paylaşan kadının oglu yurtdışında ve darbeden beri
gelemiyor bu seçim yerel seçimse ve buyutulmememesi gerekse bunu paylaşmanın anlamı nedir? He birde sandıklara yansıyan hep 1 oy mevzuuuu.....
Ekrem İmamoğlu demiştir diye düşünüp,Ekrem İmamoğlu 30 saattir traş olamadım yazdım Googleye çıktı yazıKazen'in mesajdaki yazıyı merak eden ,anlamayan parmak kaldırsın,tek olmadığımı bileyim
Bulmaca gibi yazdınız yine ,çözdük ama ...Gördüğüm yazının tamamını paylaşmayacağım ama
Bir sürü hakaret edildi bir kez dahi özür dilenmedi.
Adını sanını bilmediğimiz bir adam çıktı ; 30 saattir hiç uyumadım, traş olamadım bu sebepten özür dilerim dedi...
Anlayan anlamıştır...
Bahsettiğiniz kadın pazarda konuştuğu kadın değil mi?O kadının bahsettiği o ilçenin belediye başkanı,başka aday istiyor.Ben de izledim o konuşmayı.Düşünün 24 haziran secimindeki vaadleri hepsinin tam tersi oldu. Hoş her seçimde öyleydi ama halen aynı vaatler verildi ve neden gerçekleşmiyor diye sorulmadığı için aynen devam ettiler. Sanki bunca yıldır sanki ülkeyi ben yönetiyorum da benden kurtarcaklarmış gibi söylemler yapıldı ve buna da inananlar vardı. Kadının biriyle röportaj yapılıyor her şeyden şikayetçi oluyor. Oyu kime vereceksiniz diyorlsr,ben bu hükümete oy vermen oyum akepeye diyor. İste akepe secmeni.
Evet olabilir. Nerelidir bilmem. Cümlesinde hükümet var ama.Bahsettiğiniz kadın pazarda konuştuğu kadın değil mi?O kadının bahsettiği o ilçenin belediye başkanı,başka aday istiyor.Ben de izledim o konuşmayı.
Su bir gercekki her alanda nezaket olmak zorunda.Gördüğüm yazının tamamını paylaşmayacağım ama
Bir sürü hakaret edildi bir kez dahi özür dilenmedi.
Adını sanını bilmediğimiz bir adam çıktı ; 30 saattir hiç uyumadım, traş olamadım bu sebepten özür dilerim dedi...
Anlayan anlamıştır...
Hakkı yenmedi zaten.Ohhh hele şükür benim gibi düşünen birini görmek güzel. Eğer bir şaibe varsa bunu akepe yapmıştır. Seçimin sonucuna göre kullanmak için. 24 haziran seçimlerini biliyoruz. 2.5 milyon mühürsüz zarfları. onlar sayesinde kazandılar.
Ekrem İmamoğluna bayıldım. Ne kadar naif ne kadar zarif bir adam,üstelik tuttuğunu koparan biri. Yüzde yüz eminim çok iyi işler basaracak. Insallah hakkını yemezker.
E demek ki kendisi başlatmış bu işi.Binali yıldırım 23:20 de yaptığı açıklama.
Yıldırım, "Bu saat itibarıyla İstanbul seçim sayıları, gayri resmi sonuçları 31 bin 124 sandıkta tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul'da seçimi kazandık." dedi.
İstanbul halkına verdiği yetki için teşekkür eden Yıldırım, "İstanbullulardan, İstanbul'a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah İstanbul'u 15 milyonun mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz. Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.
Binali Yıldırım, bu süreçte yoğun bir çalışma ortaya koyan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve tüm teşkilat ile Cumhur İttifakı'nın diğer kanadı olan MHP İl Başkanına ve teşkilatına teşekkür etti.
Yıldırım, "Sonuçlar İstanbul'umuz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler İstanbul." diyerek, sözlerini tamamladı.
Son seçimde (24 haziran) ülkenin refaha çıkacağına,ekonominin düzeleceğine dair vurguyapılmıştı.Düşünün 24 haziran secimindeki vaadleri hepsinin tam tersi oldu. Hoş her seçimde öyleydi ama halen aynı vaatler verildi ve neden gerçekleşmiyor diye sorulmadığı için aynen devam ettiler. Sanki bunca yıldır sanki ülkeyi ben yönetiyorum da benden kurtarcaklarmış gibi söylemler yapıldı ve buna da inananlar vardı. Kadının biriyle röportaj yapılıyor her şeyden şikayetçi oluyor. Oyu kime vereceksiniz diyorlsr,ben bu hükümete oy vermen oyum akepeye diyor. İste akepe secmeni.
Ekrem imamoğlu AA verileri durdurunca, yerlerinizi terk etmeyin dedi. Kazandığıma inanıyorum dedi. Yetkilileri göreve davet etti. Binali yıldırım teşekkür konuşmasını çoktan yapmıştı. O ise seçmeni hakkımızı yedirmemeye davet etti. Ak partililer sabah olunca mağdur oldular... Mızıkmaya başladılarE demek ki kendisi başlatmış bu işi.
Daha seçim bitmeden,sevinmeye başladı.
İmamoğlu verilerimize göre biz öndeyiz,açılmayan sandıklar var dedi.
Halk kuşkuya düştü. Haksız mıyım? Bir tarafta erkenden kutlamaa yapan Cumhur İttifakı diğer tarafta bunu yalanlayan Millet İttifakı adayı. Halk acaba hile mi var diye düşündü,daha sonra itirazlar başladı. Nedense bu olaylara kadar kimse müşahitlerin garip davrandığını ya da oyların çalındığını iddia etmemişti. Ne zaman İmamoğlu kazandı o zaman herkes itiraz etti. Küseceklerse oynamayalım ama nedir bu yani? Hem kaybedip hem itiraz ediyorlar.
Mızıkcılık yapacaklarsa girmeyeceklerdi seçime. Sen kazandığında itiraz etme hakkı bile tanımıyorsun millete,başkası kazanınca hile,şaibe,yalan dolan mı oluyor. Hazımsızlık zor iş canım,gördüğünüz her akpartiliye bir soğuk soda ikram edin de hazımsızlıkları gitsin.Ekrem imamoğlu AA verileri durdurunca, yerlerinizi terk etmeyin dedi. Kazandığıma inanıyorum dedi. Yetkilileri göreve davet etti. Binali yıldırım teşekkür konuşmasını çoktan yapmıştı. O ise seçmeni hakkımızı yedirmemeye davet etti. Ak partililer sabah olunca mağdur oldular... Mızıkmaya başladılar
Allahın adaletine güvenin buna nasıl sevindim varyaEki Görüntüle 2253298 Tebriklet Zekiye hanım