- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
SagolasinTesekkur ederiz ,gecmis olsun size de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SagolasinTesekkur ederiz ,gecmis olsun size de
Geçmiş olsunAblam ic kanama gecirdim 10 gun oldu hala yatiyorum 6 ayi bulacakmis iyilesme surecim yine bin sukur
Sagol canim seninde bebegin hayirli olsunGeçmiş olsun
O kadar belirgin ki artik kisilerin taraflari,yuzune bakinca anlasiliyor kimden yana olduklari. Benim de anlasiliyordur,5 dakika konussam hic tanimadigim biriyle aninda anlar kime sempati duydugumu. Eskiden boyle degildi,kimin kim oldugu anlasilmiyordu. Simdi sınırlar cok belirgin. Usluplar cok benzer.Kişinin kendi terbiyesliği bu işte,demekki gündelikte konuşmaları böyleki rahatçana ağzını bozabiliyor.
Ablam ic kanama gecirdim 10 gun oldu hala yatiyorum 6 ayi bulacakmis iyilesme surecim yine bin sukur
Sagol canimGeçmiş olsun
Sagol canmGecmiş olsun hayırdır
Abla bende 6 senedir hormonlu spiral vardi ama dis gebelik olusmus bebek tupe yerlermis orada buyumeye baslamis.bende farketmedigim icin tupu parcalayip ic kanamaya cevirmis.karin agrisiyla acile gittim yarim saatte gozumu ameliyathanede actim.Zehirlenmeye baslamisim sezeryan gibi acik ameliyat yapmislar mideye kadar kanama yayilmis temizlemisler.tupum parcalandigi icin almislar sol tupu Gunlerce inledim.Cok zor gecti gunler ama suan en azinda ayaga kalkabiliyorumÇok geçmiş olsun birdenmi oldu böyle dikkat et kendine yat dinlen kendini toparla hemen.
Aynen öyle ama bu sanki diğerleri gibi değil daha akıllı birine benziyor çok yaşlıda değil ne diyelim değişiklik her zaman iyidir.
Tebrik falan etmiyorum, hiç öyle bir zorunluluğum da yok.. ha bunun yanında "koydok mooo" da demiyorum tabi :) Yalnız arıza bendeymiş arkadaş, siyaset ve oy diyeti yapınca hem istediğim başkan hem de istediğim muhtarı kazandık, kendimi de tebrik ediyorum arada
O kadar belirgin ki artik kisilerin taraflari,yuzune bakinca anlasiliyor kimden yana olduklari. Benim de anlasiliyordur,5 dakika konussam hic tanimadigim biriyle aninda anlar kime sempati duydugumu. Eskiden boyle degildi,kimin kim oldugu anlasilmiyordu. Simdi sınırlar cok belirgin. Usluplar cok benzer.
Bursada yasiyorum,ilce belediyesi ile buyuksehir belediyesi kazananlari farkli partiler. İki kutlamayi da gordum,ikisindeki seviye de belliydi. Bayraklar olmasaydi da anlardin hangisinin hangisi oldugunu. Ayni sekilde 24 haziran secimleri sonrasinda da İstanbuldaydim, Acibademde kazandik kutlamasi yapanlar o kadar belliydi ki oraya “getirilmisler”. Acibadem halki birbirine “gecmis olsun,cok uzgunuz” derken,karsi kaldirimda bir grup degisik insan var,ellerinde parti bayragiyla hurraaaaa seklinde egleniyorlar. Sen bendensin,ben sendenim olayi sevmem ,insan ayristirmaya karsiyim,ama humanizm kasamiyorum artik. Her yerde kendini belli eden gruplari gordukce kimin kazandiginin onemi kalmiyor,cunku hizla cogalan bir grup var. Goruyorum.
Sagol canm
Abla bende 6 senedir hormonlu spiral vardi ama dis gebelik olusmus bebek tupe yerlermis orada buyumeye baslamis.bende farketmedigim icin tupu parcalayip ic kanamaya cevirmis.karin agrisiyla acile gittim yarim saatte gozumu ameliyathanede actim.Zehirlenmeye baslamisim sezeryan gibi acik ameliyat yapmislar mideye kadar kanama yayilmis temizlemisler.tupum parcalandigi icin almislar sol tupu Gunlerce inledim.Cok zor gecti gunler ama suan en azinda ayaga kalkabiliyorum
Tuttuğunu koparan birisi umarım herşey çok daha güzel olur,hepimiz huaur içinde yaşarız.
Diyettesin diye yoktun demekki
valla abla şu aralar siyaset topiği haddinden fazla geriyordu beni.. bende bir ara vereyim dedim iyi ki de demişim Ekrem babayla kendimize geldik :)
Oyle abla cok buyuk sinav ama hastanedekileri gordukce yine bin sukur diyorum.Allahim herkese sifasini versin.hic dinlenmedigim kadar dinleniyorum bunye aliskin degil ama mecburiyet olunca carem kalmiyorOfff neler yaşamışsın öyle sen,dış gebelik nelere mal olmuş öyle.
Kolay değil elbette yaşadıkların.
Bunada şükür diyeceksin beterin beteri var denir ya,kendine iyi bak bolca dinlen.
Çok sakindi varya genelde ateş düşüktü bu sefer:))
Eko'da diyorlar başkana :))
Oyle abla cok buyuk sinav ama hastanedekileri gordukce yine bin sukur diyorum.Allahim herkese sifasini versin.hic dinlenmedigim kadar dinleniyorum bunye aliskin degil ama mecburiyet olunca carem kalmiyor
çok yakıştı İstanbul'a çoook <3 hele bir de üstüne yüksek lisanlı ve piercingli bir muhtarımız olunca bana da bahar geldi
Aynen hastanelerde neler var öyle,gördükçe şükretmek lazım.
Dinlen sende keyfini çıkar bunun.
Vayyyy muhtara bak sen yaş kaç muhtarın
40 lı yaşların başında on numara bir kadın muhtarımız var artık
Darkımm ilk defa bi konuda farklı düşündüğümüzü gördüm :)Ben tebrik etmezdim,bir kere hadi hayirli olsun dedim koyduk muuuaaaaa diyen olduydu,o gun son tebrigimdi iste
Demek ki kazanan tarafla alakali bir durum polemik cikip cikmamasi.