Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Az once ıstanbul il baskani cikip gecersiz oylar gecerli sayilacak biz kazandik dedi.

Birincisi ne zamandir akp kaybetti diye gecersiz olup bu her parti temsilcisi tarafindan imza altina alinan oylar gecerli hale geliyor?
Ikincisi erdogan bile kabul etmisken bu il baskanlari kellesi gidecek sadrazam misali çırpınıyorlar yazık
Ucuncusu imamoglu kazandi kabul edin hazmedin su saatten sonra masa basi oyun sökmez gecin bu işleri

Bence o kadar koltuk sevdalisi ki sabahtan beri sesi cikmiyor .
Kesin belediye otobusunun koltuklarindan birine yapisti aglayarak
Baskanlik olmadi ama olsun otobus olur :KK70:

Adam gibi adamdır kendisi. Sırf chpli değil diye gömmeye çalışmanıza gerek yok :KK66:

Ali Mufit Gürtuna bubkara göre daha iyiydi ama hepsi yolsuzlukla yargılandı.
Ceza almadılar gerçi, vermeyenler de hızla kariyer basamaklarını çıktılar.

Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Gündoğan tarafından hazırlanan iddianamede, CHP eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bölük ile AKBİL projesini geliştirilen İTÜ Elektronik Fakültesi’nden Berk Üstündağ’ın, 1999 yılında, “BELBİM A.Ş.’nin AKBİL uygulamasında sisteme para giriş ve çıkışların yasal olmayan ve kontrol dışı mekanizmalarla ayarlandığı, AKBİL 24 kasalarında biriken paraların havuz hesabına aktarımının kişilerin inisiyatifine bırakıldığı” şeklinde ihbarlarda bulunmaları üzerine soruşturma açılmıştı. Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nun 2000 tarihinde hazırladığı suç raporunda “veri tabanında tüketim, yükleme ve harcama bilgileri silinerek, elde edilen kayıt dışı AKBİL hasılatlarının gelir kayıtlarına girmediği” tespit edilmişti. 2.5 trilyonluk yolsuzluk yapıldığı iddia edilen davada Recep Tayyip Erdoğan ve Ali Müfit Gürtuna hakkında, “görevi başında zimmetine para geçirmek veya mal edinmek” gerekçesiyle 14’er yıldan az olmamak üzere ağır hapis cezası talep ediliyordu

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/buyuksehirde-operasyon-39110891 göreve gelir gelmez Erdoğan'ın ekini değiştirdi. Bunlardandır biri de Binali Yıldırım. Sorun neydi; evrakta sahtecilik, yolsuzluk!
Evet bunlari ben de hatirliyorum. Mesajimi eksik yazmisim sonradan duzelttim. Herkes saniyor ki 90larda istanbulu chp yonetti. Yok oyle bir sey. Arayip baksinlar kimmis belediye baskanlari. Hangi partiymis. O donemin refah partisi,fazilet partisi bugun buyuk cogunlukla ak parti cekirdegini olusturuyor zaten.

Kıbrıs barış harekatı yıllarında da meşhur kuyruklarımız vardı az girmedim o kuyruğa,sorsan neden diye bilmezler..
Bilmezler hanimablam. Ulke 54 yilina kadar osmanlinin borcunu odemis,dunya genelinde 2.dunya savasinin getirdigi yokluk var, hala diyorlar ki vay ben ekmegi kuyrukla aldim. Turk siyasi tarihini adam gibi kaynaklardan okuyan yok. Simdi bolluk bereket var saniyorlar.

Bilmezler hanimablam. Ulke 54 yilina kadar osmanlinin borcunu odemis,dunya genelinde 2.dunya savasinin getirdigi yokluk var, hala diyorlar ki vay ben ekmegi kuyrukla aldim. Turk siyasi tarihini adam gibi kaynaklardan okuyan yok. Simdi bolluk bereket var saniyorlar.
Bide bu kuyruklardan bahsedenlerin çoğu o tarihte daha doğmamış olanlar 😂

Rahmetli babam anlatırdı bize,2.dünya savaşı sırasında gaz lambasında ders çalışırdık derdi.
Ekmek bile karneyle alınırmış o yıllarda..
Ambargo diyoruz gene tık yok maalesef.

Az once ıstanbul il baskani cikip gecersiz oylar gecerli sayilacak biz kazandik dedi.

Birincisi ne zamandir akp kaybetti diye gecersiz olup bu her parti temsilcisi tarafindan imza altina alinan oylar gecerli hale geliyor?
Ikincisi erdogan bile kabul etmisken bu il baskanlari kellesi gidecek sadrazam misali çırpınıyorlar yazık
Ucuncusu imamoglu kazandi kabul edin hazmedin su saatten sonra masa basi oyun sökmez gecin bu işleri
Sindirecekler olmadı soda ısmarlar Başkan:KK66:

Bide bu kuyruklardan bahsedenlerin çoğu o tarihte daha doğmamış olanlar 😂
Hadi bahsetsinler ona raziyim. Yeter ki sebebini bilsinler. 50lerde Turkiye ve dunya nasildi onu bir okusalar. Tarihi okumanin ve anlamanin yolu her olayi o zamanin cercevesinde degerlendirmekten geciyor. Gelmisiz milenyumun sonuna su anki kafa ve imkanlarla 50leri degerlendiriyoruz sacma yani

X