Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Geçersiz oy muhabbetinin abartıldığını düşünüyorum.
Dürüst olmak gerekirse tabi ki istisnalar vardır ama oy kullanmayı beceremeyen profilin çoğunlukla hangi partiyi savunduğunu bulmak çok zor değil. İl/ilçe/eğitim vs gibi kıstaslara bakmak yeterli.

Bu arada kocam da muhtara oy vermeyi unutmuş :KK70: muhtarı kime verdin diyorum, ne muhtarı diyor adam :KK70: bir de benden önce girip benden sonra çıktı, origamiye mi yöneldin, oturdun düşündün mü naptın diyorum cevap yok. yani olabilir, yukarıda yazdıklarım cidden gömme içermiyor.

Geçersiz oy muhabbetinin abartıldığını düşünüyorum.
Dürüst olmak gerekirse tabi ki istisnalar vardır ama oy kullanmayı beceremeyen profilin çoğunlukla hangi partiyi savunduğunu bulmak çok zor değil. İl/ilçe/eğitim vs gibi kıstaslara bakmak yeterli.

Bu arada kocam da muhtara oy vermeyi unutmuş :KK70: muhtarı kime verdin diyorum, ne muhtarı diyor adam :KK70: bir de benden önce girip benden sonra çıktı, origamiye mi yöneldin, oturdun düşündün mü naptın diyorum cevap yok. yani olabilir, yukarıda yazdıklarım cidden gömme içermiyor.
Allahtan içermiyor:KK53:

Yalnız
O videoyu dün müstesna paylaşmıştı ilk. sanki ceken chpli gibi o zaman tüm chplilere gore gerçekti.....buarada isler iyice.corba oldu😂

Arkadaşlar bu gözler ne seçimler gördü. Seri oy basanlar mı? Aynı kişinin bir sürü oy kullanması mı? Bir eve kayıtlı 60 kişinin çıkması mı? Bir sürü akp basılı oy çuvalları mı?

Hangisinde bağırdınız böyle? Hakkı olan kazansın sayılsın mı dediniz? Nasıl bir ikiyüzlülüktür bu! Millet iradesiii diye bağırıyodunuz sokaklarda. Siz seçim sonucunu açıklayamayan bir partinin mensubu olduğunuzu unutmayın öncelikle. Diğer seçimlerdeki şaibeli durum bangır bangır dombra çalmanıza engel değildi. Ne seviyesi ne araştırması neyden bahsediyosunuz. Utanır insan önceki yaptıklarından. Ama biliyoruz kitleyi. Sınır kapısından davulla zurnayla terörist karşılayan siz değilmişsiniz, fetoya gel memeleket seni özledi diye meydanlardan bağıran siz değilmişsiniz gibi chp terörist diyorsunuz. Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen, şehitlere 3 5 kelle diyen sizsiniz. Sonra atanın kemikleri sızladı chp hdp ortaklığından diyen siz. Ya siz kim ata kim. 2 ayyaş diyodu tayyip. Atanın adını ağzınıza alırken 2 kere düşünün ya.
Valla siz beni çıldırttınız artık. Kimse size bişey demedikçe kazansalar da kaybetseler de muhabbeti çeviriyosunuz. Hep bana hep bana olmadı işte. Ekrem imamoğlu bu ıslak imzalı tutanakların çoğunu elinde tutmasaydı, tv çıkıp baskı kurmasaydı saat 11de sokaklarda sevinç çığlıkları atıp millet iradesi diye bağıracaktınız. Siz ve partiniz masum olsa, sizin adayınızın bağımsız olması gereken adalet ve iç işleri bakanıyla ne işi olabilir gece vakti??

Chp oylara tüm teşkilatıyla sahip çıkınca kim ak kim kara çıktı meydana.

Tatavaya gerek yok. MİLLET İRADESİ!

Ve şok ak parti ideolojik bakarsa yobaz chpli bakarsa mükemmel insan....rantci degil yobazim... hani ak partilileein size ayyas vs.dediginden yakınıyorsunuz ya bu dili burdan kac kisiden duydunuz yani size ayyas dendiğini bu siteden bahsediyorum ha....ama sizin ikinizden biri bize yobaz diyor
chpli yobazlarda var
bu konuda asla taraf olmam
ama ben akp li aydına pek rastlamadım
akp olarak aydınları ihraç ettiniz kusura bakmayın
bu sitede chp liye ayyaş yaftası konulduğunu iddaa ettiniz
ben chpli de değilim akpli de değilim hiçbir taraflı değilim
ülke menfaiti için bugün chp diyorum sadece

Oste bubsefer

Üzüm üzüme baka baka😂
Simdi madur olduk😂Siz yillardir acitasyon yapiyodunuz ya😂Oylarimiz calunduuuu diye😂 Hay Allahim yaa.. gercekten hakkiyla kazandi sanmistim bende.. yinede hakkiyla kazandiysa gene helal olsun derim. Ama hile hurdayla 231 oy yerine 1 oy yazildiysa zehri zikkim olsun denir bunlara ancak

chpli yobazlarda var
bu konuda asla taraf olmam
ama ben akp li aydına pek rastlamadım
akp olarak aydınları ihraç ettiniz kusura bakmayın
bu sitede chp liye ayyaş yaftası konulduğunu iddaa ettiniz
ben chpli de delim akpli de değilim hiçbir taraflı değilim
ülke menfaiti için bugün chp diyorum sadece
Denk geldiniz mi dedim iddia etmedim....ha diyen olmuştur oda ayıp etmis o ayrı konu....

Allahtan içermiyor:KK53:

Valla içermiyor. Muhtemelen yanlış oy kullananlar ananem, dedem falandır. Ben güvenmiyorum onlara bu konuda. Yapamazlar çünkü cidden. Bağcılarda da oturuyorlar. Ben komşu ilçedeyim, Bağcıları gerçekten iyi bilirim. Okuma yazması olmayan ananem ve gözleri neredeyse hiç görmeyen dedem nasıl ak partili aklın hayalin durur. E durum böyle olunca gerçekten absürd gelmiyor.

Üzüm üzüme baka baka😂
Demek çamura yatıyorsun, kabullenemiyorsun. :)))
Mesajımı üstüne alındığına göre ahahhahahaha
[/QUOTE]
Kabulleniyomuyum.kabullenmiyomuyim.anlamadim.....bi arkadasiniz ironinin tanimini yapcakti ne oldu o.is

Biri Benleaben ile alinti bzouklugumuzu duzeltsin nolur....bu arada bugün ne cok anlamadım chp arkadaslar.sizi hep.oldugu gibi😂

Simdi madur olduk😂Siz yillardir acitasyon yapiyodunuz ya😂Oylarimiz calunduuuu diye😂 Hay Allahim yaa.. gercekten hakkiyla kazandi sanmistim bende.. yinede hakkiyla kazandiysa gene helal olsun derim. Ama hile hurdayla 231 oy yerine 1 oy yazildiysa zehri zikkim olsun denir bunlara ancak
Onların yanlış olup duzeltilenler olduğu ysknin sitesinde öyle olmadığı gösterildi işte. Bu kadar şeyden sonra yanlış olmuş aslında biz kazanmisiz deseler kaç kişinin içi rahat edecek bilmiyorum. Kaç yatırımcı gelecek ya da kaçı gidecek bilmiyorum. Şimdi haberlerde gördüm Ankara'da da bu şekil açıklama yapılmış. Haber sitesi ne kadar doğru bilmiyorum ben okudum. Şu olanlar hiç mantıklı değil. İnsanlar hala seçim kuruluna gidiyor. Bazıları kapıda bekliyor.

Valla içermiyor. Muhtemelen yanlış oy kullananlar ananem, dedem falandır. Ben güvenmiyorum onlara bu konuda. Yapamazlar çünkü cidden. Bağcılarda da oturuyorlar. Ben komşu ilçedeyim, Bağcıları gerçekten iyi bilirim. Okuma yazması olmayan ananem ve gözleri neredeyse hiç görmeyen dedem nasıl ak partili aklın hayalin durur. E durum böyle olunca gerçekten absürd gelmiyor.
Bilemiyorum
Şimdi kullanan çıkar ama yazayım :)
Benim babanemde chp ye oy vermiş(oklara bastım diyor)
Neden ona verdin diyorum
Dedene kızdım diyor(dedem mhp li)
Neden?
Alışveriş yap demiş dedemde oda yeni yaptım konuya komşuyamı dağıtıyorsun diye götürmemiş :KK70:
Beni götürmezse bende iyi yaptım işte diyor
Yaşlılar bi alem
Herşeyi yapabilirler :)

Kaymakami buraya aktaran sensin😂

Usulsuzluk yapildiysa yeniden sayilsin bakalim. Suleyman soylu sandiklarda hile yapildigini bizzat kendisi paylasti
Süleyman soylu diyorsa doğru. Kaymakam diyorsa yanlış mı? Adam yalanlamış. Bana sormayın lütfen.

X