Bende binali beyi çok seviyorum , hep aklıma vurur yüze ifadesi söylemi geliyor ya çok espriliAk partiyi ne kadar sevmiyorsam, Erdoğan'ı o kadar seviyorum. Karmaşık duygular icindeyim
Evet niye ki:)Ciddi misin?
Biliyorum ama bu sınav sistemi kpss sistemini kimse çözüm bulamadi inşallah bundan sonrada bulurlar ne deyim benm demek istediğim iyi bir bolum okuyorsan işin hazire azimli olmak lazimNe dediğimi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlamamazlığa mı geliyorsunuz bilemedim.Şu an herkesin üniversite okumasının faydası nedir ? Herkes okuduktan sonra iş buluyor diyebilirmisiniz ? Atanamayan öğretmen nüfusunun İzlanda nüfusunu geçtiğini biliyormuydunuz ?
Sevindim bunaEvet niye ki:)
Bende egıtım sıstemınden sıkayetcıyım. Dersahanelerı kapatıyorsun , gelen surıyelılerden dolayı sınıflar asırı kalabalık ve ozel ılgıluye muhtac cocuklarımız oldu yenı yenı, bedava kurs yapıyosun , ozel okula tesvıgı kaldırıyorsun o zaman sen okumasınlar ıstıyorsun dıye bakarım ben amaEğitimde kalite eksilerdeeğitim sistemini mahvettiler.
Şimdi ağzımı açacağım da diyeceksiniz ki 1 kişi için mi bütünü yakıyorsunuz. Ulan ak belediyenin engelliye, kadına saygısı yok
Biktim kaldırımı kahvenin bir bütünüymüş gibi kullananlardan. Her türlü iletişim yollarıyla şikayet ettim yok öyle birşey dediler, kaldırımı sağlı sollu kaplayan adamların resmini çekip yine şikayet ettim yinee yok öyle birşey diyorlar, biktimmmmmmm , kurtulamadık yine kene gibi
Polemiklere karışmak istemiyorum ama bu yorum gerçekten çok komik olmuşDoktor mühendis avukat olupta işiz olanı görmedim
.Kpss sisteminin basit bir çözümü var aslında atama yapılmayan bölümler kapatılıp mevcut mezunlar atanıp,eritilinceye kadar açmamak.Zaten atanamayan binlerce öğretmen varken her yıl üniversitelere yeni öğretmen adayları Almanın mantığı yok.Bazen azimli olmakta yetmiyor.Kpss 1. olan kişi mülakatta elenmişBiliyorum ama bu sınav sistemi kpss sistemini kimse çözüm bulamadi inşallah bundan sonrada bulurlar ne deyim benm demek istediğim iyi bir bolum okuyorsan işin hazire azimli olmak lazim
Ben akpli falan değilim arkadslar gorusum tamamen farklıdır sadece eskisiyle yenisini kıyasliyorum. Dini cemaati kötü emellere katan utansın ben akp haklı demiyorum chp zihniyetini diye bisey de demiyorum eğer ki chp daha önceden ülkeye sahip çıksaydı kalkindirsaydi ben chpyide savunurdum ne chpliyim ne akp liyim ben ülkesini milletini seven biriyim inşa imamogluda tüm akplileri utandırır değişim güzel bise isini kim kötü yapıyorsa koltuğu bıraksın bunu tayip erdoğan bile dediHayır sizin sözünüze güldüm.
Akp yi seviyor tutuyor olabilirsiniz. Ama gözünüzü niye açmıyorsunuz? Size bir önceki alıntıda yazmıştım ona niye cevap vermediniz?
Cemaatte çocuklar istismara uğradı bu konuda düşünceniz nedir? Malum hukumet tarafindan halı alti edildi. Hamilesiniz lütfen elinizi vicdanınıza koyup cevap verin.
Ben kadın olarak biktigim bir durumu anlattım yukarıda, bu da mi yanlış?
Ha istediğiniz çocuğunuzun bu tür olaylar yasayarak buyumesi ise Allah kalbinize gore versin.
Ben ankette oyumu Binali Yıldırım'dan yana kullanmıştım. Oyum Ekrem İmamoğlu'na olmasına rağmen. Alacaklarını düşünüyordum, olmadı. Yalan yok hala bekliyorum bir şeyler.
Daha da ilginç olan yaşadığım yerin de belediyesi değişip CHP oldu. Diğer partinin kalesi diye adlandırılabilecek bir semtti burası. Ona da çok şaşkınım.
Keyfim de yerinde.
Hayırlısı buymuş demek ki.
Balıkesir, bursa birde bir il daha vardı unuttum muallakta, islak imzalar toplanmıştı, onlarla itiraz ediliyor hayırlısı.Balıkesir'den haberi olan var mı ? Ben buranın sonucunu tam anlayamadım
Dediğim gibi yüzeysel fikrim siz işin icersindesinz biu kadar detaylı bilmiyorum bildiğim şey okudugun bölümi iyi işe işinde iyi. Ha bu ülkenin öğretmende bakalciyada ihtiyacı var nüfus kalabalık benim tek onaylamadigim konu başka ülkedeki insanlara çok tolerans göstermesi çözümü bu isim olarak vermek istemiyorm önce kendi vatandaşın önemli tek kaybettiği konu bu.Kpss sisteminin basit bir çözümü var aslında atama yapılmayan bölümler kapatılıp mevcut mezunlar atanıp,eritilinceye kadar açmamak.Zaten atanamayan binlerce öğretmen varken her yıl üniversitelere yeni öğretmen adayları Almanın mantığı yok.Bazen azimli olmakta yetmiyor.Kpss 1. olan kişi mülakatta elenmiş
KOMIKSE GÜLÜN NE DEYIMPolemiklere karışmak istemiyorum ama bu yorum gerçekten çok komik olmuş
Ayni fikirdeyim baharin arkasi ya kurak yada soguk olur hayirlisi olsun bende bunu diyorum 90 li yukardaki hayatı herkes unutmuş şuan üniversiteye harç parası yok eskiden okumak z3nginlerr has bişeydi bunu unuttuk
Benımde esım dun dıyor kı , hatun arada kı fark cok az. Bosver ya dıyorum sonra boyle dıyorum elımlede ısaret edıp dag gıbı bısey oluyor sınırlenıyorum. Verdım ben oyumu yaptım ,vatandaslık gorevımı dedım . Ne zaman kı aradakı fark 38 binden asagı dusmeye basladı , ısın rengı degıstı.Ben ankette oyumu Binali Yıldırım'dan yana kullanmıştım. Oyum Ekrem İmamoğlu'na olmasına rağmen. Alacaklarını düşünüyordum, olmadı. Yalan yok hala bekliyorum bir şeyler.
Daha da ilginç olan yaşadığım yerin de belediyesi değişip CHP oldu. Diğer partinin kalesi diye adlandırılabilecek bir semtti burası. Ona da çok şaşkınım.
Keyfim de yerinde.
Hayırlısı buymuş demek ki.
Bende öyle duydum.İsmail ok uğraşıyordu.Oyları tekrar saydırmak için hayırlısı olur inşallahBalıkesir, bursa birde bir il daha vardı unuttum muallakta, islak imzalar toplanmıştı, onlarla itiraz ediliyor hayırlısı.