- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.108
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah yaaa bu adamin yazamamasi
Ben buna uzuldum gelsin mahalle muhtari olsun
Adam belediye için güzelim koltuğunu bıraktı yaBen buna uzuldum gelsin mahalle muhtari olsun
Hahahah yaaa bu adamin yazamamasi
Ne komik adamdi
Yalnız hem öyle yazıyorlar hem de " CHP döneminde şöyleydi " diyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu, kırk yıldır kendileri yönetiyor ama yine kendileri kendilerinden şikayetçi:)
Fenerbahceliydi sanirsam kendisiEvet ben baskan oldum diye dereyi gormeden pacalari sivamasi da harikaydi
Bunun capssini yapmışlar
Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıtapk harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun
Bir de 1994yilinda Tayyip bey belediye baskaniydi. Refah partisinden adaydi kendisi yanilmiyorsam,yani sag parti. Sonra uzerine fazilet partisi Ali mufit bey secildi. Kimse demesin ki İstanbulu 90larda chp yonetiyordu diye.
Ki dediginiz gibi teknoloji durumu var. Onu da ulkeye getiren
gordum abla gördüm erzincan bile istemiyo ama soz verdim gelsin bizim mahallenin muhtari olsun iki lafin belini kirariz baska ne olacaaadi zaten :)
Evet chp donemi dedikleri hep 2.dunya savasi sonrasi donem. Osmanli borcu odedigimiz donem. Yani aradan 50 yildan fazlasi gecmis hala o donemi sanki yasamis gibi anlatiyorlar saka gibi insanlar.
gordum abla gördüm erzincan bile istemiyo ama soz verdim gelsin bizim mahallenin muhtari olsun iki lafin belini kirariz baska ne olacaaadi zaten :)
Binali bey koltuk sevdası olmayan tam bir hizmet adamıdır. Ama İmamoğlunun kazanmasına cok sevindim, chpyi biraz çalışırken görmek istiyoruz...
Tebrikler chp
evlaefe nerde tebrik bekliyorum ben
Izmir memnun degildi sozde
Ustune ankara ,istanbul ve Antalya yi da ekledik
Gel centilmence tebrik et
Hadi !!!