Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Geçen aklıma geldin nerede bu maziken diyordum şimdi farkettim :)
En son bebelere isim konusunda konuşmuştuk
İkizlerdi dimi yanlışmı hatırlıyorum yoksa :)
Kaç aylık oldular ?
Uzun zaman giremedim gece gunduz karisinca ancak toparladim.kendimi:))
Yok tek benim erkek:) 12 sinde 18 aylik olucak insallah

Ay hepinizi çok seviyorum ya:)Herşeye bütün tartışmalara rağmen burası bir aile
Aynen vallah bugün o kadar taslanmma rağmen sonuçta hizmetten hepimiz yararlanacağız neyin kavgası bu . hani bir mhp li olrak birazda erdoğan sevdiğime rağmen gene de ihtiraz edilmesin adam hakkiyla aldı. Biz şunu düşünemiyoruz gençlerde oy kullanıyor 18 yaşında bir genç kime vereceğini biliyor sağ solu bilmeden

Uzun zaman giremedim gece gunduz karisinca ancak toparladim.kendimi:))
Yok tek benim erkek:) 12 sinde 18 aylik olucak insallah
Gece gündüz bendede aynı durumda
Neredeyse aynılar benim tosbada 6 sında 18 aylık oluyor
Konu dışı burda yasakmıydı ya :)
Uçacaksam böyle uçayım :)
Toparladıysan ne ala
Ben şuan salla emzir oku modundayım

Kilictaroglu zaten ankarayi alcaz istanbulu alcaz filan dediginde, aferin be demistik bu adama bi guven gelmis Meger isler baskaymis Onuda eline yuzune bulastirdi

Ayy her seçim aynı terane.
Allah aşkına Chp olarak kendi oylarımıza zof sahip çıkıyoruz
Bir de Ak Parti'ninkileri mi çalacağız,hiç yani.
Yenilgiyi hazmedemiyorlar,3 büyük il chpye gittiği için ne yapacaklarını şaşırdılar.
VURUR YÜZE İFADESİ BAHAR GELECEK DEMİŞTİK BİTANESİ :)

Canım sen inanıyor musun ysk aa hepsi hükümlerin ağzına bakarken böyle birşey olabileceğine?
Valla inaniyorum ben ya tum medya calkalaniyor. Bir cok vatandasin beyani var, sandik basindakilerin acaip tavirlari vardi yazanlar var. Mesela adamin birinden zarfini almislar, zarfin agzini kapatmasanda olur demisler filan.

Kilictaroglu zaten ankarayi alcaz istanbulu alcaz filan dediginde, aferin be demistik bu adama bi guven gelmis Meger isler baskaymis Onuda eline yuzune bulastirdi
Resmi bir açıklama var mı YSK'dan? Parti il başkanlarını demiyorum bakın YSK'dan ya da YSK başkanından. En son sabah ekrem imamoğlu tutuklandı demişlerdi,adam çıkıp bülbül gibi şakıdı

Şuan seni kınıyorum kınadım
2014 te ki akşam yavaş kazandı, sabah kalkınca akp ye döndü olay o nasildi onu yorumla
Ayy secimden midem bulandı

Resmi bir açıklama var mı YSK'dan? Parti il başkanlarını demiyorum bakın YSK'dan ya da YSK başkanından. En son sabah ekrem imamoğlu tutuklandı demişlerdi,adam çıkıp bülbül gibi şakıdı
Ben oyle birsey duymadim okumadim. Itiraz etme hakkini kullanacaklar bildigim. Ki bu kadar olay varken kullansinlar zaten bencede.

Valla hazmedememe degil, oyle olsa sabah chp kazandigini duyunca yan cizmeye baslardik..ben sevindim bile farkli birsey olacagina... bekleyip gorecegiz

Şuan seni kınıyorum kınadım
2014 te ki akşam yavaş kazandı, sabah kalkınca akp ye döndü olay o nasildi onu yorumla
Ayy secimden midem bulandı
2014 u hatirlamiyorum bile inan. Biz senle niye burda yazisiyozki:))

Valla inaniyorum ben ya tum medya calkalaniyor. Bir cok vatandasin beyani var, sandik basindakilerin acaip tavirlari vardi yazanlar var. Mesela adamin birinden zarfini almislar, zarfin agzini kapatmasanda olur demisler filan.
Yavrum zaten hepsi yandaş medya değil mi? Mansur yavaşa atılan iftira her kanalda saatlerce yayınlanıp, mansur yavaşın açıklamasını hangi kanal verdi?
Yazıktır günahtır kul hakkı var. Çok çok eminim şuan yine seçim olsa daha daha fazla oyla 2 ilde de chp çıkar.
Bu seçim turkiyenin iradesine set çekilmek isteniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…