Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Yalnız hem öyle yazıyorlar hem de " CHP döneminde şöyleydi " diyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu, kırk yıldır kendileri yönetiyor ama yine kendileri kendilerinden şikayetçi:)

Evet chp donemi dedikleri hep 2.dunya savasi sonrasi donem. Osmanli borcu odedigimiz donem. Yani aradan 50 yildan fazlasi gecmis hala o donemi sanki yasamis gibi anlatiyorlar saka gibi insanlar.

Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk

Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıtapk harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun

Hem laf atiyorsunuz hem "ben polemik yaratmak istemiyorum" diyorsunuz.

Yahu bu ülkede cocuguna üniforma alamadi diye intihar eden bir baba var! Eskiden lise sinavlari ile köydeki cocuk bile iyi okula gitme sansi vardi. Lise sinavi birden kaldirildi, yerine birsey getirilmeden. Simdi herkes mecbur en yakin okula yollamayi, o okul imam hatip olsa dahi. Devlet okullarinda seviye yerlerde. Özel okullar 20bin liradan basliyor. Erdoganda torununu amerikan kolejine yolluyor :)

Ve ben üniversite sinavindaki hilelikleri, sorularin cevaplarini fetöcüleri verildigini konusmadim.
Her yil egitim sistemin degistiginden bahs etmedim.
ÖDTÜ gibi degerli üniversiteye laf atildigini konusmadim.

Her yerde üniversite acilmasi iyi birsey degil. Herkes üniversite mezun oluyor fakat herkes nitelikli degil. Üniversiteler arasinda cok büyük seviye farki var. Ha bide kpss'de torpil var. Sinavda 90 alan, mülakatta 60 aliyor.

Yani egitimin iyi gittigini söylemen cidden saka gibi.

Bir de 1994yilinda Tayyip bey belediye baskaniydi. Refah partisinden adaydi kendisi yanilmiyorsam,yani sag parti. Sonra uzerine fazilet partisi Ali mufit bey secildi. Kimse demesin ki İstanbulu 90larda chp yonetiyordu diye.

Ki dediginiz gibi teknoloji durumu var. Onu da ulkeye getiren

Ali Mufit Gürtuna bubkara göre daha iyiydi ama hepsi yolsuzlukla yargılandı.
Ceza almadılar gerçi, vermeyenler de hızla kariyer basamaklarını çıktılar.

Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Gündoğan tarafından hazırlanan iddianamede, CHP eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bölük ile AKBİL projesini geliştirilen İTÜ Elektronik Fakültesi’nden Berk Üstündağ’ın, 1999 yılında, “BELBİM A.Ş.’nin AKBİL uygulamasında sisteme para giriş ve çıkışların yasal olmayan ve kontrol dışı mekanizmalarla ayarlandığı, AKBİL 24 kasalarında biriken paraların havuz hesabına aktarımının kişilerin inisiyatifine bırakıldığı” şeklinde ihbarlarda bulunmaları üzerine soruşturma açılmıştı. Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nun 2000 tarihinde hazırladığı suç raporunda “veri tabanında tüketim, yükleme ve harcama bilgileri silinerek, elde edilen kayıt dışı AKBİL hasılatlarının gelir kayıtlarına girmediği” tespit edilmişti. 2.5 trilyonluk yolsuzluk yapıldığı iddia edilen davada Recep Tayyip Erdoğan ve Ali Müfit Gürtuna hakkında, “görevi başında zimmetine para geçirmek veya mal edinmek” gerekçesiyle 14’er yıldan az olmamak üzere ağır hapis cezası talep ediliyordu

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/buyuksehirde-operasyon-39110891 göreve gelir gelmez Erdoğan'ın ekini değiştirdi. Bunlardandır biri de Binali Yıldırım. Sorun neydi; evrakta sahtecilik, yolsuzluk!

Surda bazı yorumları okuyorum da,vallahi gülesim geliyor.Arkadaşım,Imamoğlu ka-zan-dı..Yok niye ezemedi,yok hdp oyu aldı falan filan..Kendilerine oy isterken kürt kardeşlerim,chp ye oy verilince pkklılar 😂 Nerde bu bolluk?Pkk ise niye ödenek veriyorsun,niye kapatmiyorsun partiyi?Herşey elinde ya senin!Dünya liderisin(!) ya..😁 Ha değil se,niye oturup kalkıp terörist olmakla sucluyorsun milleti?Ne kadar komik bir tabansınız ya..He bu arada dün geceki AA ve YSK rezaletini cümle alem gördü.Aklı başındaki her birey"acaba önceki seçimler de böyle mi kazanıldı"diye bi sorgular..Ama aklı başındaki her birey 😉

gordum abla gördüm erzincan bile istemiyo ama soz verdim gelsin bizim mahallenin muhtari olsun iki lafin belini kirariz baska ne olacaaadi zaten :)

Muhtar dedigin nedir zati sabah 11de gelirler. Sonra ogle namazi,yemek molasi,kahvede oturmak derken 3gibi eve gidiyolla :KK66: keske muhtar olsaydi adamcagiz

Binali bey koltuk sevdası olmayan tam bir hizmet adamıdır. Ama İmamoğlunun kazanmasına cok sevindim, chpyi biraz çalışırken görmek istiyoruz...:dondurma:
Tebrikler chp :halay:

Evet chp donemi dedikleri hep 2.dunya savasi sonrasi donem. Osmanli borcu odedigimiz donem. Yani aradan 50 yildan fazlasi gecmis hala o donemi sanki yasamis gibi anlatiyorlar saka gibi insanlar.

Kıbrıs barış harekatı yıllarında da meşhur kuyruklarımız vardı az girmedim o kuyruğa,sorsan neden diye bilmezler..

Binali bey koltuk sevdası olmayan tam bir hizmet adamıdır. Ama İmamoğlunun kazanmasına cok sevindim, chpyi biraz çalışırken görmek istiyoruz...:dondurma:
Tebrikler chp :halay:

Bence o kadar koltuk sevdalisi ki sabahtan beri sesi cikmiyor .
Kesin belediye otobusunun koltuklarindan birine yapisti aglayarak
Baskanlik olmadi ama olsun otobus olur :KK70:

X