- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Muhtarı ben de tutturdum ama oyum sayıldı mı emin değilim çünkü hızımı alamayıp muhtar kağıdına da mührü bastımMuhtarı bile tutturdum bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtarı ben de tutturdum ama oyum sayıldı mı emin değilim çünkü hızımı alamayıp muhtar kağıdına da mührü bastımMuhtarı bile tutturdum bu sefer
Kac saat bekletirler Allah bilir.Şimdide bursa için uğraşılıyor geçmiş olaa bozbey kendinden emin bursada bozbeyden emin ama %90 'dan sonra oylar katakulli ye geldi. Neyse ki bozbey kendi çabası ile hâlâ uğraşıyor. Umutluyuz
Tam bir utangaç Akpli.1) 'sadece' Görüşünüzü yazmadınız. Igneleyerek yazdınız
2) HDP ittifakı eleştirinize açıklayıcı cevaplar verildi ama sanırım okumadınız.
3) kimse kivirmadi ve bu tabiri hak edecek bir şey görmedim yazılanlarda.
4) kıvırarak diye yazıp belden aşağı vuruyorsunuz demek nasıl bir tutarsızlık.
5) oy vermeniz lazımdı diyen benim çünkü sonuçtan memnun değilsiniz.
Eğer sonuç sizin için bu kadar onemliyse, istanbul'u 'vatan hainlerine' kaptırmamak için elinizden geleni yapmanız beklenir.
6) bu bir yerel seçim. Oy çokluğu kadar buyuksehir sonuçları da önemlidir.hatta daha önemlidir. En azından büyük şehirler sizin diye kazananı teselli etmek nasıl bir mantık?
7) bir dahaki secim sonucu ile tehdit etmek?
8) neler neler söyleyip sonra size birsey diyen yok diyorsunuz.gerçekten yazdıklarınızı okuyor musunuz?
Yine bir sürü şey yazip araya hakaret, tehdit, sonra da asagiladiniz beni diye mağduriyet sıkıştırdınız.
Çok tanidik geliyor.
Eğitimde kalite eksilerde eğitim sistemini mahvettiler.Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Önemli olan üniversite okumak değil okuyunca iş bulabilmektir.Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıtapk harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyunEskiden okumak zenginlere mahsus bir şey miydi? Ne zamanlar bu zamanlar 1800-1900lü yılların başları değil mi? Yoksa 90ları kastediyor olamazsınız! Komik zira.
Hiç açıklama yapmaksızın 4 saat.Kac saat bekletirler Allah bilir.
Doktor mühendis avukat olupta işiz olanı görmedimÖnemli olan üniversite okumak değil okuyunca iş bulabilmektir.
Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıpçak harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun
Ohhhhaaaa artıkDoktor mühendis avukat olupta işiz olanı görmedim
Kendinize guluyorsunuxOhhhhaaaa artık
Ne dediğimi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlamamazlığa mı geliyorsunuz bilemedim.Şu an herkesin üniversite okumasının faydası nedir ? Herkes okuduktan sonra iş buluyor diyebilirmisiniz ? Atanamayan öğretmen nüfusunun İzlanda nüfusunu geçtiğini biliyormuydunuz ?Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıpçak harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun
Yani bir sürü işsiz ve asgari ücrete çalışan avukat,mühendis varken...Ohhhhaaaa artık
Ciddi misin?Ak partiyi ne kadar sevmiyorsam, Erdoğan'ı o kadar seviyorum. Karmaşık duygular icindeyim
Ben okumaktan kaçınmam özel olarak mesaj atabilirsin herkesin düşüncesine ifadesine saygım var burda birinin düşüncesine saygı duyulmuyorsa bana anlatmayın beni kimin kazandibi ilgilendirmiyo ben hizmete bakıyorum ve tekrar altını çiziyorum algı yaratmaya çalışmak nedir anlamıyorum benm burda hiç bir saygısız ifademi gördünüz mü tebrik ettim inşallah daha güzel hizmetler verilir dedim belki ladin size değil ama bir insanı linç etmek bu kadar kolay mi kimsenin şahsına hakaret ermedim dusuncemi ifade ettim bırakında da edeyim ben özgürüm bu da bir anket ve anketler kazanan yani cidden kazanan halıyla kazana imamoğlu oldu.Alanım benim bu, sizden kat be kat daha iyi biliyorum. İki yıl önce buraya destan yazdım bu konu ile alakalı o yüzden tekrar yapamayacağım. Üşenmezsem bulur yollarım.
Hayır sizin sözünüze güldüm.Kendinize guluyorsunux