- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Doğuya bak, şirnak gibi yerlerde hdp yerine akp kazandi. Hdp secmeni akp'ye oy verirken cici, chp'ye oy verirken teroristmi oluyor?
Bu seçimde kil payi Yildirim kazansa, o zaman dermiydin, hdp ile ittifak kurdular diye kazandi??
Kaldi ki bunlar seçmenin yaptiklari. Parti bunun sorumlusu değil ki. Resmi olarak ittifak varmi hdp ile chp arasinda? Yok
Ah ama akp ile mhp arasinda var. Hani Erdoğan diyordu Bahçeliye "sen aile ne demektir bilmezsin, ailen yok cünkü" ve Bahçelide ayni sekilde Erdogani sövüyordu.
Oy icin olur böyle seyler iste. Megri megri bile denilir..