Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kaymakami buraya aktaran sensin😂

Usulsuzluk yapildiysa yeniden sayilsin bakalim. Suleyman soylu sandiklarda hile yapildigini bizzat kendisi paylasti

Bu üsülsüzlükler gecen yillarda, hemde deliller ile ortaya cikarildiginda, akp tayfasi "hep ayni terane, oy moy calmayiz, niye yenildiginizi kabul etmiyorsunuz" diyordu. Saat aksam 10larda balkon konusmalari oluyordu, oylar bir saat icinde %50 sayilmis oydan, %70-80 sayilmis oylara gidiyordu.

Tabi o zaman sorun yoktu. Akp kazaniyordu.

Eh peki simdi niye farkli olsun? Adalet sadece akp yenildigindemi gerekiyor?

Ki ortada sorun var ise 2 gündür %1 oylari sayilmamasidir, verilerin durmasidir. Yildirim'in daha henüz sonucu belli degilken utanmadan! ben kazandim demesidir, boy boy istanbulda tesekkür pankarti asmasidir.

Sonra gelmis Imamoglunu savunanlar ile alay edip, üstüne seviyeden bahs ediyorsunuz.

Bu kadar cirkeflik, iki yüzlülügü hayatimda görmedim. Insan utanir be.

Onların yanlış olup duzeltilenler olduğu ysknin sitesinde öyle olmadığı gösterildi işte. Bu kadar şeyden sonra yanlış olmuş aslında biz kazanmisiz deseler kaç kişinin içi rahat edecek bilmiyorum. Kaç yatırımcı gelecek ya da kaçı gidecek bilmiyorum. Şimdi haberlerde gördüm Ankara'da da bu şekil açıklama yapılmış. Haber sitesi ne kadar doğru bilmiyorum ben okudum. Şu olanlar hiç mantıklı değil. İnsanlar hala seçim kuruluna gidiyor. Bazıları kapıda bekliyor.

Sabahta yazdim.. insanlari bu kadar bekletmek saygisizlik sonuc ne olursa olsun..ama gercekten gormuyor musunuz paylasilanlari? Yani eger hileyle aldiysa chp iciniz rahat edecek mi? Ben diyorum yine gercekten hakkiyla almasini takdir etmistim.. ama isin rengi gercekten degisti.. bukemedigin eli opmesini bilmeli insan, iki taraf icinde gecerli.. tekrar sayilsa cozum olur mu buna bile inanmiyorum su saatten sonra.. secimin yeniden yapilma gibi bir durumuda yok

Bilemiyorum
Şimdi kullanan çıkar ama yazayım :)
Benim babanemde chp ye oy vermiş(oklara bastım diyor)
Neden ona verdin diyorum
Dedene kızdım diyor(dedem mhp li)
Neden?
Alışveriş yap demiş dedemde oda yeni yaptım konuya komşuyamı dağıtıyorsun diye götürmemiş :KK70:
Beni götürmezse bende iyi yaptım işte diyor
Yaşlılar bi alem
Herşeyi yapabilirler :)

İttifak oluşturamamışlar desene :KK70:

Bu üsülsüzlükler gecen yillarda, hemde deliller ile ortaya cikarildiginda, akp tayfasi "hep ayni terane, oy moy calmayiz, niye yenildiginizi kabul etmiyorsunuz" diyordu. Saat aksam 10larda balkon konusmalari oluyordu, oylar bir saat icinde %50 sayilmis oydan, %70-80 sayilmis oylara gidiyordu.

Tabi o zaman sorun yoktu. Akp kazaniyordu.

Eh peki simdi niye farkli olsun? Adalet sadece akp yenildigindemi gerekiyor?

Ki ortada sorun var ise 2 gündür %1 oylari sayilmamasidir, verilerin durmasidir. Yildirim'in daha henüz sonucu belli degilken utanmadan! ben kazandim demesidir, boy boy istanbulda tesekkür pankarti asmasidir.

Sonra gelmis Imamoglunu savunanlar ile alay edip, üstüne seviyeden bahs ediyorsunuz.

Bu kadar cirkeflik, iki yüzlülügü hayatimda görmedim. Insan utanir be.
Gene mi sen:)

Iki tarafta kazandigini ilan etti ve erkenden sevinmek dogru degildi bu dogru...benim takildigim sey cok baska sen baska seyler gelip anlatiyorsun bana. Ha iki yuzluluk yapmayida sizlerden ogrenmisizdir:)

Sen paylastigin icin sana soruyorum
Sen demeyin öncelikle. Siz yazı paylaştınız. Konuyu araştırdım görüntüleri izledim. Bir şey anlamadım sabah oylar erken açılmış vs vs. Sonra gazeteler ve internet haber sitelerinde Numan beyin Tweet ile açıklamasını buldum.
Görüntülerden birşey anlaşılmıyor ki? Kim ne yapmış belli değil. Ben nerden bileyim görüntüler ne?

Sen demeyin öncelikle. Siz yazı paylaştınız. Konuyu araştırdım izledim. Bir şey anlamadım sabah oylar erken açılmış vs vs. Sonra gazeteler ve internet haber sitelerinde numan beyin Tweet ile açıklamasını buldum.
Görüntülerden birşey anlaşılmıyor ki? Kim ne yapmış belli değil. Ben nerden bileyim görüntüler ne?
Benim konusma tarzim bu isine gelirse:) ac internetten izle : anahtar kelimeler: oy calma chp

Sabahta yazdim.. insanlari bu kadar bekletmek saygisizlik sonuc ne olursa olsun..ama gercekten gormuyor musunuz paylasilanlari? Yani eger hileyle aldiysa chp iciniz rahat edecek mi? Ben diyorum yine gercekten hakkiyla almasini takdir etmistim.. ama isin rengi gercekten degisti.. bukemedigin eli opmesini bilmeli insan, iki taraf icinde gecerli.. tekrar sayilsa cozum olur mu buna bile inanmiyorum su saatten sonra.. sevimin yeniden yapilma gibi bir durumuda yok
Etrafta o kadar bilgi kirliliği var ki... Doğru olmayan tutanakları paylaşanlar, Yskda doğrusu yazdıği halde yanlısı paylaşanlar, secim yenileniyormus diyenler sonra özür dileyenler. Yazıp çizip kafa bulandıran çok.Ya da sayım bitmeden kazandık diyenler... Teşekkür pankartları asanlar. Onlarda da kafanız karıştı mı? Yani gidip oy vermeli sonra sonuçları izlemeli ve kazananı tebrik etmeliyiz. Kafamız rahat uyumaliyiz. Şu an ise belirsizlik...

Sabahta yazdim.. insanlari bu kadar bekletmek saygisizlik sonuc ne olursa olsun..ama gercekten gormuyor musunuz paylasilanlari? Yani eger hileyle aldiysa chp iciniz rahat edecek mi? Ben diyorum yine gercekten hakkiyla almasini takdir etmistim.. ama isin rengi gercekten degisti.. bukemedigin eli opmesini bilmeli insan, iki taraf icinde gecerli.. tekrar sayilsa cozum olur mu buna bile inanmiyorum su saatten sonra.. sevimin yeniden yapilma gibi bir durumuda yok
Sizin içiniz nasıl rahat etti önceki seçimlerde.
Şimdi sizin liderinizin şaibeli seçimin sonunda pat diye sonuç verildiği zaman yaptığı konuşmayı yazıyorum.
Sesinizi tayyipe ayarlayıp okursanız daha etkili olur.

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış yaa..

Bu neticeyi küçümsemeye gayret edenleer var.

Boşuna uğraşmayın!

Bo şu na uğraşmayın!

Atı alan üsküdara geçti haberiniz yok.

Gene mi sen:)

Iki tarafta kazandigini ilan etti ve erkenden sevinmek dogru degildi bu dogru...benim takildigim sey cok baska sen baska seyler gelip anlatiyorsun bana. Ha iki yuzluluk yapmayida sizlerden ogrenmisizdir:)

Hayir, Imamoglu süreci beklenmesi icin cagri yapiyordu. Ancak ysk önde oldugunu acikladiginda pesini birakmadi. Ayni zamanda kendi verilerinde önde oldugunu söylüyordu. Gidip basin aciklamasinda "ben kazandim" demedi. Gidip dev posterlerde tesekkürler bastirmadi gecenin bir köründe. Imamoglu pesini biraksa, binali yeni ibb olacakti, bu hak mi?

Takildigin sey nedir? Niye chp oy itiraz ederken takilmiyordun? Millet iradesi sadece akp kazandigindami sadece millet iradesi oluyor? Chp kazaninca hile hürda oluyor öyle mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190402-003402.jpg
    Screenshot_20190402-003402.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 57
Etrafta o kadar bilgi kirliliği var ki... Doğru olmayan tutanakları paylaşanlar, Yskda doğrusu yazdıği halde yanlısı paylaşanlar, secim yenileniyormus diyenler sonra özür dileyenler. Yazıp çizip kafa bulandıran çok.Ya da sayım bitmeden kazandık diyenler... Teşekkür pankartları asanlar. Onlarda da kafanız karıştı mı? Yani gidip oy vermeli sonra sonuçları izlemeli ve kazananı tebrik etmeliyiz. Kafamız rahat uyumaliyiz. Şu an ise belirsizlik...
Aynen oyle.. chp kazandi deyince yaninyuzde 50 sansi var sonucta.. insanlar farkli kan ariyor dedik. Kotu birsey demedik..ama dedigin gibi kafalar karisik.. hic dogru degil bu. Seninle bu konuda ayni kapiyi calisiyoruz. Cunku secim dedigin bu degil

Hayir, Imamoglu süreci beklenmesi icin cagri yapiyordu. Ancak ysk önde oldugunu acikladiginda pesini birakmadi. Ayni zamanda kendi verilerinde önde oldugunu söylüyordu. Gidip basin aciklamasinda "ben kazandim" demedi. Gidip dev posterlerde tesekkürler bastirmadi gecenin bir köründe. Imamoglu pesini biraksa, binali yeni ibb olacakti, bu hak mi?

Takildigin sey nedir? Niye chp oy itiraz ederken takilmiyordun? Millet iradesi sadece akp kazandigindami sadece millet iradesi oluyor? Chp kazaninca hile hürda oluyor öyle mi?
Cunku chp nin stratejisi bu.. adam yuzde 50 nin ustunde oy alinca bile .. aslinda biz kaybetmedik diyen bir genel baskani var chp nin..

Aynen oyle.. chp kazandi deyince yaninyuzde 50 sansi var sonucta.. insanlar farkli kan ariyor dedik. Kotu birsey demedik..ama dedigin gibi kafalar karisik.. hic dogru degil bu. Seninle bu konuda ayni kapiyi calisiyoruz. Cunku secim dedigin bu degil
Pek de çıkmıyoruz benim kafam karismadi.

Chp 17 senedir kendi oylarina sahip cikmaya calisiyor ne ara oy calacak yahu
Geçen aklıma geldin nerede bu maziken diyordum şimdi farkettim :)
En son bebelere isim konusunda konuşmuştuk
İkizlerdi dimi yanlışmı hatırlıyorum yoksa :)
Kaç aylık oldular ?

X