Gordugumuz goruntuler nedir soruyorum o zaman?
Kaymakama sorun.Gordugumuz goruntuler nedir soruyorum o zaman?
Kaymakami buraya aktaran sensinKaymakama sorun.
Allahtan içermiyorGeçersiz oy muhabbetinin abartıldığını düşünüyorum.
Dürüst olmak gerekirse tabi ki istisnalar vardır ama oy kullanmayı beceremeyen profilin çoğunlukla hangi partiyi savunduğunu bulmak çok zor değil. İl/ilçe/eğitim vs gibi kıstaslara bakmak yeterli.
Bu arada kocam da muhtara oy vermeyi unutmuşmuhtarı kime verdin diyorum, ne muhtarı diyor adam bir de benden önce girip benden sonra çıktı, origamiye mi yöneldin, oturdun düşündün mü naptın diyorum cevap yok. yani olabilir, yukarıda yazdıklarım cidden gömme içermiyor.
chpli yobazlarda varVe şok ak parti ideolojik bakarsa yobaz chpli bakarsa mükemmel insan....rantci degil yobazim... hani ak partilileein size ayyas vs.dediginden yakınıyorsunuz ya bu dili burdan kac kisiden duydunuz yani size ayyas dendiğini bu siteden bahsediyorum ha....ama sizin ikinizden biri bize yobaz diyor
Simdi madur oldukOste bubsefer
Üzüm üzüme baka baka
Üzüm üzüme baka baka[/QUOTE Mağdurluk maskesiyle çamura yatmaca! Soğuk soda verelim .
Denk geldiniz mi dedim iddia etmedim....ha diyen olmuştur oda ayıp etmis o ayrı konu....chpli yobazlarda var
bu konuda asla taraf olmam
ama ben akp li aydına pek rastlamadım
akp olarak aydınları ihraç ettiniz kusura bakmayın
bu sitede chp liye ayyaş yaftası konulduğunu iddaa ettiniz
ben chpli de delim akpli de değilim hiçbir taraflı değilim
ülke menfaiti için bugün chp diyorum sadece
Allahtan içermiyor
Demek çamura yatıyorsun, kabullenemiyorsun. :)))Üzüm üzüme baka baka
Onların yanlış olup duzeltilenler olduğu ysknin sitesinde öyle olmadığı gösterildi işte. Bu kadar şeyden sonra yanlış olmuş aslında biz kazanmisiz deseler kaç kişinin içi rahat edecek bilmiyorum. Kaç yatırımcı gelecek ya da kaçı gidecek bilmiyorum. Şimdi haberlerde gördüm Ankara'da da bu şekil açıklama yapılmış. Haber sitesi ne kadar doğru bilmiyorum ben okudum. Şu olanlar hiç mantıklı değil. İnsanlar hala seçim kuruluna gidiyor. Bazıları kapıda bekliyor.Simdi madur oldukSiz yillardir acitasyon yapiyodunuz ya Oylarimiz calunduuuu diye Hay Allahim yaa.. gercekten hakkiyla kazandi sanmistim bende.. yinede hakkiyla kazandiysa gene helal olsun derim. Ama hile hurdayla 231 oy yerine 1 oy yazildiysa zehri zikkim olsun denir bunlara ancak
BilemiyorumValla içermiyor. Muhtemelen yanlış oy kullananlar ananem, dedem falandır. Ben güvenmiyorum onlara bu konuda. Yapamazlar çünkü cidden. Bağcılarda da oturuyorlar. Ben komşu ilçedeyim, Bağcıları gerçekten iyi bilirim. Okuma yazması olmayan ananem ve gözleri neredeyse hiç görmeyen dedem nasıl ak partili aklın hayalin durur. E durum böyle olunca gerçekten absürd gelmiyor.
Süleyman soylu diyorsa doğru. Kaymakam diyorsa yanlış mı? Adam yalanlamış. Bana sormayın lütfen.Kaymakami buraya aktaran sensin
Usulsuzluk yapildiysa yeniden sayilsin bakalim. Suleyman soylu sandiklarda hile yapildigini bizzat kendisi paylasti