Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk

Şimdide bursa için uğraşılıyor geçmiş olaa :bicak: bozbey kendinden emin bursada bozbeyden emin ama %90 'dan sonra oylar katakulli ye geldi. Neyse ki bozbey kendi çabası ile hâlâ uğraşıyor. Umutluyuz :KK43:
Kac saat bekletirler Allah bilir.

1) 'sadece' Görüşünüzü yazmadınız. Igneleyerek yazdınız
2) HDP ittifakı eleştirinize açıklayıcı cevaplar verildi ama sanırım okumadınız.
3) kimse kivirmadi ve bu tabiri hak edecek bir şey görmedim yazılanlarda.
4) kıvırarak diye yazıp belden aşağı vuruyorsunuz demek nasıl bir tutarsızlık.
5) oy vermeniz lazımdı diyen benim çünkü sonuçtan memnun değilsiniz.
Eğer sonuç sizin için bu kadar onemliyse, istanbul'u 'vatan hainlerine' kaptırmamak için elinizden geleni yapmanız beklenir.
6) bu bir yerel seçim. Oy çokluğu kadar buyuksehir sonuçları da önemlidir.hatta daha önemlidir. En azından büyük şehirler sizin diye kazananı teselli etmek nasıl bir mantık?
7) bir dahaki secim sonucu ile tehdit etmek?
8) neler neler söyleyip sonra size birsey diyen yok diyorsunuz.gerçekten yazdıklarınızı okuyor musunuz?

Yine bir sürü şey yazip araya hakaret, tehdit, sonra da asagiladiniz beni diye mağduriyet sıkıştırdınız.
Çok tanidik geliyor.
Tam bir utangaç Akpli.

Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Eğitimde kalite eksilerde :olamaz: eğitim sistemini mahvettiler.

Şimdi ağzımı açacağım da diyeceksiniz ki 1 kişi için mi bütünü yakıyorsunuz. Ulan ak belediyenin engelliye, kadına saygısı yok :sinirli:

Biktim kaldırımı kahvenin bir bütünüymüş gibi kullananlardan. Her türlü iletişim yollarıyla şikayet ettim yok öyle birşey dediler, kaldırımı sağlı sollu kaplayan adamların resmini çekip yine şikayet ettim yinee yok öyle birşey diyorlar, biktimmmmmmm , kurtulamadık yine kene gibi:sinirli::sinirli::sinirli:

Eskiden okumak zenginlere mahsus bir şey miydi? Ne zamanlar bu zamanlar 1800-1900lü yılların başları değil mi? Yoksa 90ları kastediyor olamazsınız! Komik zira.

Önemli olan üniversite okumak değil okuyunca iş bulabilmektir.

Eskiden okumak zenginlere mahsus bir şey miydi? Ne zamanlar bu zamanlar 1800-1900lü yılların başları değil mi? Yoksa 90ları kastediyor olamazsınız! Komik zira.
Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıtapk harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun

Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıpçak harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun

Alanım benim bu, sizden kat be kat daha iyi biliyorum. İki yıl önce buraya destan yazdım bu konu ile alakalı o yüzden tekrar yapamayacağım. Üşenmezsem bulur yollarım.

Aynen öyle paran varsa üniversite okuyabilirsin bence siz biraz tarihi araştırın okuma yazma düzeyine biraz bakın şuan herkes üniversite okuyor okul kıpçak harç parası bunlar kalktı lütfen biraz bu emeklere biraz saygı duyun
Ne dediğimi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlamamazlığa mı geliyorsunuz bilemedim.Şu an herkesin üniversite okumasının faydası nedir ? Herkes okuduktan sonra iş buluyor diyebilirmisiniz ? Atanamayan öğretmen nüfusunun İzlanda nüfusunu geçtiğini biliyormuydunuz ?

Ak partiyi ne kadar sevmiyorsam, Erdoğan'ı o kadar seviyorum. Karmaşık duygular icindeyim :KK70:

Alanım benim bu, sizden kat be kat daha iyi biliyorum. İki yıl önce buraya destan yazdım bu konu ile alakalı o yüzden tekrar yapamayacağım. Üşenmezsem bulur yollarım.
Ben okumaktan kaçınmam özel olarak mesaj atabilirsin herkesin düşüncesine ifadesine saygım var burda birinin düşüncesine saygı duyulmuyorsa bana anlatmayın beni kimin kazandibi ilgilendirmiyo ben hizmete bakıyorum ve tekrar altını çiziyorum algı yaratmaya çalışmak nedir anlamıyorum benm burda hiç bir saygısız ifademi gördünüz mü tebrik ettim inşallah daha güzel hizmetler verilir dedim belki ladin size değil ama bir insanı linç etmek bu kadar kolay mi kimsenin şahsına hakaret ermedim dusuncemi ifade ettim bırakında da edeyim ben özgürüm bu da bir anket ve anketler kazanan yani cidden kazanan halıyla kazana imamoğlu oldu.

Kendinize guluyorsunux
Hayır sizin sözünüze güldüm.
Akp yi seviyor tutuyor olabilirsiniz. Ama gözünüzü niye açmıyorsunuz? Size bir önceki alıntıda yazmıştım ona niye cevap vermediniz?
Cemaatte çocuklar istismara uğradı bu konuda düşünceniz nedir? Malum hukumet tarafindan halı alti edildi. Hamilesiniz lütfen elinizi vicdanınıza koyup cevap verin.
Ben kadın olarak biktigim bir durumu anlattım yukarıda, bu da mi yanlış?
Ha istediğiniz çocuğunuzun bu tür olaylar yasayarak buyumesi ise Allah kalbinize gore versin.

X