- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.477
- 43
Gecmiş olsun hayırdırCanim ben olumden dondum yatiyorum pek giremedim tvden takip ettim evet uzuldum ama hayirli olsun tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsun hayırdırCanim ben olumden dondum yatiyorum pek giremedim tvden takip ettim evet uzuldum ama hayirli olsun tebrik ederim
Pek çoğu tebrik etmiyor onun yerine çöplüğünüzde boğulacaksınız minvalinde yazıyorduOnlar millet biz zillet ondan yani.))
Hep tebrik ettik kendilerini aynısını bizde bekliyoruz,aslında bir çok reyizciler yok nedense.
Geçmiş olsunCanim ben olumden dondum yatiyorum pek giremedim tvden takip ettim evet uzuldum ama hayirli olsun tebrik ederim
Marketlerle anlaşma yaptılarya ordan devam edecek sanırımBu arada göstermelik "millet sevgisi" tanzim çadırlarını sökmeye başlamışlar.
Pek çoğu tebrik etmiyor onun yerine çöplüğünüzde boğulacaksınız minvalinde yazıyordu
Ben tebrik ettim bi kaç mesaj daha gördüm
Tebrik eden arkadaşlar var
Ama azınlık olunca göze gelmiyor sanırım:)
Bende tebrik eden hatırlamıyorum mesela :)
Evet genel anlamda sessiz kaldı topikBu sefer çok azınlıkta kaldı burası,genel seçimlerde çok daha ateşli geçiyordu tartışmalar:))
Ben kendi adıma ediyordum,hatta bir çok arkadaşımızda etmişlerdi çok iyi biliyorum mesela.
Evet genel anlamda sessiz kaldı topik
Normalde 5 bin sayfa olur
Ban rüzgarları eserdi :)
Ben bi tarafdan sevindim ya
Bi görelim bakalım chp yi Ankara İstanbul yönetiminde
En azından daha rahat karşılaştırma yapılabilir
Şimdiye kadar daha çok laf dalaşıydı
Şimdi halk fırsat verdi
Umarım güzel işler yaparlar
Güzel oluyorduİnşallah mavicim bizümde temennimiz o yönde zaten.
Umarız çok daha güzel günler hep bizlerle olsun..
Özledim aslında o günleri varya,sayfalar yetmezdi üstelik:))
Cezalarda çabası tabi.
Ben tebrik etmezdim,bir kere hadi hayirli olsun dedim koyduk muuuaaaaa diyen olduydu,o gun son tebrigimdi isteİnşallah mavicim bizümde temennimiz o yönde zaten.
Umarız çok daha güzel günler hep bizlerle olsun..
Özledim aslında o günleri varya,sayfalar yetmezdi üstelik:))
Cezalarda çabası tabi.
Ben de eskiye göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum çünkü gördüm gecirdim sızın gibi medya dilinden internetten şundan bundan görmedim küçücük bedenenimizle kitap takas ettiğimiz günleri unutmadım siz rahat bir eğitim hayatı yaşamışsınız sanrimHem laf atiyorsunuz hem "ben polemik yaratmak istemiyorum" diyorsunuz.
Yahu bu ülkede cocuguna üniforma alamadi diye intihar eden bir baba var! Eskiden lise sinavlari ile köydeki cocuk bile iyi okula gitme sansi vardi. Lise sinavi birden kaldirildi, yerine birsey getirilmeden. Simdi herkes mecbur en yakin okula yollamayi, o okul imam hatip olsa dahi. Devlet okullarinda seviye yerlerde. Özel okullar 20bin liradan basliyor. Erdoganda torununu amerikan kolejine yolluyor :)
Ve ben üniversite sinavindaki hilelikleri, sorularin cevaplarini fetöcüleri verildigini konusmadim.
Her yil egitim sistemin degistiginden bahs etmedim.
ÖDTÜ gibi degerli üniversiteye laf atildigini konusmadim.
Her yerde üniversite acilmasi iyi birsey degil. Herkes üniversite mezun oluyor fakat herkes nitelikli degil. Üniversiteler arasinda cok büyük seviye farki var. Ha bide kpss'de torpil var. Sinavda 90 alan, mülakatta 60 aliyor.
Yani egitimin iyi gittigini söylemen cidden saka gibi.
Akpli olmadigim halde teptik ettimOnlar millet biz zillet ondan yani.))
Hep tebrik ettik kendilerini aynısını bizde bekliyoruz,aslında bir çok reyizciler yok nedense.
Güzel oluyordu
Arada seviye düşsede
Kaliteli fikir alışverişide yapabiliyorduk
Çok şey öğrendim o zamanlar
Baya şaşırdım aslında topiğin bu kadar ıssız kalmasına
İnşallah güzel olur herşey
Ben tebrik etmezdim,bir kere hadi hayirli olsun dedim koyduk muuuaaaaa diyen olduydu,o gun son tebrigimdi iste
Demek ki kazanan tarafla alakali bir durum polemik cikip cikmamasi.
Akpli olmadigim halde teptik ettim
Valla dedi ama burdan miydi o kisi yoksa baska bir siteden miydi hatirlamiyorum. Gerci reel hayatta da o sekilde usluplar. Yuzume de soyleyebilirlerdi. Napsinlar daha iyisi ellerinden gelmiyor demek ki deyip gecmek lazim. Siyaseti derinligiyle konusmayali yillar oldu benim,cocukken daha kolay konusuyordum 2000lerden sonra siyaset ve din konusmayi biraktik diyebilirimYok artık ciddenmi öyle dedi
Onu diyen kişinin terbiye sorunu varmış belli zaten..
Kentsel donusum ve toki isindende kaybetti bence akp.E iyi de 20 yılda hiç mi bir şey yapmasalardi?
Yaptılar. Yaptılar da yanlış yaptıkları da var.
Söylemeyelim mi?
Sahil düzenlemeleri yaptılar. Marinalar, yürüyüş yolları, spor alanları,
Sonra atakoyde deniz kenarinin tamamına cin Seddi gibi binalar yapılsın diye ruhsat verdiler.
Eki Görüntüle 2252989
Buranin arkası deniz. Ataköy, Zeytinburnu sahil yolu sağlı sollu sitelerle doldu.
Devlet arazisiydi buralarin çoğu..
Şimdi söylemeyelim susalim da havaalanını kaldırdıklarında da oraya da mı yapsınlar?
Sagolsunlar tünel yaptılar en son tek yön geçiş 16 liraydı.19 da olabilir.
Bir 30 lira söylentisi çıktı büyük tepki olunca spekülasyon dediler.
Gelirim ortalamanın hayli üstünde, ama karşıya git gel 35-40 lira tünel parasına canım sıkılıyor.
He parasini vereceksin trafiğe kalmayacaksın deseler yine tamam. Bir de trafik var.
Mahmutbey Giseler dedigimiz yer artık şehir içi ama hala otoban zannediyorlar.
Ama hersey bir yana en büyük yaram çok katlı binalar.
Zaten yaşanabilir değiller bir de usulüne uygun yapmıyorlar. Bir yangın çıksa facia olacak.
20 katlı bina yük asansörü yok.
Olan asansörler sedyeye uygun değil.
Eşimin bir yakını vefat etti adamı diklediler asansörde evden cikaracagiz diye.
Kimsenin halkın yaşam standartını düşündüğü yok.
Daha iyi okul, daha ulaşılabilir sehir, daha çok yeşil alan, daha yaşanabilir evler, daha çekilir trafik.. Bunlar lütuf degil. İhtiyaç.
Belediye Spor salonları diyorlar. İlçe nüfusları bir çok il nüfusundan fazla her ilçede 1-2 tane var.
Yap yahu her mahalleye, her sokağa basketbol futbol sahası.
Eski usul olanlarda otopark mafyasi var ama zaten boş kalmıyor hepsine bir kaç yıla bina dikiliyor.
Sadece akp değil tabi
Chp/Kadıköy kentsel dönüsümde, Bağdat caddesi; minibüs caddesi ara sokakları şantiye.
Dönüştür dönüştür bitiremediler.
Ve tabiki hepsi 20 katlı.
Bir sehrin bir semtin dokusu olur.
Oraya uygun bir mimarisi.
Ne sehre; ne yere göğe ne insana, ne yaşayana ne oluye saygi var.
Kısacası evet bir seyler yaptılar. Kimi iyi kimi kötü. Ama kötü olanlar sadece belediyecilik hizmetlerini değil, aile yapımızı, yaşam tarzımızı, Güvenliğimizi etkiledi.
Eskiden insanlar birbirini tanirdi.
Şimdi herkes evinde yalnız. Aramiza gelip bir manyak/suçlu rahatlıkla saklanıyor.
rant için yapılanlardan illallah geldi. Gözüm görmüyor artık iyi olanlari.
Devletten vatandaş olarak 3 beklentim var:
Yaşanabilir şehir, düzene girmiş eğitim sistemi ve tarım/hayvancılık konusunda düzenlemeler .
Çok mu?
Valla dedi ama burdan miydi o kisi yoksa baska bir siteden miydi hatirlamiyorum. Gerci reel hayatta da o sekilde usluplar. Yuzume de soyleyebilirlerdi. Napsinlar daha iyisi ellerinden gelmiyor demek ki deyip gecmek lazim. Siyaseti derinligiyle konusmayali yillar oldu benim,cocukken daha kolay konusuyordum 2000lerden sonra siyaset ve din konusmayi biraktik diyebilirim
Aynen çok haklısınız işin bu boyutunu düşününce gerçekten iyi olmuş diyormmm inşallah bu beyfendi yapar k3ndim adıma utanirimmmBiz tebrik etmesek hakliyiz kac senedir onlarin kararlari yuzunden yaniyoruz heleki son zamanlarda yasanan ekonomik zorlugu esim esnaf oldugundan cok daha yakindan gordum is yok dolar uzerinden urun aldiklarindan hersey iki katina cikti her market alisverisinde her faturada sinirlerim alt ust oluyor ki cogu kiside boyle kazansalar tabiki tebrik etmezdim bundan sonra chp vaadlerini yerine getirmez onlarada oy yok
Aynen çok haklısınız işin bu boyutunu düşününce gerçekten iyi olmuş diyormmm inşallah bu beyfendi yapar k3ndim adıma utanirimmm
Ablam ic kanama gecirdim 10 gun oldu hala yatiyorum 6 ayi bulacakmis iyilesme surecim yine bin sukurEvlacım çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyisindir inşallah.
Aynen öyle ama bu sanki diğerleri gibi değil daha akıllı birine benziyor çok yaşlıda değil ne diyelim değişiklik her zaman iyidir.Yapmak zorunda şayet yapmazsa çok şey kaybedeceğini biliyor.