Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ne oldu ya o a haber paylaşan arkadaş boşuna sevinmeyin diyordu :KK70: :KK70: yoksa nisan 1 şakasımıydı :KK70:

Ne dediğimi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlamamazlığa mı geliyorsunuz bilemedim.Şu an herkesin üniversite okumasının faydası nedir ? Herkes okuduktan sonra iş buluyor diyebilirmisiniz ? Atanamayan öğretmen nüfusunun İzlanda nüfusunu geçtiğini biliyormuydunuz ?
Biliyorum ama bu sınav sistemi kpss sistemini kimse çözüm bulamadi inşallah bundan sonrada bulurlar ne deyim benm demek istediğim iyi bir bolum okuyorsan işin hazire azimli olmak lazim

Eğitimde kalite eksilerde :olamaz: eğitim sistemini mahvettiler.

Şimdi ağzımı açacağım da diyeceksiniz ki 1 kişi için mi bütünü yakıyorsunuz. Ulan ak belediyenin engelliye, kadına saygısı yok :sinirli:

Biktim kaldırımı kahvenin bir bütünüymüş gibi kullananlardan. Her türlü iletişim yollarıyla şikayet ettim yok öyle birşey dediler, kaldırımı sağlı sollu kaplayan adamların resmini çekip yine şikayet ettim yinee yok öyle birşey diyorlar, biktimmmmmmm , kurtulamadık yine kene gibi:sinirli::sinirli::sinirli:
Bende egıtım sıstemınden sıkayetcıyım. Dersahanelerı kapatıyorsun , gelen surıyelılerden dolayı sınıflar asırı kalabalık ve ozel ılgıluye muhtac cocuklarımız oldu yenı yenı, bedava kurs yapıyosun , ozel okula tesvıgı kaldırıyorsun o zaman sen okumasınlar ıstıyorsun dıye bakarım ben ama :KK43:

Neyse ben sunu duydum , 4. sınıftan sonra Kuran Kurslarına gonderen aıleler varmıs , meb kapısını calıp alo kardesım sızın bı kız vardı nerede o demıyor mu? Yoksa ben mı farkında degılım ? Ben bızım zamanımızda cok net hatırlıyorum okula gonderılmeyen bır arkadasımın kapısına dayanmıstı o zamanın okul muduru , sınıf ogretmenı ve bır polıs.

Biliyorum ama bu sınav sistemi kpss sistemini kimse çözüm bulamadi inşallah bundan sonrada bulurlar ne deyim benm demek istediğim iyi bir bolum okuyorsan işin hazire azimli olmak lazim
.Kpss sisteminin basit bir çözümü var aslında atama yapılmayan bölümler kapatılıp mevcut mezunlar atanıp,eritilinceye kadar açmamak.Zaten atanamayan binlerce öğretmen varken her yıl üniversitelere yeni öğretmen adayları Almanın mantığı yok.Bazen azimli olmakta yetmiyor.Kpss 1. olan kişi mülakatta elenmiş

Ben ankette oyumu Binali Yıldırım'dan yana kullanmıştım. Oyum Ekrem İmamoğlu'na olmasına rağmen. Alacaklarını düşünüyordum, olmadı. Yalan yok hala bekliyorum bir şeyler.
Daha da ilginç olan yaşadığım yerin de belediyesi değişip CHP oldu. Diğer partinin kalesi diye adlandırılabilecek bir semtti burası. Ona da çok şaşkınım.
Keyfim de yerinde.
Hayırlısı buymuş demek ki.

Hayır sizin sözünüze güldüm.
Akp yi seviyor tutuyor olabilirsiniz. Ama gözünüzü niye açmıyorsunuz? Size bir önceki alıntıda yazmıştım ona niye cevap vermediniz?
Cemaatte çocuklar istismara uğradı bu konuda düşünceniz nedir? Malum hukumet tarafindan halı alti edildi. Hamilesiniz lütfen elinizi vicdanınıza koyup cevap verin.
Ben kadın olarak biktigim bir durumu anlattım yukarıda, bu da mi yanlış?
Ha istediğiniz çocuğunuzun bu tür olaylar yasayarak buyumesi ise Allah kalbinize gore versin.
Ben akpli falan değilim arkadslar gorusum tamamen farklıdır sadece eskisiyle yenisini kıyasliyorum. Dini cemaati kötü emellere katan utansın ben akp haklı demiyorum chp zihniyetini diye bisey de demiyorum eğer ki chp daha önceden ülkeye sahip çıksaydı kalkindirsaydi ben chpyide savunurdum ne chpliyim ne akp liyim ben ülkesini milletini seven biriyim inşa imamogluda tüm akplileri utandırır değişim güzel bise isini kim kötü yapıyorsa koltuğu bıraksın bunu tayip erdoğan bile dedi

Son düzenleme:
Balıkesir'den haberi olan var mı ? Ben buranın sonucunu tam anlayamadım

Ben ankette oyumu Binali Yıldırım'dan yana kullanmıştım. Oyum Ekrem İmamoğlu'na olmasına rağmen. Alacaklarını düşünüyordum, olmadı. Yalan yok hala bekliyorum bir şeyler.
Daha da ilginç olan yaşadığım yerin de belediyesi değişip CHP oldu. Diğer partinin kalesi diye adlandırılabilecek bir semtti burası. Ona da çok şaşkınım.
Keyfim de yerinde.

Burda cikanin tersi cikiyor genelde.. yani cuk olmus bu durumda

.Kpss sisteminin basit bir çözümü var aslında atama yapılmayan bölümler kapatılıp mevcut mezunlar atanıp,eritilinceye kadar açmamak.Zaten atanamayan binlerce öğretmen varken her yıl üniversitelere yeni öğretmen adayları Almanın mantığı yok.Bazen azimli olmakta yetmiyor.Kpss 1. olan kişi mülakatta elenmiş
Dediğim gibi yüzeysel fikrim siz işin icersindesinz biu kadar detaylı bilmiyorum bildiğim şey okudugun bölümi iyi işe işinde iyi. Ha bu ülkenin öğretmende bakalciyada ihtiyacı var nüfus kalabalık benim tek onaylamadigim konu başka ülkedeki insanlara çok tolerans göstermesi çözümü bu isim olarak vermek istemiyorm önce kendi vatandaşın önemli tek kaybettiği konu bu

Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk

E iyi de 20 yılda hiç mi bir şey yapmasalardi?
Yaptılar. Yaptılar da yanlış yaptıkları da var.
Söylemeyelim mi?
Sahil düzenlemeleri yaptılar. Marinalar, yürüyüş yolları, spor alanları,
Sonra atakoyde deniz kenarinin tamamına cin Seddi gibi binalar yapılsın diye ruhsat verdiler.
54799940_364606950816905_4731199797040513024_n.jpg

Buranin arkası deniz. Ataköy, Zeytinburnu sahil yolu sağlı sollu sitelerle doldu.
Devlet arazisiydi buralarin çoğu..
Şimdi söylemeyelim susalim da havaalanını kaldırdıklarında da oraya da mı yapsınlar?
Sagolsunlar tünel yaptılar en son tek yön geçiş 16 liraydı.19 da olabilir.
Bir 30 lira söylentisi çıktı büyük tepki olunca spekülasyon dediler.
Gelirim ortalamanın hayli üstünde, ama karşıya git gel 35-40 lira tünel parasına canım sıkılıyor.
He parasini vereceksin trafiğe kalmayacaksın deseler yine tamam. Bir de trafik var.
Mahmutbey Giseler dedigimiz yer artık şehir içi ama hala otoban zannediyorlar.
Ama hersey bir yana en büyük yaram çok katlı binalar.
Zaten yaşanabilir değiller bir de usulüne uygun yapmıyorlar. Bir yangın çıksa facia olacak.
20 katlı bina yük asansörü yok.
Olan asansörler sedyeye uygun değil.
Eşimin bir yakını vefat etti adamı diklediler asansörde evden cikaracagiz diye.
Kimsenin halkın yaşam standartını düşündüğü yok.
Daha iyi okul, daha ulaşılabilir sehir, daha çok yeşil alan, daha yaşanabilir evler, daha çekilir trafik.. Bunlar lütuf degil. İhtiyaç.
Belediye Spor salonları diyorlar. İlçe nüfusları bir çok il nüfusundan fazla her ilçede 1-2 tane var.
Yap yahu her mahalleye, her sokağa basketbol futbol sahası.
Eski usul olanlarda otopark mafyasi var ama zaten boş kalmıyor hepsine bir kaç yıla bina dikiliyor.
Sadece akp değil tabi
Chp/Kadıköy kentsel dönüsümde, Bağdat caddesi; minibüs caddesi ara sokakları şantiye.
Dönüştür dönüştür bitiremediler.
Ve tabiki hepsi 20 katlı.
Bir sehrin bir semtin dokusu olur.
Oraya uygun bir mimarisi.
Ne sehre; ne yere göğe ne insana, ne yaşayana ne oluye saygi var.

Kısacası evet bir seyler yaptılar. Kimi iyi kimi kötü. Ama kötü olanlar sadece belediyecilik hizmetlerini değil, aile yapımızı, yaşam tarzımızı, Güvenliğimizi etkiledi.
Eskiden insanlar birbirini tanirdi.
Şimdi herkes evinde yalnız. Aramiza gelip bir manyak/suçlu rahatlıkla saklanıyor.

rant için yapılanlardan illallah geldi. Gözüm görmüyor artık iyi olanlari.

Devletten vatandaş olarak 3 beklentim var:
Yaşanabilir şehir, düzene girmiş eğitim sistemi ve tarım/hayvancılık konusunda düzenlemeler .
Çok mu?

Keyfim de yerinde.
Benımde esım dun dıyor kı , hatun arada kı fark cok az. Bosver ya dıyorum sonra boyle dıyorum elımlede ısaret edıp dag gıbı bısey oluyor sınırlenıyorum. Verdım ben oyumu yaptım ,vatandaslık gorevımı dedım . Ne zaman kı aradakı fark 38 binden asagı dusmeye basladı , ısın rengı degıstı.

İşin bu tarafından olmakta çok garip bir duygu , bişiler yapasım var. Kendimi paspas mı etsem işyerinde, cıkıp fır fır dolansam mı napsam tuhaf bır sıgamamazlık durumu var.

Onun dısında benım yasadıgım yeri Akp aldı yıne, ama yazlıgımızın oldugu yer Chp'den Dsp gectı. Acıkcası sevindim çünkü sıfır hizmet . Kudüs elçilik bınası gibi bir bınası var. :eek:Bir cok defa asfalt ıcın aradım , butun sokak asfaltlı bızım evın onu camur. Ankara ya kadar dilekce yazdım.
En son gecen hafta aradım, cok ıstıyorsanız gelın sız dokun asfaltı dedıler.
Bugunde ben aradım , ne oldu kım kazandı , oh sıze ıyı olsun dedım :rapci: İmamoglu yuzumuzu kara cıkarma ınsallah

Balıkesir, bursa birde bir il daha vardı unuttum muallakta, islak imzalar toplanmıştı, onlarla itiraz ediliyor hayırlısı.
Bende öyle duydum.İsmail ok uğraşıyordu.Oyları tekrar saydırmak için hayırlısı olur inşallah

X